Таки да, поки що, ластуха і анчарте, резік, краще у що я гравPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном![]()
Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано чергове перевидання The Last of Us
-
timetron666
Member
-
NST1983
Member
Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчутиPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном![]()

Краща гра це Відьмак 3, а це на закуску.
Другу частину не осилив, головна ідея борьби з апокаліпсісом, чи його виходом превратилась просто в розборки...
-
Diablique
Member
Что бы подчеркнуть величество игровой серии, нужно выпустить 2 игры одним изданием? Ууу ребятки...
-
kairo
Member
NST1983
Зараз перепроходжу першу частину. Шикарна гра.
Зараз перепроходжу першу частину. Шикарна гра.
-
vsx
Member
А ведь Naughty Dog насколько я понимаю является одной из ключевых студий Sony. И они не выпустили ни одной игры для PS 5 если не считать tlou part 1, но это ремейк старой игры. По сути единственной игрой для этого поколения будет Intergalactic: The Heretic Prophet, но она выйдет уже на его закате. Для сравнения на PS 3 вышли сразу 3 анчартеда и первая часть tlou c dlc.
-
Enjthesilence
Member
це ж вкусовщина) рдр2 - кращий за відьмакаNST1983: ↑ 12.04.2025 08:30Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчутиPodolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн
![]()
Другу частину не осилив, головна ідея борьби з апокаліпсісом, чи його виходом превратилась просто в розборки...
-
vsx
Member
-
NST1983
Member
навіть там можна побачити те, що не було помічено під час першого проходження.. тут же тупо колідорEnjthesilence: ↑ 12.04.2025 18:26це ж вкусовщина) рдр2 - кращий за відьмакаNST1983: ↑ 12.04.2025 08:30
Перша частина норм, но коридорність і одноманітність втрачає сенс для повторного проходження. Нічого нового там не побачити і не відчути![]()

я кажу не про вкусовщину, і тп, а про те, що ніякого сенсу у перевиданнях і повторних проходженнях не має, а також ремастерів в ремастері, оскільки гра після нових проходжен не відобразить нічого нового - не має жодних побічних місій, якогось разгалудження в сюжеті тощо...
-
Enjthesilence
Member
це круто, майже на рівні. єдина зараз проблема фср4 - це дуже мала кількість тайтлів з ним.
-
CIPKO_IBAH
Junior
Не хочу вас ображати і тролити. Але дозвольте вгадати. У вас айфон? Щось мені підказує що ви були б у 10 разів більше задоволенні якби ціна цих шняг типу айфона, іграшок про павуків і 1 гри яку толком підримує дуалсенс (чи як там його)? Не маю нічого проти. Але писати захоплений коментар до такої новини? Це явний перебір. Або ви не читали новину, або ви теж заробляєте на лохах.Podolyanin: ↑ 11.04.2025 23:57 КурткаБейн

-
Podolyanin
Member
Зовсім не вгадали, китайська МоторолаCIPKO_IBAH: ↑ 14.04.2025 20:13 Не хочу вас ображати і тролити. Але дозвольте вгадати. У вас айфон? Щось мені підказує що ви були б у 10 разів більше задоволенні якби ціна цих шняг типу айфона, іграшок про павуків і 1 гри яку толком підримує дуалсенс (чи як там його)? Не маю нічого проти. Але писати захоплений коментар до такої новини? Це явний перебір. Або ви не читали новину, або ви теж заробляєте на лохах.![]()

-
walkman3000
Member
Не хочу вас ображати і тролити. Але дозвольте вгадати. У вас покофон? Щось мені підказує що ви були б у 10 разів більше задоволенні якби ціна цих шняг типу oppo, іграшок про дока2 і 1 гри яку толком тягне кампуктер (чи як там його)? Не маю нічого проти. Але писати захоплений коментар до такої новини? Це явний перебір. Або ви не читали коментар, або не розумієте про поняття суб'єктивність.CIPKO_IBAH: ↑ 14.04.2025 20:13Не хочу вас ображати і тролити. Але дозвольте вгадати. У вас айфон? Щось мені підказує що ви були б у 10 разів більше задоволенні якби ціна цих шняг типу айфона, іграшок про павуків і 1 гри яку толком підримує дуалсенс (чи як там його)? Не маю нічого проти. Але писати захоплений коментар до такої новини? Це явний перебір. Або ви не читали новину, або ви теж заробляєте на лохах.
-
Jay228
Member
на першому скріні навіть видко як гг відреагував на ці ремастери