Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
der_meister
Member

Повідомлення

maksss88
искал на хотлайне, купил почти год назад. так как уже не первый раз брал серый телик, у продавцов всегда уточнял, можно ли делать сброс. некоторые могут дать инструкцию, как вернуть нужный регион, в любом случае, если самому выставлять регион, нужен будет сервис-пульт, он стоит копейки.
ну а для тех, кто не хочет заморачиваться - совет только один - покупать официал

тут брал профильный телик
спойлер
https://techno-aks.com/
01Mirage09
Member

Повідомлення

Може хтось щось розказати про телевізори Hisense? Особливо цікаво почитати про Hisense 65U7NQ, але за інші також готовий почитати.
Яка в цієї компанії політика по європейських версіях телевізора в Україні? Така сама радикальна як в Samsung чи можна користуватись без танців з бубном?
На європейці будуть працювати мегого і тому подібні наші програми?
Які плюси/мінуси були помічені за їх телевізорами?
Viskas
Junior

Повідомлення

В мене таке питання: обираю собі телевізор, в них взагалі не розбирався (і зараз не сильно шарю, просто надивився і начитався трохи вже). Друг радить LG C3-C4 65’ (в нього просто с3) - але там ціна якщо дивитись офіційні - просто космос на 65. Та і олед.. з ним паритись не хочу (не залишати статику, не було емблем і т.д.). Я розумію що ми не такі багаті щоб купувати дешеві речі. АЛЕ. Все ж таки але - олед стрімаюсь.
Дивився також ТСЛ с805 (він же qmled80) - запара з тими назвами в тсл :D
Але боюсь тих ТСЛ - відносно нове в нас на ринку, ні в кого не було і немає в знайомих - не знаю.
Зараз дивлюсь в Ябко Samsung 65QN85D (EU) - ціна 37400 грн (ну і плюс ще пару $ якщо брати гарантію). Але точно такий же тв в комфі 65к +- грн. Зрозуміло що це більше всього сірий тв.
Хех, салат повний вийшов в тому шо я написав, сенс в тому - який би Ви порадили тв, і чи варто купувати сірий в Ябко?! :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

Брати сірий лджі в продавця який відвезе в польщу у гарантійному випадку, це ж не монітор яка статика)
walkman3000
Member

Повідомлення

Viskas: 11.04.2025 01:26 В мене таке питання: обираю собі телевізор, в них взагалі не розбирався (і зараз не сильно шарю, просто надивився і начитався трохи вже). Друг радить LG C3-C4 65’ (в нього просто с3) - але там ціна якщо дивитись офіційні - просто космос на 65. Та і олед.. з ним паритись не хочу (не залишати статику, не було емблем і т.д.). Я розумію що ми не такі багаті щоб купувати дешеві речі. АЛЕ. Все ж таки але - олед стрімаюсь.
Дивився також ТСЛ с805 (він же qmled80) - запара з тими назвами в тсл :D
Але боюсь тих ТСЛ - відносно нове в нас на ринку, ні в кого не було і немає в знайомих - не знаю.
Зараз дивлюсь в Ябко Samsung 65QN85D (EU) - ціна 37400 грн (ну і плюс ще пару $ якщо брати гарантію). Але точно такий же тв в комфі 65к +- грн. Зрозуміло що це більше всього сірий тв.
Хех, салат повний вийшов в тому шо я написав, сенс в тому - який би Ви порадили тв, і чи варто купувати сірий в Ябко?! :rotate:
Скільки гривнів, що дивитесь і який розмір (65?)? ТСЛ с805 мусор
Tesseract
Member

Повідомлення

Viskas: 11.04.2025 01:26В мене таке питання: обираю собі телевізор, в них взагалі не розбирався (і зараз не сильно шарю, просто надивився і начитався трохи вже). Друг радить LG C3-C4 65’ (в нього просто с3) - але там ціна якщо дивитись офіційні - просто космос на 65. Та і олед.. з ним паритись не хочу (не залишати статику, не було емблем і т.д.). Я розумію що ми не такі багаті щоб купувати дешеві речі. АЛЕ. Все ж таки але - олед стрімаюсь.
Насправді це найкращий варіант. Про усі ці проблеми зі статикою забудьте, вони актуальні для якихось футбольних пабів, де телевізор цілодобово ввімкнений на один канал. Ви нічого цього не побачите. Але брати треба сірий. Тільки домовтеся, щоб під час доставки кур'єр почекав двадцять хвилин, поки ви перевіряєте екран.
Viskas
Junior

Повідомлення

Скільки гривнів, що дивитесь і який розмір (65?)? ТСЛ с805 мусор
[/quote]

50-60 тисяч, хотів би 65 діагональ. Китайців боюсь, думаю чи варто збирати ще на с4 все таки. А так взагалі всерівно, аби служив і картинка радувала) планую до пк підключати, і пс 5.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
Filabatya: 11.04.2025 02:13 Брати сірий лджі в продавця який відвезе в польщу у гарантійному випадку, це ж не монітор яка статика)
Дякую за пораду) тільки я не знаю де такого продавця знайти в моєму місті :)

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Tesseract: 11.04.2025 12:57
Viskas: 11.04.2025 01:26В мене таке питання: обираю собі телевізор, в них взагалі не розбирався (і зараз не сильно шарю, просто надивився і начитався трохи вже). Друг радить LG C3-C4 65’ (в нього просто с3) - але там ціна якщо дивитись офіційні - просто космос на 65. Та і олед.. з ним паритись не хочу (не залишати статику, не було емблем і т.д.). Я розумію що ми не такі багаті щоб купувати дешеві речі. АЛЕ. Все ж таки але - олед стрімаюсь.
Насправді це найкращий варіант. Про усі ці проблеми зі статикою забудьте, вони актуальні для якихось футбольних пабів, де телевізор цілодобово ввімкнений на один канал. Ви нічого цього не побачите. Але брати треба сірий. Тільки домовтеся, щоб під час доставки кур'єр почекав двадцять хвилин, поки ви перевіряєте екран.

Дякую за відповідь) мабуть буду ще збирати і візьму с4
Valdey377
Member

Повідомлення

раньше просили чтобы в темной подсобке просмотр устроить, на засветы проверить, теперь 20 минут курьеру ждать, забавно, а почему не 25 или 15, а если он его на стену вешать будет, так это на часы растянется))
DEVES
Member

Повідомлення

Буквально пару дней назад решил посмотреть на 65" китайца и выяснить "А можно ли сэкономить денег, купив китайский ТВ?"
В роли китайца выступил Hisense 65U8NQ.. за более чем 60к грн. Насколько я понял, это практически топ из поднебесной и главная идея подобных ТВ "зачем платить больше..."

Само-собой в магазинах всегда воспроизводится рекламный ролик. Правильно приготовленный!
4К (пиксель в пиксель), HDR и т.п. Картинка реально БОМБА, ничем не уступает топовым OLED от LG/SAMSUNG/SONY...

В другом конце зала стоят 65" от Samsung OLED и не(OLED) с ценами типа 90к и 80к (или 99к и 89к, точно не помню).
И действительно, глядя на красивые рекламные и не только, но обязательно в 4к(!) ролики, переплата 20-30к за Samsung кажется вообще необоснованной и странной.

Но так сложилось, что большая часть потребляемого контента это максимум 1080р (бывает и меньше, например DVD). И я прошу продавца включить на ютубе что-нибудь, но обязательно в 1080р (даже пришлось объяснять, что HD1080 и FullHD это одно и тоже). Под руку попалась трансляция 1+1, то что надо с обилием текста на экране.

Словами невозможно передать, насколько ужасно на китайце работает апскейл. Это какое-то месиво, напоминающее пластилиновый мультфильм. Все буквы имеют закругленные края, логотип практически овальной формы (напомню, это 1+1 :eek: ). Полное отсутствие прямых линий и углов.

На Самсунгах всё ОК, чуть резкость упала (понятное дело - смотрим 1080р на 4к панели).

Подобный эксперимент я проводил год назад в другом магазине, где сравнивал китайцев с LG. Ничего не изменилось.
Хотите качественный и универсальный телевизор? Берите от брендового производителя!

Китайские ТВ умеют хорошо показывать только в родном для панели разрешении, шаг в сторону - полный провал :down:
P.S. Жаль фотки не сделал, не хотел расстравивать и так приунывшего продавца. Он так верил в китайца...
Viskas
Junior

Повідомлення

Valdey377: 11.04.2025 20:28
раньше просили чтобы в темной подсобке просмотр устроить, на засветы проверить, теперь 20 минут курьеру ждать, забавно, а почему не 25 или 15, а если он его на стену вешать будет, так это на часы растянется))

Ну так курʼєр помагати буде, як я сам вішать буду :D :D

Відправлено через 8 хвилин 19 секунд:
DEVES: 11.04.2025 21:00 Буквально пару дней назад решил посмотреть на 65" китайца и выяснить "А можно ли сэкономить денег, купив китайский ТВ?"
В роли китайца выступил Hisense 65U8NQ.. за более чем 60к грн. Насколько я понял, это практически топ из поднебесной и главная идея подобных ТВ "зачем платить больше..."

Само-собой в магазинах всегда воспроизводится рекламный ролик. Правильно приготовленный!
4К (пиксель в пиксель), HDR и т.п. Картинка реально БОМБА, ничем не уступает топовым OLED от LG/SAMSUNG/SONY...

В другом конце зала стоят 65" от Samsung OLED и не(OLED) с ценами типа 90к и 80к (или 99к и 89к, точно не помню).
И действительно, глядя на красивые рекламные и не только, но обязательно в 4к(!) ролики, переплата 20-30к за Samsung кажется вообще необоснованной и странной.

Но так сложилось, что большая часть потребляемого контента это максимум 1080р (бывает и меньше, например DVD). И я прошу продавца включить на ютубе что-нибудь, но обязательно в 1080р (даже пришлось объяснять, что HD1080 и FullHD это одно и тоже). Под руку попалась трансляция 1+1, то что надо с обилием текста на экране.

Словами невозможно передать, насколько ужасно на китайце работает апскейл. Это какое-то месиво, напоминающее пластилиновый мультфильм. Все буквы имеют закругленные края, логотип практически овальной формы (напомню, это 1+1 :eek: ). Полное отсутствие прямых линий и углов.

На Самсунгах всё ОК, чуть резкость упала (понятное дело - смотрим 1080р на 4к панели).

Подобный эксперимент я проводил год назад в другом магазине, где сравнивал китайцев с LG. Ничего не изменилось.
Хотите качественный и универсальный телевизор? Берите от брендового производителя!

Китайские ТВ умеют хорошо показывать только в родном для панели разрешении, шаг в сторону - полный провал :down:
P.S. Жаль фотки не сделал, не хотел расстравивать и так приунывшего продавца. Он так верил в китайца...

Дякую що розписав, читав що в Sony з процесором XR найкращий апскейл, ну С4 і подібні (G4) не далеко втікли, але від Соні - топ. В цілому як кажуть: «Ми отримуємо рівно те, що платимо». Мабуть краще не економити і брати дійсно топовий Олед (найкрайняк мінілед) Sony, LG. Але там цінник 90-100к+ :eek:
DEVES
Member

Повідомлення

Viskas
Дело в том, что китаец тоже вообще не бюджетный.
За 60-70к гривен получить полуфабрикат, который показывает хуже 15-летнего брендового середнячка это совсем печально.
walkman3000
Member

Повідомлення

Viskas: 11.04.2025 20:2550-60 тисяч, хотів би 65 діагональ. А так взагалі всерівно, аби служив і картинка радувала) планую до пк підключати, і пс 5.
Для пк та пс5 краще Samsung QE65S90DAU, але у порівнянні з LG OLED65C4 у самса -пульт, тізен ос, заміна регіону та сама якість збірки та корпус. З плюсів краща пікова яскравість HDR та у іграх. Також самс можна 'розігнати' до рівня S95D через сервісменю (мінус гарантія) підключивши до пк через прогу колорконтрол. Підсумовуючи, LG 65C4 купили, встановили і насолоджуєтесь. QE65S90DAU купили, 10-15 хвилин на заміну регіону, опціонально до 30 хвилин на розгін панелі (мінус гарантія), насолоджуєтесь.
По ціні вони однакові, 55000 за сіряка на хотлайн/ек
Якщо немає бажання ковиряти сервісменюхи та цифри то просто беріть C4, класний тв

Отправлено спустя 41 минуту 47 секунд:
DEVES: 11.04.2025 21:00 Буквально пару дней назад решил посмотреть на 65" китайца и выяснить "А можно ли сэкономить денег, купив китайский ТВ?"

Хайс VA-miniled для футбольчика, неумеющий в 'правильную' яркость, без углов обзора (VA) сравнивать с топовыми OLED в трансляции 1+1 1080 :lol: Все у него нормально с апскейлом и сравнивать нужно было с другими миниледами
И при этом большая часть потребляемого контента это максимум 1080р (бывает и меньше, например DVD)
но телик смотрю за 60к, т.к. не хочу платить 90к :insane: чиво бл
NST1983
Member

Повідомлення

Бажаєте нормальний апскейл - беріть nvidia shield pro 2019. Я ще в 2020 взяв, і поки альтернативи не має, або зовсім немає.
Ніякий ТВ так картинку не покращить.
А з тих, взагалі дивиться зі вбудованих плеєрів дивуюсь :beer:
Valdey377
Member

Повідомлення

NST1983: 11.04.2025 22:59 Бажаєте нормальний апскейл - беріть nvidia shield pro 2019. Я ще в 2020 взяв, і поки альтернативи не має, або зовсім немає.
Ніякий ТВ так картинку не покращить.
А з тих, взагалі дивиться зі вбудованих плеєрів дивуюсь :beer:
Да много в жизни приклов, как можно телек 55мдюймов зв 20 ку вообще смотреть, а не за 70 например, вот такие чудеса происходят
VovaII
Member

Повідомлення

Дуже вибачаюсь що не по темі, але ніколи такого не зустрічав і навіть не чув. Що воно таке:
Телевізор Самсунг 22" працював на кухні років з 10.
Ввімкнув сьогодні:
- екран темний
- звук іде
- різні меню, при іх виклику ВІДОБРАЖАЮТЬСЯ, але картинки телепередачі від якої йде звук, чи картинки від ТВ-стіка — нема!
— тобто, наприклад обираєш ТВ-канал — показується на екрані як завжди список номерів каналів, вибирається той який я обрав, потім список зникає, телевізор перемкнувся на той канал, пішов звук, і чорний екран. — Натискаєш на пульті інший канал — знов цифри(номери) каналів відображаються і все повторюється. Чорний екран.
З ТВ-стіком така ж історія: на пульті натискаєш обрати джерело сигналу, пультом(курсором) обираєш HDMI — і чорний екран.
walkman3000
Member

Повідомлення

VovaII
спойлер
Зображення
VovaII
Member

Повідомлення

Підкажіть телевізор для кухні. На кронштейні висітиме.
Хочеться щось якомога менше, але із гарною картинкою. Дуже хочеться із HDR — щоб з Ютуба красиві HDR-ролики дивитись.
Зображення не нижче ФуллХД.

P.S.: До Ютубу буде підключений через стік(по HDMI)(А стік через мережеву до роутера). Тому до власної ОС вимоги не знаю чи потрібні?
Gold_Star
Member

Повідомлення

VovaII: 14.04.2025 16:14 Підкажіть телевізор для кухні. На кронштейні висітиме.
Хочеться щось якомога менше, але із гарною картинкою. Дуже хочеться із HDR — щоб з Ютуба красиві HDR-ролики дивитись.
Зображення не нижче ФуллХД.

P.S.: До Ютубу буде підключений через стік(по HDMI)(А стік через мережеву до роутера). Тому до власної ОС вимоги не знаю чи потрібні?
Якщо аж дуже треба нормальний не маркетинговий ХДР, тоді беріть монітор Xiaomi ELA5585EU, головне замість стіку взяти якийсь рекомендований тівібокс, який не розплавиться від крутіння 60 фпс роліків під час куховарки ;)
Tesseract
Member

Повідомлення

VovaII
Бюджет скажіть і бажані розміри телевізора.
Відповісти