ВірюDeepMind піврічна заборона на конкуренцію (заборона на працевлаштування в інші компанії) є нормою.
Не вірюІ все це супроводжується повноцінною зарплатою.
ВірюDeepMind піврічна заборона на конкуренцію (заборона на працевлаштування в інші компанії) є нормою.
Не вірюІ все це супроводжується повноцінною зарплатою.
Згоден! Це нормальна практика в багатьох сферах.dead_rat: ↑ 09.04.2025 12:33 Пропоную обговорити Google платить ШІ-фахівцям, щоб вони нічого не робили після звільнення
ВірюDeepMind піврічна заборона на конкуренцію (заборона на працевлаштування в інші компанії) є нормою.Не вірюІ все це супроводжується повноцінною зарплатою.
А почему нет, думаю это единичные случаи, паре десятков человек можно лишний год поплатить зарплату, для гугла это не проблема.dead_rat: ↑ 09.04.2025 12:33 Не вірю
Таблетки забыл выпить?Keyser Soze: ↑ 09.04.2025 13:00 Ещё одно доказательство того, что мощность "железа" ("пузырь" Nvidia) ничего не решает, только алгоритмы и их правильное применение/разработка!![]()
![]()
![]()
Це система типу, ти звільнився, але ми продовжимо платити тобі зп, за те що не працюватимеш на наших конкурентів.
Keyser Soze: ↑ 09.04.2025 13:00 Ещё одно доказательство того, что мощность "железа" ("пузырь" Nvidia) ничего не решает, только алгоритмы и их правильное применение/разработка!![]()
![]()
![]()
та ніяк, підписанням якихось нда, якщо такого зловити не відсудиться. чи він буде працювати неофіційно в мегакорпі за конвєртік? тай мова йде за 6 місяців, ніяких проблем для гугла не бачуdead_rat: ↑ 09.04.2025 14:22Це система типу, ти звільнився, але ми продовжимо платити тобі зп, за те що не працюватимеш на наших конкурентів.
Сумнівно воно як на мене. Як це перевіриш?
Часта практика, але зазвичай це разовий бонус в NN окладів, а не щомісячні донати.dead_rat: ↑ 09.04.2025 14:22Це система типу, ти звільнився, але ми продовжимо платити тобі зп, за те що не працюватимеш на наших конкурентів.
Сумнівно воно як на мене. Як це перевіриш?
Именно поэтому технологические гиганты вкладывают десятки миллиардов в "ненужное" железо?Keyser Soze: ↑ 09.04.2025 13:00Ещё одно доказательство того, что мощность "железа" ("пузырь" Nvidia) ничего не решает, только алгоритмы и их правильное применение/разработка!![]()
![]()
Гадаєш на оверах не сидить жодного співробітника Гугла?VolandInferno: ↑ 09.04.2025 19:46 Місцевим спеціалістам це не грозить.
Як правило, всі наші ШІ фахівці і так нічого не роблять, тільки безплатно, або в кредит. Ну десь на одному рівні з криптотрейдерами +/-.dead_rat: ↑ 09.04.2025 20:04Гадаєш на оверах не сидить жодного співробітника Гугла?
Взагалі, чи ви в Гуглі працюєте?)JKrl: ↑ 09.04.2025 20:12Нон-компіт відмінили вже пару років як.
In April of 2024, the FTC adopted a rule banning new non-competes and prohibited enforcement of already executed agreements, with limited exceptions, for all employees because such restrictions limit workers' mobility and lead to lower pay. The rule was set to take effect on September 4, 2024
dead_rat: ↑ 09.04.2025 20:19Треба курити деталі, сходу
Я про це з самого початку знав, коли влаштовувався 2 роки тому. Там все складно.VolandInferno: ↑ 09.04.2025 20:14Бо я ось вчора перепідсував річний комплаєнс