S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Азазелло
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 14:07 Зібрав всі дивні архіартефакти.
Дивна пляшка - вєщь маст хев, канєшно! Без неї я б вже давно збанкрутів...
Дивний котєлок - штука безполєзна, але ржачна. Гикавка, отрижка, кашель при їжі, кровотеча та радіаційне ураження..

Відправлено через 3 години 35 хвилин 29 секунд:
На одній з локацій, у ході додаткового завдання, випустив з контейнера і завалив химеру і підібрав з неї електронний нашийник, позначений як квестовий предмет.
За завдання потім отримав винагороду у Бармена "100 рентген", а от нашийник так і залишився у мене. Де взяти квест на нього, і кому здавати?
Пізніше буде квест від аспіранта Щерби...цікавий,до речі квест,і кінцівка в нього оригінальна :)
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Азазелло
в мене на кінцівку було в інвентарі тіко револьвер і ак, ото повесилився :lol:
Азазелло
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 24.04.2025 16:03 Азазелло
в мене на кінцівку було в інвентарі тіко револьвер і ак, ото повесилився :lol:
а я сьогодні знову проходив цю кінцівку і зробив Щербі на зло-не виконав його просьбу....він дуже розсердився і з цього горя запив по чорному-сидить разом з Двупаловим і квасить :D
Neuromantic
Member

Повідомлення

Гра постійно вилітає в локації Завод ЦМД Промінь, на даху головного корпусу. Не можу дістати комбінезон, який там знаходиться.
Вильоти або на щляху до нього, або одразу після лутання.
Не те щоб він мені був дуже потрібен, але для колекції згодиться. Або ж продам.

А що ви робите, коли гра постійно крашиться в одному місці?
Азазелло
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 18:08 Гра постійно вилітає в локації Завод ЦМД Промінь, на даху головного корпусу. Не можу дістати комбінезон, який там знаходиться.

зараз у мене вильтів не має,правда кілька раз намертво зависав комп-тільки присмусовим ресетом виправляв.В попередніх патчах бували вильоти в певних місіях-зазвичай заходив в таких випадках в гру з попередніх сейвів-помагало.
yanadmin
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 18:08 Гра постійно вилітає в локації Завод ЦМД Промінь, на даху головного корпусу. Не можу дістати комбінезон, який там знаходиться.

Раніше на старому залізі було таке постійно, приходилось із сейвів далеких завантажуватись, потім ще вимкнув автосейв, стало ліпше, але по факту завжди чекав патч, ламало конешно але не грав.
Після зміни заліза забув що таке лаги, конешно не дешево все обійшлось, але факт є факт.
В профілі всі конфігурації. :beer:
Neuromantic
Member

Повідомлення

А що ха хрінь засіла серед будинків у військовій частині Дуги?
Коли ходжу там, ловлю короткі блекаути, під якісь крики.
Поки що втік звідти подалі, бо після бою з Фаустом не залишилося БК і екіпу на розборки невідомо з чим
yanadmin
Member

Повідомлення

Neuromantic: 07.05.2025 16:51 А що ха хрінь засіла серед будинків у військовій частині Дуги?
Коли ходжу там, ловлю короткі блекаути, під якісь крики.
Поки що втік звідти подалі, бо після бою з Фаустом не залишилося БК і екіпу на розборки невідомо з чим
Там снайпери, брати якійсь Батіг і давати в бошку, але як на мене сенсу 0
Neuromantic
Member

Повідомлення

yanadmin: 07.05.2025 17:46 Там снайпери, брати якійсь Батіг і давати в бошку, але як на мене сенсу 0
не схоже воно на снайперів
Neuromantic
Member

Повідомлення

Проходжу фінал гри за Варту, вже після точки неповернення.
Не розумію, навіщо з убитих противників досі випадають КПК з відмітками сховків на території Зони, якщо після фіналу сюжетки "свободних забєгов" вже не передбачено?
Hotspur
Member

Повідомлення

Neuromantic: 24.04.2025 18:08А що ви робите, коли гра постійно крашиться в одному місці?
чекаю наступного патчу і удаляю гру а потім установлюю заново :beer:
mult
Member

Повідомлення

Neuromantic
Сама гірша фігня коли випадає мітка сховку який ти вже до того обчистив.
Цього взагалі не повинно бути, прешся туди щоб побачити пустий ящик.
Думаю після точки неповернення теж випадає частина вже залутаних.
Надіюсь розробники поправлять це.
valera60
Member

Повідомлення

Hotspur: 09.05.2025 20:57
Neuromantic: 24.04.2025 18:08А що ви робите, коли гра постійно крашиться в одному місці?
чекаю наступного патчу і удаляю гру а потім установлюю заново :beer:
Так понял, что после нового года можно "пробовать".
Neuromantic
Member

Повідомлення

valera60: 09.05.2025 23:06 Так понял, что после нового года можно "пробовать".
Щойно пройшов за Варту (чи Скіфа?). 101 година. Незначні технічні негаразди іеколи траплялися, але враження не зіпсували.
Ігріще шедевральне!!
Stalker2-Win64-Shipping_2025_05_09_23_26_55_889.jpg
ya98
Member

Повідомлення

Прошёл за Стрелка. Двоякое ощущение. Пролог, Залесье - на твёрдую пятёрку. Но чем дальше проходишь, тем больше кажется что игра разрабам надоела. Опять же, реализм, мать его. Сталкер ест, спит, наблюдает как некоторые товарищи под туалетом мочатся сквозь комбез... Но при этом глушитель увеличивает дальность стрельбы, словно это не глушитель а удлинитель ствола. Да и в некоторых комбинациях при использовании глушителя уменьшается вес оружия, что не может не радовать но всё равно дичь. Комбез X7, в котором ГГ во всех концовках, вроде бы и не плох, но кому он надо без пси-защиты и шлема. Принёс его Гарпии, а она ни ухом ни рылом. До последнего патча она могла его улучшить. И наконец восьмикратный снайперский прицел от винтаря, который можно купить на Янове но нельзя прикрутить ни к винтарю, ни к валу ни к какому другому оружию. Но всё же зона реально большая, есть надежда что когда-то начнут делать сюжетные модификации. В плане сюжета любой мод из серии "возвращение в зону" значительно превосходит как оригинал так и второго сталкера.
Хочется так же отметить, что история с тайниками журналиста просто удивляет тупостью. Годное шмотьё, но по ходу ни чем кроме раскраски не отличается. А в конце истории жирный намёк на то, что журналиста завалил стрелок... И всё. Задание от Линзы тоже надо допиливать. Дал завалить монолитовца, получил 1600, вернулся на место и обнаружил труп того, кого надо было спасти. Или защитил монолитовца, перебил своих, получил 1000 "чтоб не говорили что Линза кидает", через некоторое время встречаю спасённого Мастифа а он такой "если бы не ты с ребятами то он бы наверно меня в жертву принёс". А девятого всё равно потом приходится завалить в госпитале. Но если просто бездумно гулять по зоне и не вникая в тонкости сюжета любоваться видами - всё пучком.
Азазелло
Member

Повідомлення

Neuromantic: 10.05.2025 00:12
valera60: 09.05.2025 23:06 Так понял, что после нового года можно "пробовать".
Щойно пройшов за Варту (чи Скіфа?). 101 година. Незначні технічні негаразди іеколи траплялися, але враження не зіпсували.
Ігріще шедевральне!!
Stalker2-Win64-Shipping_2025_05_09_23_26_55_889.jpg
Ні,судячи по скріну ти саме за Варту пройшов...за Скіфа-це інша кінцівка тебе чекає.
До речі,цього придурка Вову Амальгаму хтось зміг з електрополя вивести живим?Чи в нього така доля там померти?
ya98
Member

Повідомлення

Патч 1.4... По устоявшейся традиции одно лечим другое калечим. Поскольку обещали изменить наполнение тайников решил пробежать с начала. Пока ничего путного в тайниках не нашлось но сразу в глаза бросается что бандосы вдруг научились стрелять без промаха с любой дистанции. Причём за счёт разброса мои пули летят куда попало а ихние точно в цель, стоит только рыло из-за стены высунуть как сразу прилетает. При этом у бандюка точно такой же укорот как у меня, только убитый в хлам. И для полного счастья, мод на консоль теперь вызывает сбой при загрузке, так что забаговавшийся квест пропустить теперь не получится. Такая вот фигня.
Азазелло
Member

Повідомлення

Раніше був баг коли Стрільця неможливо було вбити,тепер така ж фігня з Коршуновим-хвилин 40 намагався прикінчити його-нічого не бере,зате мене він однією чергою вбиває без проблем.
mult
Member

Повідомлення

Азазелло
Вову амальгаму можна вивести, в мене виходило.
Але там тільки по маршруту розробників.
Можна в інтернеті глянуть.
Але я вивів в протиположну сторону без підказок.
Правда не з першого разу, головне зберегтись перед прогулянкою.
Я собі поставив мод щоб противники трохи больніше стріляли, для мене малувато складності.
Граю без прицілів взагалі, суто механічні приціли
Мені з убер-пупер пушками не цікаво.
Вибираю звичайні, штурмові, пістолет кулемет, дробовик, без снайперок і тп.
Самі цікаві моди вийдуть коли буде офіційний інструмент для них від розробників.
Зараз це поки іграшки.
Цікавить чи у всіх трупи тварин і людей буває на половину провалюються під текстури, чи це в мене щось не те?
ya98
Member

Повідомлення

Разрабы не ограничились в этом патче убийством консоли. Теперь любой мод на переносимый вес ломает систему апгрейдов. А без мода на переносимый вес это не игра а садо-мазо. Всё. Надо откатывать обратно на 1,32. По ходу так и не узнаю что нового в тайники добавили.
Відповісти