Запитаю останній раз, по питанню яке мене дуже цікавить, щоб зібрати більше інформації.
Є материнка MSI b650m Gaming Plus, з дуже низьким PCIe слотом(відстань до нижнього ряду роз'ємів 56мм)
Чи встануть в неї відеокарти на 3+ слоти (60мм+)
Деякі пишуть що не встане, інші пишуть що встане, також є відео де люди ставлять великі картки, але на тестових стендах
Можливо хтось з власників зможе конкретно сказати які відеокарти стоять в них з цими материнками.
Новини
Останні статті і огляди
Масивні відеокарти на MSI b650m
-
01Mirage09
Member
-
Donate
Member
Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.
Слоти сата можна використати тільки 2 і тільки Г образними кабелями бо немає місця, USB 3.0 на передньої панелі теж ніяк, напевно є якісь Г образні переходники якщо прям дуже треба, взагалі там нічого неможливо підключити якщо щось десь випирає... А так все працює.
Глядячи на фото плати я бачу що там такє в принципі вже все обкашляли і там не з чим проблем взагалі не буде...
Слоти сата можна використати тільки 2 і тільки Г образними кабелями бо немає місця, USB 3.0 на передньої панелі теж ніяк, напевно є якісь Г образні переходники якщо прям дуже треба, взагалі там нічого неможливо підключити якщо щось десь випирає... А так все працює.
Глядячи на фото плати я бачу що там такє в принципі вже все обкашляли і там не з чим проблем взагалі не буде...
-
FunnyBear
Member
Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
-
01Mirage09
Member
Так, usb збоку як і sataDonate: ↑ 14.04.2025 15:17 Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.
Питання в кнопках на передню панель, також в мене там один фан зайнятий(но його я думаю можна перекинути, я навіть не памятаю чого саме туди його закинув), argb підсвітка(вона якраз найбільша з них і викликає питання) і аудіо(впрнципі непотрібне)
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Корпус великий, там місця точно вистачитьFunnyBear: ↑ 14.04.2025 15:26 Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
Питання саме в під'єднаних роз'ємах на нижній частині материнки
-
Donate
Member
Ну так якщо їх підключати классично взагалі немає питань, вони ж не виступають взагалі01Mirage09: ↑ 14.04.2025 20:07Так, usb збоку як і sataDonate: ↑ 14.04.2025 15:17 Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.
Питання в кнопках на передню панель, також в мене там один фан зайнятий(но його я думаю можна перекинути, я навіть не памятаю чого саме туди його закинув), argb підсвітка(вона якраз найбільша з них і викликає питання) і аудіо(впрнципі непотрібне)
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:Корпус великий, там місця точно вистачитьFunnyBear: ↑ 14.04.2025 15:26 Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
Питання саме в під'єднаних роз'ємах на нижній частині материнки