Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Як тільки оглядач якому я довіряю каже фразу "звучить музично" - на цьому огляд я можу припиняти і девайс викреслювати з wich list .

Відправлено через 8 хвилин 26 секунд:
Yellow wall: 12.04.2025 14:11
Ось тут порівняння з пегасусом вiн більше музикальний а su-x бiльш детальний і різкий і при довгому прослуховуванні може втомлювати, люди у відгуках помітили:

Проблема з R-2R цапами ще й з шириною/висотою сцени, більшість з них "роздувають" сцену, а потім огядачі пишуть :"Вау, яка широка сцена, ширша за всіх, це точно кращий цап всіх часів". :gigi:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Yellow wall: 12.04.2025 17:38Порівняйте цей звук
Так порівнювати треба мінімум та одному тракті та треку й одразу писати. До речі, на чому там писали Пегаса? На мобілу? Погано записано.
В однакових умовах було б цікаво. До речі, на другому запису свій внесок вносить ефект пустого приміщення, що додає реверберації до запису і це наводить враження об'ему, на першому запису цього нема, а от в рівних умовах я зовсім не впевнений у програшу Пегасу
Yellow wall: 12.04.2025 17:38для невимогливої ​​людини підійде
Вимогливість будується досвідом, тобто володінням різною технікою або бувають випадки коли є, наприклад, дружній магазин з великим ассортиментом, куди можна прийти, переслухати. Хто такий вже вибагливий може дістати з кишені $3K+ та звернути увагу на європейські моделі, але, увага, там є AudioGD R-7HE, Musician Taurus і це інший клас. Я зовсім не фанат Китаю, але от я зовсім не впевнений, що європейці у ціні 4-5К будуть рвати їх як Тузик грілку :)

Відправлено через 7 хвилин 10 секунд:
MSiAventador: 12.04.2025 18:36Проблема з R-2R цапами ще й з шириною/висотою сцени, більшість з них "роздувають" сцену, а потім огядачі пишуть :"Вау, яка широка сцена, ширша за всіх, це точно кращий цап всіх часів"
Сцена - сумісній результат звучання всього тракту, а не суто цапу, і навіть дротів, старих друзів сцені. До того ж комусь це може подобатись, комусь ні. Нема якоїсь референсної широти сцени, щоб підійти з рулеткою та поміряти. Ще ж не ательє мод де костюмчик не по розміру :)
diman510
Junior

Повідомлення

Може треба з таких речей починати ?

Telos Macro N і яка інформація про нього доступна:

Що це таке:

Зменшення шуму: Основна функція – зменшення шуму у вашій аудіосистемі. Telos стверджує, що він може виявляти та боротися з шумом, що генерується вашим аудіо/відео обладнанням.
Резонанс Шумана: Він включає схему резонансу Шумана, що працює на частоті 7,83 Гц. За словами Telos, це перший випадок, коли схема може перетворювати шум на світло та випромінювати цей резонанс.
Активна технологія: Він використовує вбудований, енергоефективний модуль живлення для забезпечення стабільної напруги для свого мікропроцесора. Це стабільне живлення дозволяє процесору точніше компенсувати шум, пов'язаний з мережею.
Компактний дизайн: Позначення "Macro" вказує на менший розмір порівняно з іншими їхніми продуктами для зменшення шуму.
Оптимізовано для потокового передавання: Серія Macro, включаючи N, оптимізована для використання з пристроями цифрового потокового передавання.
Міцна конструкція: Він має шасі з авіаційного алюмінію, розроблене для структурної міцності, щоб мінімізувати небажані резонанси.
Той самий процесор, що й у QNR: Він використовує той самий логічний чип, що й їхній добре відомий Quantum Noise Reducer.
Модуль до 15-річчя: Macro N включає генератор Шумана до 15-річчя для посилення ефекту.
Універсальне живлення: Новий модуль живлення розроблено для роботи з напругою від 100 до 240 В.
Підключення: Він використовує вхід живлення IEC C7 (роз'єм у вигляді вісімки). Хоча він не має спеціальних аудіовходів/виходів, як заземлювальні коробки, його призначення полягає у підключенні до розетки поблизу вашого аудіообладнання. Деякі роздрібні продавці пропонують використовувати аудіофільський кабель живлення з адаптером IEC для потенційно кращих результатів.
Заявлені переваги (на основі оглядів та описів):

Нижчий рівень шуму: Користувачі та оглядачі часто згадують значне зниження рівня шуму, що призводить до "чорнішого" фону в музиці.
Покращена чіткість та деталізація: Завдяки меншому рівню шуму стають помітнішими тонкі деталі в музиці.
Розширена звукова сцена: Деякі повідомлення свідчать про розширення та поглиблення звукової сцени.
Збільшена динаміка: Часто відзначається чіткіше та динамічніше відтворення.
Більш природний звук: Загальне звукове відтворення може звучати більш природно та менш штучно.
"Ефект супертвітера": Один рецензент описав ефект як покращення та підвищення повітряності у верхньому діапазоні.
Технологія:

Telos дещо приховує точні принципи роботи своєї технології зменшення шуму. Вони згадують перетворення шуму на світло та випромінювання резонансу Шумана.
Стабільне живлення для внутрішнього процесора є вирішальним для точної компенсації шуму.
Резонанс Шумана (7,83 Гц) є природною електромагнітною частотою земної порожнини, і його включення свідчить про спробу гармонізувати середовище аудіосистеми.

Висновок:Telos Audio Design Macro N – це компактний пристрій, розроблений для зменшення шуму в аудіосистемах за допомогою комбінації активного шумозаглушення та випромінювання резонансу Шумана. Відгуки свідчать про те, що він може призвести до помітних покращень чіткості, деталізації, звукової сцени та загальної музикальності. Хоча точна технологія залишається дещо запатентованою, позитивні відгуки вказують на його ефективність для багатьох користувачів, особливо тих, хто зосереджений на цифровому потоковому передаванні. Однак, як і багато висококласних аудіоаксесуарів, його ефективність може залежати від системи, і прослуховування (якщо це можливо) завжди рекомендується.
Radio Bay
Member

Повідомлення

diman510: 13.04.2025 12:06Telos Macro N і яка інформація про нього доступна:
Умля £825.00, затестимо, хлопці? :gigi:

Відправлено через 12 хвилин 12 секунд:
Це може працювати, але має зміст на системах дуже високого рівня та вимогливості користувача, або бабок дофіга, спробую, це теж стимул, в мене ящик проводів тому. З цього не починають, цим закінчують. По живленню системи, якщо є бабки, можна вчинити батл цієї балалайки та мережевих кондиціонерів класу Фурутеч $800+. Я таких балалайок не мало знаю, також місцевого виробництва
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 13.04.2025 16:05Умля £825.00, затестимо, хлопці?
шось дорого.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.04.2025 16:21шось дорого
Так, до того ж питання до якої системи його прикручивати. Взагалі, теоретично, може й працює. У звуку дофіга незрозумілих нам тем :)
diman510
Junior

Повідомлення

Хочаб з розетки тоді треба починати як приклад Furutech FP-SWS G Gold
Hotspur
Member

Повідомлення

diman510: 15.04.2025 13:09 Furutech FP-SWS G Gold
маячня типова
Radio Bay
Member

Повідомлення

diman510: 15.04.2025 13:09Хочаб з розетки тоді треба починати як приклад Furutech FP-SWS G Gold
Тут залишилось, колега, обговорити покриття. Вам що більш до вподоби, золото або родій?
Під монтаж кінці облужуєте або так пхаєте? Який припій? Oyaide або ПОС-64 за звичкою? :D
tribute
Junior

Повідомлення

diman510: 15.04.2025 13:09 Хочаб з розетки тоді треба починати як приклад Furutech FP-SWS G Gold
накидайте нам ще приладів в щитову - на півмільйону :shuffle:
або чого мелочитись - киньте посилання на "домашній реактор" ну так щоб вже все по феншую було :super:
Radio Bay: 16.04.2025 04:14
diman510: 15.04.2025 13:09Хочаб з розетки тоді треба починати як приклад Furutech FP-SWS G Gold
Тут залишилось, колега, обговорити покриття. Вам що більш до вподоби, золото або родій?
Під монтаж кінці облужуєте або так пхаєте? Який припій? Oyaide або ПОС-64 за звичкою? :D
буває ще обтискають мідні провода, мерзотними алюмінієвими колпачками :gigi:
а буває і не мідні... :(
tablestikus
Member

Повідомлення

diman510: 13.04.2025 12:06 Може треба з таких речей починати ?

Telos Macro N і яка інформація про нього доступна:

Що це таке:

Зменшення шуму: Основна функція – зменшення шуму у вашій аудіосистемі. Telos стверджує, що він може виявляти та боротися з шумом, що генерується вашим аудіо/відео обладнанням.
Резонанс Шумана: Він включає схему резонансу Шумана, що працює на частоті 7,83 Гц. За словами Telos, це перший випадок, коли схема може перетворювати шум на світло та випромінювати цей резонанс.
Активна технологія: Він використовує вбудований, енергоефективний модуль живлення для забезпечення стабільної напруги для свого мікропроцесора. Це стабільне живлення дозволяє процесору точніше компенсувати шум, пов'язаний з мережею.
Компактний дизайн: Позначення "Macro" вказує на менший розмір порівняно з іншими їхніми продуктами для зменшення шуму.
Оптимізовано для потокового передавання: Серія Macro, включаючи N, оптимізована для використання з пристроями цифрового потокового передавання.
Міцна конструкція: Він має шасі з авіаційного алюмінію, розроблене для структурної міцності, щоб мінімізувати небажані резонанси.
Той самий процесор, що й у QNR: Він використовує той самий логічний чип, що й їхній добре відомий Quantum Noise Reducer.
Модуль до 15-річчя: Macro N включає генератор Шумана до 15-річчя для посилення ефекту.
Універсальне живлення: Новий модуль живлення розроблено для роботи з напругою від 100 до 240 В.
Підключення: Він використовує вхід живлення IEC C7 (роз'єм у вигляді вісімки). Хоча він не має спеціальних аудіовходів/виходів, як заземлювальні коробки, його призначення полягає у підключенні до розетки поблизу вашого аудіообладнання. Деякі роздрібні продавці пропонують використовувати аудіофільський кабель живлення з адаптером IEC для потенційно кращих результатів.
Заявлені переваги (на основі оглядів та описів):

Нижчий рівень шуму: Користувачі та оглядачі часто згадують значне зниження рівня шуму, що призводить до "чорнішого" фону в музиці.
Покращена чіткість та деталізація: Завдяки меншому рівню шуму стають помітнішими тонкі деталі в музиці.
Розширена звукова сцена: Деякі повідомлення свідчать про розширення та поглиблення звукової сцени.
Збільшена динаміка: Часто відзначається чіткіше та динамічніше відтворення.
Більш природний звук: Загальне звукове відтворення може звучати більш природно та менш штучно.
"Ефект супертвітера": Один рецензент описав ефект як покращення та підвищення повітряності у верхньому діапазоні.
Технологія:

Telos дещо приховує точні принципи роботи своєї технології зменшення шуму. Вони згадують перетворення шуму на світло та випромінювання резонансу Шумана.
Стабільне живлення для внутрішнього процесора є вирішальним для точної компенсації шуму.
Резонанс Шумана (7,83 Гц) є природною електромагнітною частотою земної порожнини, і його включення свідчить про спробу гармонізувати середовище аудіосистеми.

Висновок:Telos Audio Design Macro N – це компактний пристрій, розроблений для зменшення шуму в аудіосистемах за допомогою комбінації активного шумозаглушення та випромінювання резонансу Шумана. Відгуки свідчать про те, що він може призвести до помітних покращень чіткості, деталізації, звукової сцени та загальної музикальності. Хоча точна технологія залишається дещо запатентованою, позитивні відгуки вказують на його ефективність для багатьох користувачів, особливо тих, хто зосереджений на цифровому потоковому передаванні. Однак, як і багато висококласних аудіоаксесуарів, його ефективність може залежати від системи, і прослуховування (якщо це можливо) завжди рекомендується.
краще аудіфільську версію екофлоу щоб не залежати від зовнішньої мережі, там всього якісь 3к баксів.

Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Radio Bay: 16.04.2025 04:14
Є варіант напиляти каліфорній.

Відправлено через 29 секунд:
Але каліфорнія мало, тому можна все таки і скандій.
Hotspur
Member

Повідомлення

tribute: 16.04.2025 09:18буває ще обтискають мідні провода, мерзотними алюмінієвими колпачками
жах, який жах
Radio Bay
Member

Повідомлення

tribute: 16.04.2025 09:18буває ще обтискають мідні провода, мерзотними алюмінієвими колпачками
Збоченці, у реальному житті такого не бачив. Пост написав по приколу, не той форум, щоб реально такі речі обговорювати, а на "тих" таке виносять у окремі гілки. Що до мене я просто мідний закручую
tablestikus: 16.04.2025 12:00Є варіант напиляти каліфорній
Ох, тут маріхуаній ще потрібен буде :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Я сьогодні повивчав по відео використання берилію у сетапі Focal Grande Utopia EM EVO + Naim Statement і думаю що однозначно треба брати і не розмінюватися на щось посереднє.
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 16.04.2025 22:30Я сьогодні повивчав по відео використання берилію у сетапі Focal Grande Utopia EM EVO + Naim Statement і думаю що однозначно треба брати і не розмінюватися на щось посереднє.
Якщо кишеня дозволяє, то бери, потім розповіш )
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 16.04.2025 23:42
tablestikus: 16.04.2025 22:30Я сьогодні повивчав по відео використання берилію у сетапі Focal Grande Utopia EM EVO + Naim Statement і думаю що однозначно треба брати і не розмінюватися на щось посереднє.
Якщо кишеня дозволяє, то бери, потім розповіш )
Мені залишилось всього декілька кОрОвАнІв пограбувати :)
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 17.04.2025 08:39Мені залишилось всього декілька кОрОвАнІв пограбувати
Порахував, одного достатньо :)
tribute
Junior

Повідомлення

Ну ось прикупив я K11, але звук якийсь занадто аналітичний :gigi: звісно ще буду розбиратись з налаштуванням, але поки встройка мені подобається більше B-)

Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію"
Hotspur
Member

Повідомлення

tribute: 17.04.2025 21:30Ну ось прикупив я K11, але звук якийсь занадто аналітичний
:lol: :lol: :lol: в голос сміюсь

Відправлено через 33 секунди:
tribute: 17.04.2025 21:30Якщо знаєте, що куди крутити в налаштуваннях, буду вдячний за "інструкцію"
покрутити можна. драйвера ставив чи все авто ?
Radio Bay
Member

Повідомлення

tribute: 17.04.2025 21:30Ну ось прикупив я K11
R2R?
Відповісти