Для Baldur’s Gate 3 вийшов фінальний великий патч

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Georgin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Для Baldur’s Gate 3 вийшов фінальний великий патч

О, я дуже сподіваюсь, що це справді фінальний патч. Чекав дуже довго і тепер нарешті момент настав!
Alex646
Member

Повідомлення

Шкода, що останній. :( Я все ж сподівався на якийсь аддон. :(
Devianne
Member

Повідомлення

Пограю новим підкласом :super:
Scoffer
Member

Повідомлення

Georgin: 16.04.2025 14:55Чекав дуже довго і тепер нарешті момент настав!
Щодо моменту це ти поспішив :D Глюків і багів неміряно просто. Сейви треба робити кожні дві хвилини. Може через штук 5 мінорних патчів стане нормально грабельно.

Відправлено через 46 секунд:
У мене гра ще й мовчки вилітати почала місцями, не було такого раніше.

Відправлено через 35 хвилин 36 секунд:
Баги з'явились навіть там де їх з роду не було. Коротше хто не хоче псувати собі враження наполегливо рекомендую дочекатись хоча б одного мінорного патчу. Я десь третину першого акту пройшов і мене просто вибісило. І це з врахуванням як вилизаний той перший акт був. Що там в третьому і уявляти не хочу.
Georgin
Member

Повідомлення

Scoffer

Блін, ну скільки ж можна. Як дивишься потроху нарізку на ютубі - ніби все норм з технічної точки зору. Дуже багато багів у квестах? Є такі, що викликають софтлок?
Scoffer
Member

Повідомлення

Georgin
Та я ж тільки почав, з квестами ще не зустрів проблем. Багато багів тупо в механіці гри: персонажі застрягають де не треба, текстури пропадають, з портретами якась дичина, завмирання гри на півхвилини, ну і падіння, куди ж без них.
Georgin
Member

Повідомлення

Scoffer

Зрозумів, дякую. Якщо навіть текстури пропадають та з геодатою проблеми, то це вже фініш. Хех, доведеться знов чекати патч, який пропатчить патч, який до того патчив патч...
waryag
Member

Повідомлення

Alex646: 16.04.2025 14:57 Шкода, що останній. :( Я все ж сподівався на якийсь аддон. :(
Вже давно відомо, що ларіан розійшлися у поглядах з візардами, тож радикальних оновлень не буде.
Scoffer
Member

Повідомлення

Georgin
Ну і балансу нових підкласів звісно ж ніякого, але то таке, його там і не було.
Чаклуном-клятолезом з першого разу завалив і демона, з котрого незгасне лезо падає, і іллітида :D На пригоді правда, на тактику я поки не готовий переходити поки не виправлять основні бісячі моменти.
Georgin
Member

Повідомлення

Georgin

Я тут згадав, що й досі не пройшов Original Sin 2. Мабуть, пройду його, а вже десь через півроку буде мені BG3 у всій красі.
Хоча OS2 дуже класна гра - як би не вийшло, що освіжу пам'ять і на фоні OS2 оця BG3 "не зайде".
fizik419
Junior

Повідомлення

Scoffer: 16.04.2025 16:48 Georgin
Та я ж тільки почав, з квестами ще не зустрів проблем. Багато багів тупо в механіці гри: персонажі застрягають де не треба, текстури пропадають, з портретами якась дичина, завмирання гри на півхвилини, ну і падіння, куди ж без них.
На чому граєш?
Scoffer
Member

Повідомлення

fizik419
На пекарні
waryag
Member

Повідомлення

Scoffer: 16.04.2025 16:58 Georgin
Ну і балансу нових підкласів звісно ж ніякого, але то таке, його там і не було.
Чаклуном-клятолезом з першого разу завалив і демона, з котрого незгасне лезо падає, і іллітида :D На пригоді правда, на тактику я поки не готовий переходити поки не виправлять основні бісячі моменти.
Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.
От на вищій складності, з легендарними абілками босів, без розвідки і гайдів буде складно.
Геральт
Active Member

Повідомлення

waryag: 17.04.2025 08:00 Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.
От на вищій складності, з легендарними абілками босів, без розвідки і гайдів буде складно.
А гайди то там для чого? Майже кожний піксель підписаний. Кожний бій переграти можна.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 17.04.2025 08:24
waryag: 17.04.2025 08:00 Тактика не принципово складніше, достатньо зрозуміти, як працюють механіки і характеристики.
А гайди то там для чого? Майже кожний піксель підписаний. Кожний бій переграти можна.
На хонорі не можна.
AlienFighter
Member

Повідомлення

Scoffer
Напевно в грі є якісь нюанси з залізом чи софтом, бо я жодного разу не бачив пропадання текстур. Застрягання було, але вкрай рідко. Вильотів на робочий стіл не бачив жодного разу, тому часто сейвитися не було потреби. Проходив не на старті гри, а після декількох великих патчів.
Scoffer
Member

Повідомлення

AlienFighter
Я кажу конкретно за патч 8. З'явились баги, котрих раніше не було. Покращення :D
Геральт
Active Member

Повідомлення

AlienFighter
Та в Scoffer'а ще до сих пір курсор від АМД на його 4070 глючить :D

зі. За 215год так і не побачив якихось глюків/багів.
Відповісти