S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Азазелло
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 14:07 Зібрав всі дивні архіартефакти.
Дивна пляшка - вєщь маст хев, канєшно! Без неї я б вже давно збанкрутів...
Дивний котєлок - штука безполєзна, але ржачна. Гикавка, отрижка, кашель при їжі, кровотеча та радіаційне ураження..

Відправлено через 3 години 35 хвилин 29 секунд:
На одній з локацій, у ході додаткового завдання, випустив з контейнера і завалив химеру і підібрав з неї електронний нашийник, позначений як квестовий предмет.
За завдання потім отримав винагороду у Бармена "100 рентген", а от нашийник так і залишився у мене. Де взяти квест на нього, і кому здавати?
Пізніше буде квест від аспіранта Щерби...цікавий,до речі квест,і кінцівка в нього оригінальна :)
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Азазелло
в мене на кінцівку було в інвентарі тіко револьвер і ак, ото повесилився :lol:
Азазелло
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 24.04.2025 16:03 Азазелло
в мене на кінцівку було в інвентарі тіко револьвер і ак, ото повесилився :lol:
а я сьогодні знову проходив цю кінцівку і зробив Щербі на зло-не виконав його просьбу....він дуже розсердився і з цього горя запив по чорному-сидить разом з Двупаловим і квасить :D
Neuromantic
Member

Повідомлення

Гра постійно вилітає в локації Завод ЦМД Промінь, на даху головного корпусу. Не можу дістати комбінезон, який там знаходиться.
Вильоти або на щляху до нього, або одразу після лутання.
Не те щоб він мені був дуже потрібен, але для колекції згодиться. Або ж продам.

А що ви робите, коли гра постійно крашиться в одному місці?
Азазелло
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 18:08 Гра постійно вилітає в локації Завод ЦМД Промінь, на даху головного корпусу. Не можу дістати комбінезон, який там знаходиться.
Вильоти або на щляху до нього, або одразу після лутання.
Не те щоб він мені був дуже потрібен, але для колекції згодиться. Або ж продам.

А що ви робите, коли гра постійно крашиться в одному місці?
зараз у мене вильтів не має,правда кілька раз намертво зависав комп-тільки присмусовим ресетом виправляв.В попередніх патчах бували вильоти в певних місіях-зазвичай заходив в таких випадках в гру з попередніх сейвів-помагало.
Відповісти