S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продовжать покращувати — опубліковано план оновлень на наступний квартал

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Dr_Earnhardt: 15.04.2025 13:01 А скрін обов'язково було на англійській мові? додати на Українській це так важко?Зображення
В next-gen оригинальной трилогии я б с удовольствием сыграл т.к. пропустил в свое время. Интересно что они имеют ввиду, переход на UE5?
bigmonstr666
Member

Повідомлення

MessiaH: 15.04.2025 12:08
bigmonstr666: 15.04.2025 11:26з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
Без компиляции шейдеров никак, хорошо что это внедрили, потому что это ублюдский UE5 с его статеррами, даже компиляция не всегда спасает. У меня она в районе 2-3 минут происходит
прикол що її можна скіпати навіть на початку, закриваючи гру, відкрити гру і тебе одразу закидує до ігрового меню... як так не знаю :dontknow:

Отправлено спустя 3 минуты 49 секунд:
TheDmytrius: 15.04.2025 12:50
bigmonstr666: 15.04.2025 11:26 хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
ну і чекаємо длс :beer:
Ой Господи, ну невже так складно мод поставити? Один файлик, що важить менше 1 МБ
чесно впадло так як ігра вже пройдена і заходжу тільки після патчів, щоб подивитися на зміни.
прикол, що ця ситуація з шейдерами як на мене погіршилася :spy: десь після перших патчів вони дійсно швидко завантажувалися, але потім все змінилось у гіршу сторону.
тому хотілося б побачити фікс :beer:

Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
Liam: 15.04.2025 12:05 От мені незрозумілі ті люди, шо тільки звиздіти можуть - те, се, там лайно, там гівно. Ну не подобається ігра - йди далі собі, шо ти уто булькотиш? Приклад - мені не подобається Bioshock, жодна з частей, не знаю чому. Але ніколи ніде не писав, що його поховати треба, шо так не роблять ігри. Бо мені байдуже, а кому подобається він - то нехай грають, не проти. Та і хто я такий, щоб улюблену ігру мільйонів, критикувати? Мені дуже сподобався Stray. Мільйонам людей теж він сподобався, але ж знайдуться, оті, воші, що гризуть. Зараз Сталкер. Сидять уто, зубами скрежечуть, ніжками топочуть. Ви ж не такий?
цікаво, а що саме вам не подобається у біошоку?
просто це одна з моїх улюблених серій :super:
окей, перша друга частина вже давно застаріли, а от інфініт навіть зараз шедевр з точки зору візуалу, атмосфери та сюжету.
нещодавно передивлявся відо з длс до інфініт, ну це ж просто вау :banan:
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Zzzz: 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо :rotate:
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня :shuffle:
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
Не згоден. Проходив на релізі СР2077 та потім ще кілька разів.
спойлер
Останній раз - після виходу доповнення Phantom Liberty та щоб підтримати реліз української локалізації(яка, до слова, всрата вийшла. Привіт "мережницям"(нетраннер)).
Тому практика перепроходження синглів - не щось нове. Плюс майбутні доповнення або нові гравці.
спойлер
Так, зимою, мав час перепройти трилогію Mass Effect. Кайфонув.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Молодці, що продовжують працювати над грою, але краще вона б і релізнулась у q2 2025, явно дуже поквапились. Переглянув останні "щоденники" розробників, ох і набрехунькали вони там добре. І про ШІ, і про угруповання, багато цікавого. Гру пройшов вже на 1.3.1, по сюжетку - слабенько, хоча постановка на рівні, Найшуллер постарався
спойлер
канонічний фінал - ні про що, гг - просто маріонетка в руках всіх, бігає на побігуньках, мотивація у гг відсутня, злив всіх "легенд" зони також незрозумілий, драми насипати. Єдиний прям добренький момент - це про Кайманова і це дійсно непогано продумали, так і Бродяга, все.
Остання частина гри, особливо Прип'ять, максимально недороблена з відсутністю контенту.
Барбарис
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 15.04.2025 15:37
прикол що її можна скіпати навіть на початку, закриваючи гру, відкрити гру і тебе одразу закидує до ігрового меню... як так не знаю :dontknow:
Це додали в якомусь патчі.
Zzzz: 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо :rotate:
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня :shuffle:
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
З 2077 було по іншому - багато не проходили, чекали патчів. Особисто я награв багато годин, але без фіналу. А з ліберті та 2.0 додали купу імбових стволів та багів, стала непотрібна прокачка, а імпланти понерфили. Фактично я пограв у 2 різних гри.
А ще авто в 1.0 були жахливі, з патчами значно краще керуються.
Надіюсь і в С2 таке буде після длс.
MqM
Member

Повідомлення

Tetronga: 15.04.2025 12:53
Lekrs: 15.04.2025 11:57 Ну ось, як представлять саме той S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який уявляли собі гравці, настане пора грати.
Оййй як ви дістали, ти напевне ще з секти шизоїдів, які свято вірять, що "той самий сталкер" це тільки білд облівіон лост, а все інше то вже не сталкер :lol:
Взагалі називати шизоїдами людей, які чекали один обіцяний сталкер з 2002 року, а отримали зовсім іншу гру під назвою ТЧ це не бути тру фанатом насправді.
Хоча так того самого повноцінного Сталкера в білдах немає, тільки зачатки, бо піарщики ляпали все, що в голову прийде
Vpupkin
Member

Повідомлення

Колись пограю.
Volodymyr1985
Junior

Повідомлення

У мене не було ні багів, ні вильотів, ніяких технічних проблем. А от контенту в грі бракує катастрофічно. І другорядних місій практично нема (такі, які можна назвати місіями, їх штук 5), як для такої великої карти з багатьма цікавими персонажами, які просто сидять в одній точці і не представляють ніякого інтересу, крім тих, які задіяні в головному сюжеті. І A-life ніякий, він просто гірший за попередні частини мало не 20-річної давності. Головний сюжет поставлений цікаво але для нього абсолютно не потрібний такий величезний відкритий світ.
Тому сподіваюсь на масштабні DLC і масштабну роботу з A-life, бо в цій Зоні є де розгулятися, потрібно лише додати мотивації.
Tetronga
Member

Повідомлення

MqM: 15.04.2025 16:53
Tetronga: 15.04.2025 12:53

Оййй як ви дістали, ти напевне ще з секти шизоїдів, які свято вірять, що "той самий сталкер" це тільки білд облівіон лост, а все інше то вже не сталкер :lol:
Взагалі називати шизоїдами людей, які чекали один обіцяний сталкер з 2002 року, а отримали зовсім іншу гру під назвою ТЧ це не бути тру фанатом насправді.
Хоча так того самого повноцінного Сталкера в білдах немає, тільки зачатки, бо піарщики ляпали все, що в голову прийде
Кіберпанк теж обіцяли зовсім іншою грою - рпг з купою моральних виборів. І на пс4 в них гра, по їх словам, працювала прекрасно. А вийшов дженерік сучасний шутер з цікавим та навіть чудовим сюжетом, але зовсім не те, про що розповідали поляки. І де такі ж секти, які розповідають про міфічний "справжній" кіберпанк 2077?
Це я до того, що наші очікування це лише наші власні проблеми (за винятком відвертого скаму)
waryag
Member

Повідомлення

Zaragon: 15.04.2025 12:40Ішов 2к25 - люди на форумах досі не звикли що сьогодні не існує такого поняття як "готовий ААА реліз". :D
Консольні гіганти випускають, навіть майки. І не тільки вони.
Проблеми хіба що в опенворлдів.

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Lekrs: 15.04.2025 11:57 Ну ось, як представлять саме той S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який уявляли собі гравці, настане пора грати.
Ви не уявляєте межі уяви людей. На всі бажання і сотні сталуерів не вистачить.
MessiaH
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 15.04.2025 15:37окей, перша друга частина вже давно застаріли, а от інфініт навіть зараз шедевр з точки зору візуалу, атмосфери та сюжету.
в плане визуала инфинит уже смотрится на фоне новых игр очень всрато, но на 2013-й год наверное это была очень крутецкая игра, я в неё играл, но казалась ли мне тогда графа такой прямо бомбезной уже не помню
sevenmagic
Junior

Повідомлення

bigmonstr666: 15.04.2025 11:26 Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продовжать покращувати — опубліковано план оновлень на наступний квартал

з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
ну і чекаємо длс :beer:
Держу в курсі B-) вже давно прибрали ... Були проблеми з однією місією довелося встановити . UETools - S.T.A.L.K.E.R 2 . Після цього компіляція шейдерів Займає 3-4 секунди
Alligator
Member

Повідомлення

waryag: 15.04.2025 20:43Консольні гіганти випускають, навіть майки. І не тільки вони.
Ремастер ГТС згадався, ну ладно, то ліва контора робила, а СР2077 на релізі консолей як вам? Всім так сподобалось, що аж з магазину забрали та повертали гроші :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

Alligator: 16.04.2025 09:59
waryag: 15.04.2025 20:43Консольні гіганти випускають, навіть майки. І не тільки вони.
Ремастер ГТС згадався, ну ладно, то ліва контора робила, а СР2077 на релізі консолей як вам? Всім так сподобалось, що аж з магазину забрали та повертали гроші :gigi:
Це ігри від сторонніх студій. Власні релізи соні і нінки були цілком готовими і відносно безпроблемними.

Останній асасін цілком пристойний з технічної точки зору.
Neuromantic
Member

Повідомлення

А якщо продав Плювачку, всьо, Захара Бабая не виманити з Терикону?
Dr_Earnhardt
Member

Повідомлення

vsx: 15.04.2025 15:22
Dr_Earnhardt: 15.04.2025 13:01 А скрін обов'язково було на англійській мові? додати на Українській це так важко?Зображення
В next-gen оригинальной трилогии я б с удовольствием сыграл т.к. пропустил в свое время. Интересно что они имеют ввиду, переход на UE5?
"Интересно что они имеют ввиду, переход на UE5" :dontknow: посмотрим..
Вообще где такое прочитали? сталкер 2 и так на Unreal Engine 5.
Или я чегото не понял.
Alligator
Member

Повідомлення

Dr_Earnhardt: 16.04.2025 11:08
vsx: 15.04.2025 15:22

"Интересно что они имеют ввиду, переход на UE5" :dontknow: посмотрим..
Вообще где такое прочитали? сталкер 2 и так на Unreal Engine 5.
Или я чегото не понял.
Людина про старі версії сталкеру. На зображенні плану оновлень на другий квартал останнім пунктом є "оновлення next-gen для оригінальної трилогії"
На самому сайті сталкеру під некстгеном вважають Unreal Engine 5.
Рушій Unreal Engine 5 дає змогу досягти неймовірного рівня графіки, гідної називатися справжнім некстгеном.
VovaII
Member

Повідомлення

Свого часу модери хотіли перенсти якийсь із старих Сталкерів перенести на новіший рушій. Точно не згадаю на який. Здається на УЕ4? Але чомусь відмовилися це робити. Здається забагато переробляти потрібно було. Навіть карти правити потрібно було, бо там всілякого понакручувано було.
Але якщо перенесуть то цікаво буде порівняти і з оригіналом і із С2. — Особливо цікавить що стане із сталкеровським "паркуром". Лазання по драбинах і тому подібне.
Alligator
Member

Повідомлення

VovaII: 16.04.2025 11:58 Свого часу модери хотіли перенсти якийсь із старих Сталкерів перенести на новіший рушій. Точно не згадаю на який. Здається на УЕ4? Але чомусь відмовилися це робити. Здається забагато переробляти потрібно було. Навіть карти правити потрібно було, бо там всілякого понакручувано було.
Але якщо перенесуть то цікаво буде порівняти і з оригіналом і із С2. — Особливо цікавить що стане із сталкеровським "паркуром". Лазання по драбинах і тому подібне.
Ось тут цікавить яким чином це зробити хочуть. Або усі сили були кинуті на перенос трилогії, що у другому кварталі обіцяються нексген і це відповідь, чому з релізу гри 2024 крім гарячих виправлень не пофіксять той же квест Лодочки. Або питання чим зайняті розробники гри, якщо переносом трилогії на новий рушій займаються інші люди.
Відповісти