Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано чергове перевидання The Last of Us
-
Dante_syb
Member
Пропоную обговорити Анонсовано чергове перевидання The Last of Us
Соні, скільки можна?
Закінчйте з ремастерами ремастерів
де нові ігри?
де друга частина Days Gone?
Соні, скільки можна?
Закінчйте з ремастерами ремастерів
де нові ігри?
де друга частина Days Gone?
-
Voozy
Member
-
Leqi
Member
Після того як 2018 Дракман стал директором студії вони крім Last of Us 2 і його вічних ремастерів більше нічого не випустили!
-
Bukakanga
Member
хочу ребут ремастера ремейка
-
Skiff93
Member
Ну Тодд тричі продав Скайрім. 

-
Ozumat
Junior
Уже даже не смешно с таких анонсов
-
Prescott
Member
Кризис идей.
-
denizen
Member
-
shinohana
Junior
Четырежды.... Skyrim, Skyrim Legendary Edition, Skyrim Special Edition, Skyrim Anniversary Edition
-
Bahus_969m
Junior
Не ображайтесь. Просто бізнес. 

-
MessiaH
Member
Они косяк во второй Tlou с RBar править думают или нет?
-
vsx
Member
Только закончил проходить. Очень многогранная и глубокая игра. Думаю по уровню драматизма это уже ничто не переплюнет.
-
Abobusik
Junior
Гой едішен? 

-
man1242
Member
Только цены на видеокартыvsx: ↑ 11.04.2025 15:50 Только закончил проходить. Очень многогранная и глубокая игра. Думаю по уровню драматизма это уже ничто не переплюнет.

-
Kullerok
Member
Да да обязательно куплю. На торенте
конченые

-
VladimirV
Member
В новині ж написано, що це просто бандл (набір) двух ремастерів, першої і другої частини і нічого більше. Одяг, скін Джоела, що на скріні, був доступний в першій частині ремастера за досягнення в грі. Взагалі першу частину пройшов двічі, тому що цікаво стало, що там на реалізмі. Можна зразу з нього починати, але не буде прокачаної зброї зі старту. Більше точно ні. Реіграбельність насправді ніяка майже, бо коридор з тими ж зараженими/бандюками, в тих же місцях, трохи хочеться догрейдити зброю, і це майже все.
-
Skiff93
Member
shinohana: ↑ 11.04.2025 15:34Четырежды.... Skyrim, Skyrim Legendary Edition, Skyrim Special Edition, Skyrim Anniversary Edition

Ну Соні його не наздогнати
-
КурткаБейн
Junior
не зайшла мені ця гра, черз 3 години пекельних борошон виключив. Коридорні блукання кудись... Судячи з відгуків, там в цілому шикарний сюжет, але цей коридорний одноманітний геймплей не для мене. Картинка дійсно красива
-
anyname
Member
Ви VR версію забулиshinohana: ↑ 11.04.2025 15:34Четырежды.... Skyrim, Skyrim Legendary Edition, Skyrim Special Edition, Skyrim Anniversary Edition
-
Podolyanin
Member
КурткаБейн
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном
Ну кожному своє..., а для мене це еталон сюжетної гри. Першу частину взагалі до дир затер починаючи з ps3, другу пройшов лише раз на ps4 і під враженням був кілька днів, довго не міг ні у що інше грати. Зараз проходжу на ПК і бачу, що знову абсолютна більшість ігор після ластів буде здаватися повним лайном