Корейці молодці.
Новини
Останні статті і огляди
Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії почнуть оснащуватися чипами GDDR7 виробництва SK hynix
-
Alligator
Member
Пропоную обговорити Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії почнуть оснащуватися чипами GDDR7 виробництва SK hynix
Корейці молодці.
Корейці молодці.
-
yariksom
Member
Які з них?Alligator: ↑ 09.04.2025 10:44 Пропоную обговорити Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії почнуть оснащуватися чипами GDDR7 виробництва SK hynix
Корейці молодці.![]()
-
Геральт
Active Member
Як в 3060Ti? 
-
Alligator
Member
Будь які які хоча б роблять вигляд конкуренції, конкретно зараз SK hynix з SAMSUNG.yariksom: ↑ 09.04.2025 10:48Які з них?
-
vmsolver
Member
Ну наконец-то, надо ещё чтобы Микрон присоединился, пора уже насыщать рынок новой памятью, в том числе и 24 Гбит чипами, а лучше преимущественно ими, одному производителю тяжело тянуть весь рынок, плюс какое-то подобие конкуренции появится.
-
taras_cs
Member
Був скандал, що чіпи hynix гріються сильніше за конкурентів.
Вони це вже подолали?
В мене пам'ять hynix - Memory Junc Temp сягає 88 (навіть до 92, якщо в тихому режимі)
Вони це вже подолали?
В мене пам'ять hynix - Memory Junc Temp сягає 88 (навіть до 92, якщо в тихому режимі)
-
Alligator
Member
GDDR6X micron - 112 в майнінгу було, 90+ в CP2077.taras_cs: ↑ 09.04.2025 11:09 Був скандал, що чіпи hynix гріються сильніше за конкурентів.
Вони це вже подолали?
-
Павло_
Junior
На зниження цін це ніяк не вплине, чипів GPU виробляти більше не стали. Потрібно збільшувати пропозицію.
-
waryag
Member
Якщо і так гаряча гддр7 буде сильніше грітися - це фіаско. Але особливих надій на контроль нвідіа після того, як не змогли порахувати блоки, немаєtaras_cs: ↑ 09.04.2025 11:09 Був скандал, що чіпи hynix гріються сильніше за конкурентів.
Вони це вже подолали?
-
Afit
Member
Так GDDR7 зовсім по іншому пригципу працює. Хіба вона не холодніша за GDDR6X? Там навіть напруга помітно нижча. В тестах які публікували, з температурами нової пам'яті я проблем не бачивwaryag: ↑ 09.04.2025 15:28Якщо і так гаряча гддр7 буде сильніше грітися - це фіаско. Але особливих надій на контроль нвідіа після того, як не змогли порахувати блоки, немаєtaras_cs: ↑ 09.04.2025 11:09 Був скандал, що чіпи hynix гріються сильніше за конкурентів.
Вони це вже подолали?
-
Звезда S0-2
Member
Так что, есть уже причина для обновки уже купленной видеокарты 
-
Alligator
Member
Другу ревізію тільки почекати потрібно
-
ronemun
Advanced Member
Нічого собі - це ж паровий двигун можна робити і частину енергії повертати назад в електрикуAlligator: ↑ 09.04.2025 11:44GDDR6X micron - 112 в майнінгу було, 90+ в CP2077.taras_cs: ↑ 09.04.2025 11:09 Був скандал, що чіпи hynix гріються сильніше за конкурентів.
Вони це вже подолали?
В мене пам'ять hynix - Memory Junc Temp сягає 88 (навіть до 92, якщо в тихому режимі)![]()
Відправлено через 5 хвилин 36 секунд:
так це тільки 28 ГТ/сAfit: ↑ 09.04.2025 18:30 Так GDDR7 зовсім по іншому пригципу працює. Хіба вона не холодніша за GDDR6X? Там навіть напруга помітно нижча. В тестах які публікували, з температурами нової пам'яті я проблем не бачив
а вже був анонс 40+
і енергію за передачу кожного біта ніхто не відміняв
самі області з конденсаторами напевно мало споживають, вони працюють на низькій частоті.
а от схеми управління і serdes напевно чимраз більше грітимуться
і обєм чіпа росте
-
Afit
Member
ronemun
так це тільки 28 ГТ/с
а вже був анонс 40+
самі області з конденсаторами напевно мало споживають, вони працюють на низькій частоті.
і обєм чіпа росте
Такого ще не було, щоб в одному поколінні карт росла частота. По суті це зовсім інша пропускна здатність. Так що це відкидається. І що там за загадкова "енергія за передачу кожного біта"?
Звучить дивно
так це тільки 28 ГТ/с
а вже був анонс 40+
і обєм чіпа росте
Такого ще не було, щоб в одному поколінні карт росла частота. По суті це зовсім інша пропускна здатність. Так що це відкидається. І що там за загадкова "енергія за передачу кожного біта"?
-
MaKCuMyC
Member
Південні авжеж.yariksom: ↑ 09.04.2025 10:48Які з них?Alligator: ↑ 09.04.2025 10:44 Пропоную обговорити Відеокарти GeForce RTX 50‑ї серії почнуть оснащуватися чипами GDDR7 виробництва SK hynix
Корейці молодці.![]()
![]()
-
Павло_
Junior
А Micron GDDR7 поки, що ні?