Масивні відеокарти на MSI b650m

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Відповісти
Автор
Повідомлення
01Mirage09
Member

Повідомлення

Запитаю останній раз, по питанню яке мене дуже цікавить, щоб зібрати більше інформації.

Є материнка MSI b650m Gaming Plus, з дуже низьким PCIe слотом(відстань до нижнього ряду роз'ємів 56мм)
Чи встануть в неї відеокарти на 3+ слоти (60мм+)

Деякі пишуть що не встане, інші пишуть що встане, також є відео де люди ставлять великі картки, але на тестових стендах
Можливо хтось з власників зможе конкретно сказати які відеокарти стоять в них з цими материнками.
Donate
Member

Повідомлення

Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.
Слоти сата можна використати тільки 2 і тільки Г образними кабелями бо немає місця, USB 3.0 на передньої панелі теж ніяк, напевно є якісь Г образні переходники якщо прям дуже треба, взагалі там нічого неможливо підключити якщо щось десь випирає... А так все працює.

Глядячи на фото плати я бачу що там такє в принципі вже все обкашляли і там не з чим проблем взагалі не буде...
FunnyBear
Member

Повідомлення

Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
01Mirage09
Member

Повідомлення

Donate: 14.04.2025 15:17 Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.
Слоти сата можна використати тільки 2 і тільки Г образними кабелями бо немає місця, USB 3.0 на передньої панелі теж ніяк, напевно є якісь Г образні переходники якщо прям дуже треба, взагалі там нічого неможливо підключити якщо щось десь випирає... А так все працює.

Глядячи на фото плати я бачу що там такє в принципі вже все обкашляли і там не з чим проблем взагалі не буде...
Так, usb збоку як і sata
Питання в кнопках на передню панель, також в мене там один фан зайнятий(но його я думаю можна перекинути, я навіть не памятаю чого саме туди його закинув), argb підсвітка(вона якраз найбільша з них і викликає питання) і аудіо(впрнципі непотрібне)

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
FunnyBear: 14.04.2025 15:26 Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
Корпус великий, там місця точно вистачить
Питання саме в під'єднаних роз'ємах на нижній частині материнки
Donate
Member

Повідомлення

01Mirage09: 14.04.2025 20:07
Donate: 14.04.2025 15:17 Я колись на гігу B450M S2H ставив palit 2070 super jetstream, проблеми були незначні.

Так, usb збоку як і sata
Питання в кнопках на передню панель, також в мене там один фан зайнятий(но його я думаю можна перекинути, я навіть не памятаю чого саме туди його закинув), argb підсвітка(вона якраз найбільша з них і викликає питання) і аудіо(впрнципі непотрібне)

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
FunnyBear: 14.04.2025 15:26 Це залежить від наявного у корпусі місця між псіе слотом та дном корпусу/кожухом блоку живлення або ж між райзером і стінкою корпусу. Що там за залишок текстоліту нижче псіе слоту значення не має.
Корпус великий, там місця точно вистачить
Питання саме в під'єднаних роз'ємах на нижній частині материнки
Ну так якщо їх підключати классично взагалі немає питань, вони ж не виступають взагалі :rolleyes:
Відповісти