Последние статьи и обзоры
Новости
Аудиторія The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered перевищила чотири мільйони гравців
-
Enjthesilence
Member
Пропоную обговорити Аудиторія The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered перевищила чотири мільйони гравців
на колінці зроблений кривий статерний шмат лайна, насправді сучасна аудиторія заслуговує такі "шедеври".
тодд говард молорік, 19 років назад продав броню на конячку, тепер от продає підробку на власну гру. геній
на колінці зроблений кривий статерний шмат лайна, насправді сучасна аудиторія заслуговує такі "шедеври".
тодд говард молорік, 19 років назад продав броню на конячку, тепер от продає підробку на власну гру. геній
-
Scoffer
Member
Enjthesilence
Ніхто не заставляє купляти. Особисто я почекаю поки вийде unofficial oblivion remastered patch, а там може і скидос якийсь завезуть до того часу.
Ніхто не заставляє купляти. Особисто я почекаю поки вийде unofficial oblivion remastered patch, а там може і скидос якийсь завезуть до того часу.
-
Earanak
Member
Я с кайфом наиграл уже часов 30, балдежно. Играю без фаст-тревелов, обнюхиваю каждый домик/кустик и помоечку
Из модов только эти поставил :
Balanced NPC Level Cap.esp
Balanced Unleveled Rewards.esp
Clutter and Crop Ownership.esp
Ascension.esp
Ascension - Rarer Loot.esp
Все они от этого автора :
https://next.nexusmods.com/profile/Push ... ameId=7587
Чинят автолевелинг, чинят уники привязанные к уровню, чинят спавн противников, чинят безнаказанное воровство в некоторых локациях, улучшают награды за данжи. На сейвы эти моды не влияют. Можно посреди прохождения поставить или удалить их и это не повлияет на сохранения.
Scoffer, так он в геймпассе на ПК с включенными DLC в игру, зачем его в Стиме покупать то

Из модов только эти поставил :
Balanced NPC Level Cap.esp
Balanced Unleveled Rewards.esp
Clutter and Crop Ownership.esp
Ascension.esp
Ascension - Rarer Loot.esp
Все они от этого автора :
https://next.nexusmods.com/profile/Push ... ameId=7587
Чинят автолевелинг, чинят уники привязанные к уровню, чинят спавн противников, чинят безнаказанное воровство в некоторых локациях, улучшают награды за данжи. На сейвы эти моды не влияют. Можно посреди прохождения поставить или удалить их и это не повлияет на сохранения.
Scoffer, так он в геймпассе на ПК с включенными DLC в игру, зачем его в Стиме покупать то

Последний раз редактировалось Earanak 27.04.2025 13:09, всего редактировалось 3 раза.
-
Enjthesilence
Member
дякую, що не заставляють. типу, якщо гру треба купляти, її критикувати не можна? де логіка? мені потрібно з'їсти шмат лайна, щоб сказати, що це лайно і воно несмачне? чекати неофіційних патчів, самому не смішно? добре що це хоч в геймпасі є, зекономить людям копійкуScoffer: ↑ 27.04.2025 13:00 Enjthesilence
-
Conqistador
Member
когда там уже 6 свитки и 5 фоллаут? от онлайнгриндилок уже тошнит
-
Scoffer
Member
Enjthesilence
Жодна з версій ТЕС не була нормально грабельна без неофіційних патчів, нічого нового. В моррі, наприклад, місцями плутали захід зі сходом, міток завдань на мапі ще не було, і ти як
блукав в пошуках якоїсь печери не в тій частині світу. ТЕС це не про безбажність чи оптимізацію. ТЕС це про насправді епічний і культовий самобутній всесвіт.
Жодна з версій ТЕС не була нормально грабельна без неофіційних патчів, нічого нового. В моррі, наприклад, місцями плутали захід зі сходом, міток завдань на мапі ще не було, і ти як

-
Enjthesilence
Member
не сперечаюсь, але якщо 20 років назад вийшла крива гра, то роблячи ремастер на новому рушії, можна зробити вже не "криву гру", як мінімум. ви оновлюєте в першу чергу технічну частину гри.Scoffer: ↑ 27.04.2025 13:19 Enjthesilence
Жодна з версій ТЕС не була нормально грабельна без неофіційних патчів, нічого нового. В моррі, наприклад, місцями плутали захід зі сходом, міток завдань на мапі ще не було, і ти якблукав в пошуках якоїсь печери не в тій частині світу. ТЕС це не про безбажність чи оптимізацію. ТЕС це про насправді епічний і культовий самобутній всесвіт.
я люблю тес, "мор" - в топі моїх ігор (краще їй би ремейк зробили насправді, але то таке, і не такий халтурний як цей, навіть купив би)
-
proos
Member
Посміявсь)Enjthesilence: ↑ 27.04.2025 12:45 Пропоную обговорити Аудиторія The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered перевищила чотири мільйони гравців
Игра легенда, стала только лучше.
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
Scoffer
Раньше в играх не было меток заданий)
Оказуалились современные игроки однако)
-
Enjthesilence
Member
ну дик про що я, достатньо зробити на аутсосрі халтурку з "лєгєндою" і 4 ляма гравців, круто. я ж кажу, говард - генійproos: ↑ 27.04.2025 13:34Посміявсь)Enjthesilence: ↑ 27.04.2025 12:45 Пропоную обговорити Аудиторія The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered перевищила чотири мільйони гравців
Игра легенда, стала только лучше.
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
Scoffer
Раньше в играх не было меток заданий)
Оказуалились современные игроки однако)
-
Lekrs
Member
Завдяки гейм пассу, без нього кількість гравців була би рази в 3 меншою.
-
Vlaad13
Member
треба ще потім випустити ремастер ремастеру
бо в нові ігри студія геть не вміє
бо в нові ігри студія геть не вміє
-
divinity
Member
Scoffer
міток не було, бо в лор було записано типу піди до такої-то скали, зверни направо, побачиш те. Це не баг, а фіча. Скайрім, як і морроувінд, були іграбельні в версії 1.0. Облівіон - найгірша гра, якщо цю трійку брати, так і ремастер дійсно забагований вщент, так і по фпс просідає в 2 рази навіть порівняно з іншими натів UE5 іграми.
Оригінальний облівіон хоча б можна на стімдеку чи на емуляторі запустити та на будь-якій печатній машинці, а тут тормозить те, що не повинно тормозити взагалі.
міток не було, бо в лор було записано типу піди до такої-то скали, зверни направо, побачиш те. Це не баг, а фіча. Скайрім, як і морроувінд, були іграбельні в версії 1.0. Облівіон - найгірша гра, якщо цю трійку брати, так і ремастер дійсно забагований вщент, так і по фпс просідає в 2 рази навіть порівняно з іншими натів UE5 іграми.
Оригінальний облівіон хоча б можна на стімдеку чи на емуляторі запустити та на будь-якій печатній машинці, а тут тормозить те, що не повинно тормозити взагалі.

-
Earanak
Member
Про какие конкретно баги речь идет ? Если в плане path-find-а у NPC, их поведения и игровых механик то там в целом +/- все как и в оригинале. А прям каких то багов которые бы ломали квесты или еще что-то в игре я за ~30 часов игры не встретил. Если же речь про оптимизацию идет - то да, это пожалуй один из худших примеров плохой оптимизации на UE5. Просто любопытно что именно значит "забагований вщент". Для меня например "забагований вщент" это условный TES2 Даггерфолл, вот там уж да... Не зря его Баггерфоллом прозвалиdivinity: ↑ 27.04.2025 13:52 ремастер дійсно забагований вщент

-
Scoffer
Member
divinity
Дякую, я в курсі що це фіча. Більш того, я вважаю що мітки псують ігри такого типу. Але мова була не про те, а про то шо за відсутності міток в моррі в деяких квестах були помилки в описі локації, і якщо тобі якийсь сусід по парті не розкаже, то можна і не знайти. 2002й рік, доступного інетику ще не було.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Дякую, я в курсі що це фіча. Більш того, я вважаю що мітки псують ігри такого типу. Але мова була не про те, а про то шо за відсутності міток в моррі в деяких квестах були помилки в описі локації, і якщо тобі якийсь сусід по парті не розкаже, то можна і не знайти. 2002й рік, доступного інетику ще не було.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Відкочуєшся на 20 сейвів назад і проходишEaranak: ↑ 27.04.2025 14:00Для меня например "забагований вщент" это условный TES2 Даггерфолл

-
divinity
Member
глючні квести, виліти на деяких локаціях, просто виліти коли виходиш в опенворлд. Ще коли міняєш настройки в грі, треба виходити в меню, бо фпс падає в 2 рази, вони якось криво там настроюються. Може у вас такого немає, але у багатьох є.Earanak: ↑ 27.04.2025 14:00Про какие конкретно баги речь идет ?divinity: ↑ 27.04.2025 13:52 ремастер дійсно забагований вщент
Я знаю, що це Бесідка, і її ігри завжди були трохи глючні, але це занадто. Навіть Старфілд шедевр порівняно з цією грою як по багах, так і по фпс. Сюжетку не будемо чіпати, тут смаковщина.
-
Mnemon
Member
Что в ней классного? Создал персонажа, прошел начальную канализацию и несколько рядом стоящих подземелий, пещер. По началу графика показалась прикольной. Но в целом как то уныло. Пустые и огромные по размерам пещеры, где 3 калеки отлетают за 3 тычки. Бегаешь, собираешь, как бомж, всякий хлам. Ещё это тупое открывание замков как то напрягает, когда несколько палочек надо зафиксировать, а не одну 

-
Earanak
Member
divinity
Хм... У меня еще ни один квест не багнулся, да и игра вроде не вылетала.
Спецом зашел в папку отчетов об вылетах что бы убедиться что их нету.
Если что вылеты можно посчитать по этому пути :
C:\Users\имя пользователя\Documents\My Games\Oblivion Remastered\Saved\Crashes
Скорее всего вылеты зависят от железа
Смотрю одного стримера, у него игра тоже раз часов в ~5 вылетает.
Хм... У меня еще ни один квест не багнулся, да и игра вроде не вылетала.
Спецом зашел в папку отчетов об вылетах что бы убедиться что их нету.
Если что вылеты можно посчитать по этому пути :
C:\Users\имя пользователя\Documents\My Games\Oblivion Remastered\Saved\Crashes
Скорее всего вылеты зависят от железа

-
Scoffer
Member
Скайрім, до речі, теж пристойно забагований квестово. А такі особливо люто забаговані квести як кров на снігу не осилили розбагувати ні офіційні, ні неофіційні патчі. Нормально пройти його можна тільки якщо знаєш послідовність дій, і зовсім не з опису квесту.divinity: ↑ 27.04.2025 13:52Скайрім, як і морроувінд, були іграбельні в версії 1.0.
-
Earanak
Member
Кстати в очередной раз я недоумеваю почему разрабы выпуская игру не включают в нее актуальную версию DLSS. Ну блин, каждый раз одно и то же... Включают отсталую версию DLSS-а и Фреймгена, еще и на каком нить C Пресете, от мыла глаза на лоб лезут. И в каждой игре приходиться лезть в DLSS Swapper, nVidia Inspector что бы подкинуть свежую версию и новый К Пресет включить. Да чем их проблема то, сложно что ли актуальную DLL на 50 мегабайт закинуть при релизе игры
Еще и слетает все это при некоторых апдейтах игры. В геймпассе после патча нельзя терь через настройки фреймген включить, только через консольную команду, ну спасибо блин.

-
eilef
Member
Ремастер Облы это конечно хорошо, но мне кажется что ремастер фоллаут 3 будет лучше. Наверное потому что ф3 он нужнее. А если еще и Нью вегас ремастернут, вообще хорошо будет.