S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продовжать покращувати — опубліковано план оновлень на наступний квартал

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl продовжать покращувати — опубліковано план оновлень на наступний квартал

з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
ну і чекаємо длс :beer:
Zzzz
Member

Повідомлення

Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо :rotate:
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня :shuffle:
Хіба таки вийде дуже велике ДЛС і нарешті буде доступна локація ЧАЕС.
denizen
Member

Повідомлення

Більшість вже пройшла гру і перепроходити, найближчим часом не буде. У списку не бачу ніякої оптимізації та покращення освітлення. А всі ці обіцянки А-лайф, то це треба було робити до виходу.
Telcontar
Member

Повідомлення

Zzzz: 15.04.2025 11:32 Круто звичайно, але знову ж таки, навіщо :rotate:
Ситуація як з кіберпанком, всі давно пройшли та й забули, а вони щось там покращують кожного дня :shuffle:
Я ще не пройшов, відклав до фіксів базових механік. Так само й CP2077 проходив з релізом доповненням The Phantom Liberty і отримав чудовий досвід доробленого продукту, а не напівфабрикату. :dontknow:
Востаннє редагувалось 15.04.2025 11:42 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
Alligator
Member

Повідомлення

Найближчим часом розробники продовжать виправляти критичні помилки в системі A‑Life
Обіцяють остаточно виправити баг із блокуванням проходження у професора Лодочки. У загальній
Признати, що у них є баги та пообіцяти їх виправити це дійсно круто, але у новині я очікував DLS, чи хоча б виправлення софтлокових багів, а не обіцянок.
Велика кількість зброї та додавання нової це дійсно круто... було б, якщо б 99% не використовували Сайгу, помпову гвинтівку та, щось з прицілом :lol:
item2
Member

Повідомлення

Вони планують кожен рік продавати по кілька мільйонів копій. Як і Witcher, який навіть зараз продається. Тому так, гру треба оновлювати, візуал треба теж покращувати. Додати зміну сезонів - найпростіший спосіб уникнути одноманітності. Наприклад, якийсь викид і все покривається кригою і бурульками. Мутанти покриваються хутром. Модельки дерев зараз виглядають нереалістично, треба оновити. Або сталкери на лижах. Ідей багато.
Востаннє редагувалось 15.04.2025 11:46 користувачем item2, всього редагувалось 1 раз.
Telcontar
Member

Повідомлення

Alligator
Пишуть, що DLC заплановане на 4-й квартал цього року.
VolandInferno
Member

Повідомлення

Якщо до бочки лайна додати бочку меду, вийде 2 бочки лайна. Так само і з сталкером. Хоронити його треба, зробити висновки як не треба розробляти ігри і рухатися далі. На готових ассетах далеко не заїдеш.
Liam
Member

Повідомлення

VolandInferno: 15.04.2025 11:43 Якщо до бочки лайна додати бочку меду, вийде 2 бочки лайна. Так само і з сталкером. Хоронити його треба, зробити висновки як не треба розробляти ігри і рухатися далі. На готових ассетах далеко не заїдеш.
Ну так зроби. Шо сидиш, голова, очами кліпаєш?
zalizo_org
Member

Повідомлення

Якраз би в 2026-му б і випустили. Був би якісний продукт, а так, нажаль, встигли вистрілити не реалізувавши весь потенціал.
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Гра дійсно стає кращою але я думаю багато хто(як я) вже видалили після декількох проходжень :shuffle:
Я чекаю глобальний а-лайф(групування, більше квестів, можливо якусь механіку фасттревел), бінокль і мультиплеєр, оце дійсно поверне в гру. :rolleyes:
P.S.
VolandInferno
Аватарка відповідає вмісту в голові :lol:
Lekrs
Member

Повідомлення

Ну ось, як представлять саме той S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, який уявляли собі гравці, настане пора грати.
kairo
Member

Повідомлення

Zzzz
Я ще не прийшов, чекаю повну версію із DLC. Гра куплена. Те саме в мене було із Кіберпанком. І певен що таких людей багато ще.
proos
Member

Повідомлення

Всё этого кто? Я не прошёл и жду исправлений
VovaII
Member

Повідомлення

Кожні три місяці розробники публікуватимуть нову інформацію про найближчі зміни в грі.
— Тобто це може більше року зайняти? Ого.
Alligator
Member

Повідомлення

Telcontar: 15.04.2025 11:43 Alligator
Пишуть, що DLC заплановане на 4-й квартал цього року.
DLC чи сюжетне доповнення?
Сезонна перепустка, що дає право на 2 додаткових сюжетних доповнення та всі майбутні DLC.
Ця строчка намікає, що DLC це "нова зброя", а не сюжетне доповнення як у Відьмаку :weep:
Liam
Member

Повідомлення

От мені незрозумілі ті люди, шо тільки звиздіти можуть - те, се, там лайно, там гівно. Ну не подобається ігра - йди далі собі, шо ти уто булькотиш? Приклад - мені не подобається Bioshock, жодна з частей, не знаю чому. Але ніколи ніде не писав, що його поховати треба, шо так не роблять ігри. Бо мені байдуже, а кому подобається він - то нехай грають, не проти. Та і хто я такий, щоб улюблену ігру мільйонів, критикувати? Мені дуже сподобався Stray. Мільйонам людей теж він сподобався, але ж знайдуться, оті, воші, що гризуть. Зараз Сталкер. Сидять уто, зубами скрежечуть, ніжками топочуть. Ви ж не такий?
MessiaH
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 15.04.2025 11:26з кожним патчем гра все краща, хоча я все чекаю коли приберуть компіляцію шейдерів бо це просто жах.
Без компиляции шейдеров никак, хорошо что это внедрили, потому что это ублюдский UE5 с его статеррами, даже компиляция не всегда спасает. У меня она в районе 2-3 минут происходит
VolandInferno
Member

Повідомлення

Liam: 15.04.2025 11:48Ну так зроби. Шо сидиш, голова, очами кліпаєш?
Я не розробник ігор і ніколи ним не був, до чого твій висер - не зрозуміло. Але для того, щоб зрозуміти що собою являє сталкер - не треба мати докторський степінь.
Востаннє редагувалось 15.04.2025 12:16 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

Пройду коли вийде на пс5 і подякую за бета-тест :beer:
Відповісти