Новини
Останні статті і огляди
Для Baldur’s Gate 3 вийшов фінальний великий патч
-
Georgin
Member
Пропоную обговорити Для Baldur’s Gate 3 вийшов фінальний великий патч
О, я дуже сподіваюсь, що це справді фінальний патч. Чекав дуже довго і тепер нарешті момент настав!
О, я дуже сподіваюсь, що це справді фінальний патч. Чекав дуже довго і тепер нарешті момент настав!
-
Alex646
Member
Шкода, що останній.
Я все ж сподівався на якийсь аддон. 
-
Devianne
Member
Пограю новим підкласом 
-
Scoffer
Member
Щодо моменту це ти поспішивGeorgin: ↑ 16.04.2025 14:55Чекав дуже довго і тепер нарешті момент настав!
Відправлено через 46 секунд:
У мене гра ще й мовчки вилітати почала місцями, не було такого раніше.
Відправлено через 35 хвилин 36 секунд:
Баги з'явились навіть там де їх з роду не було. Коротше хто не хоче псувати собі враження наполегливо рекомендую дочекатись хоча б одного мінорного патчу. Я десь третину першого акту пройшов і мене просто вибісило. І це з врахуванням як вилизаний той перший акт був. Що там в третьому і уявляти не хочу.
-
Georgin
Member
Scoffer
Блін, ну скільки ж можна. Як дивишься потроху нарізку на ютубі - ніби все норм з технічної точки зору. Дуже багато багів у квестах? Є такі, що викликають софтлок?
Блін, ну скільки ж можна. Як дивишься потроху нарізку на ютубі - ніби все норм з технічної точки зору. Дуже багато багів у квестах? Є такі, що викликають софтлок?
-
Scoffer
Member
Georgin
Та я ж тільки почав, з квестами ще не зустрів проблем. Багато багів тупо в механіці гри: персонажі застрягають де не треба, текстури пропадають, з портретами якась дичина, завмирання гри на півхвилини, ну і падіння, куди ж без них.
Та я ж тільки почав, з квестами ще не зустрів проблем. Багато багів тупо в механіці гри: персонажі застрягають де не треба, текстури пропадають, з портретами якась дичина, завмирання гри на півхвилини, ну і падіння, куди ж без них.
-
Georgin
Member
Scoffer
Зрозумів, дякую. Якщо навіть текстури пропадають та з геодатою проблеми, то це вже фініш. Хех, доведеться знов чекати патч, який пропатчить патч, який до того патчив патч...
Зрозумів, дякую. Якщо навіть текстури пропадають та з геодатою проблеми, то це вже фініш. Хех, доведеться знов чекати патч, який пропатчить патч, який до того патчив патч...
-
waryag
Member
Вже давно відомо, що ларіан розійшлися у поглядах з візардами, тож радикальних оновлень не буде.
-
Scoffer
Member
Georgin
Ну і балансу нових підкласів звісно ж ніякого, але то таке, його там і не було.
Чаклуном-клятолезом з першого разу завалив і демона, з котрого незгасне лезо падає, і іллітида
На пригоді правда, на тактику я поки не готовий переходити поки не виправлять основні бісячі моменти.
Чаклуном-клятолезом з першого разу завалив і демона, з котрого незгасне лезо падає, і іллітида
-
Georgin
Member
Georgin
Я тут згадав, що й досі не пройшов Original Sin 2. Мабуть, пройду його, а вже десь через півроку буде мені BG3 у всій красі.
Хоча OS2 дуже класна гра - як би не вийшло, що освіжу пам'ять і на фоні OS2 оця BG3 "не зайде".
Я тут згадав, що й досі не пройшов Original Sin 2. Мабуть, пройду його, а вже десь через півроку буде мені BG3 у всій красі.
Хоча OS2 дуже класна гра - як би не вийшло, що освіжу пам'ять і на фоні OS2 оця BG3 "не зайде".
-
fizik419
Junior
На чому граєш?Scoffer: ↑ 16.04.2025 16:48 Georgin
-
Scoffer
Member
fizik419
На пекарні
На пекарні
-
waryag
Member
Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.Scoffer: ↑ 16.04.2025 16:58 Georgin
Чаклуном-клятолезом з першого разу завалив і демона, з котрого незгасне лезо падає, і іллітидаНа пригоді правда, на тактику я поки не готовий переходити поки не виправлять основні бісячі моменти.
От на вищій складності, з легендарними абілками босів, без розвідки і гайдів буде складно.
-
Геральт
Active Member
А гайди то там для чого? Майже кожний піксель підписаний. Кожний бій переграти можна.waryag: ↑ 17.04.2025 08:00 Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.
От на вищій складності, з легендарними абілками босів, без розвідки і гайдів буде складно.
-
waryag
Member
На хонорі не можна.Геральт: ↑ 17.04.2025 08:24А гайди то там для чого? Майже кожний піксель підписаний. Кожний бій переграти можна.waryag: ↑ 17.04.2025 08:00 Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.
-
AlienFighter
Member
Scoffer
Напевно в грі є якісь нюанси з залізом чи софтом, бо я жодного разу не бачив пропадання текстур. Застрягання було, але вкрай рідко. Вильотів на робочий стіл не бачив жодного разу, тому часто сейвитися не було потреби. Проходив не на старті гри, а після декількох великих патчів.
Напевно в грі є якісь нюанси з залізом чи софтом, бо я жодного разу не бачив пропадання текстур. Застрягання було, але вкрай рідко. Вильотів на робочий стіл не бачив жодного разу, тому часто сейвитися не було потреби. Проходив не на старті гри, а після декількох великих патчів.
-
Scoffer
Member
AlienFighter
Я кажу конкретно за патч 8. З'явились баги, котрих раніше не було. Покращення
Я кажу конкретно за патч 8. З'явились баги, котрих раніше не було. Покращення
-
Геральт
Active Member
AlienFighter
Та в Scoffer'а ще до сих пір курсор від АМД на його 4070 глючить
зі. За 215год так і не побачив якихось глюків/багів.
Та в Scoffer'а ще до сих пір курсор від АМД на його 4070 глючить
зі. За 215год так і не побачив якихось глюків/багів.