Шутер La Quimera від вихідців із 4A Games вийде до кінця місяця

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Rhizone: 08.04.2025 16:30
Enjthesilence: 08.04.2025 14:54добре що є кооп, зараз його мало
Якщо цей ко-оп без матчмейкінга і без продуманої системи реплейабіліті, то це просто для галочки.
мені подобаються сюжетні ігри з коопом, там непотрібен реплейабіліті. то вже для ігор сервісів більше, чи чогось на кшталт гтфо, пейдей2, реді ор нот
erkins007
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.04.2025 17:58мені подобаються сюжетні ігри з коопом
Они хороши когда вам 15-20 и у вас и у ваших друзей куча свободного времени. А когда тебе за 30 и времени для игр у тебя не так и много, а так чтобы совпадало с друзьями ещё меньше, то сюжетные игры с коопом это не для вас.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

erkins007: 08.04.2025 18:21
Enjthesilence: 08.04.2025 17:58мені подобаються сюжетні ігри з коопом
Они хороши когда вам 15-20 и у вас и у ваших друзей куча свободного времени. А когда тебе за 30 и времени для игр у тебя не так и много, а так чтобы совпадало с друзьями ещё меньше, то сюжетные игры с коопом это не для вас.
мені 30 і якось чудово проходились ігри в коопі) от нещодавно пройшов спліт фікшн з дівчиною. в мене є з ким грати. за 2-3 вечора пройти гру в коопі - не проблема, можливо при бажані знайти час на проходження гри в 10-15 годин за уїкенд. якщо мова йде про щось типу балдурс гейт3 - так там важче, але і її пройшли в 3 рила, за 2 місяці правда, але в коопі то крутий експіріенс
Vladys77
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 08.04.2025 11:07
KimRomik: 08.04.2025 11:01 а хіба Reburn це не перейменована 4A Games?
нет, фора осталась это новая отпочковавшаяся контора.
Там ніби це колишній Київський офіс 4A Games.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Vladys77: 08.04.2025 19:13
Shaolin_Style: 08.04.2025 11:07

нет, фора осталась это новая отпочковавшаяся контора.
Там ніби це колишній Київський офіс 4A Games.
Именно так, но есть нюанс. 4A Games принадлежит Embracer, а новосозданная Reburn - нет.
yariksom
Member

Повідомлення

Rhizone: 08.04.2025 16:30
Enjthesilence: 08.04.2025 14:54добре що є кооп, зараз його мало
Якщо цей ко-оп без матчмейкінга і без продуманої системи реплейабіліті, то це просто для галочки.
Не матюкайся, на цьому форумі можуть бути діти :rotate:
MqM
Member

Повідомлення

waryag: 08.04.2025 14:09
MqM: 08.04.2025 13:29Хотілося би подивитися на студії очолювані прибиральниками, назвете такі? :weep:
Ви добре розумієте, про що я.
Вихідці з ЗА/УМ заснували вже 4(!) студії, ще й на старому місці хтось лишився. Але головні творці: Курвіц з Ростовом є лише в одній з них.
Ну не треба звичайних працівників принижувати, якщо їхні роботи подобалися в Метро, то й тут будуть. Все ж таки навпяд там якийсь джун очолить студію :D

Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Enjthesilence: 08.04.2025 14:54
MqM: 08.04.2025 13:29

Хотілося би подивитися на студії очолювані прибиральниками, назвете такі? :weep:

Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:

Спочатку може варто взяти участь в бета темтуванні? Бо навіть я по трейлерах ще не можу скласти враження, мені б ваші телепатичні здібності
по трейлеру помітно що це дубовий дженерік шутан, добре що є кооп, зараз його мало.
По дизайну чи по чому?
Геймплкя майже не показали. Підписався на бета тестування аби скоасти обєктивніше враження. Самі ж говорите по трейлерах не судити, як було з першими трейлерами Сталкер 2
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MqM: 08.04.2025 19:54
waryag: 08.04.2025 14:09
Ви добре розумієте, про що я.
Вихідці з ЗА/УМ заснували вже 4(!) студії, ще й на старому місці хтось лишився. Але головні творці: Курвіц з Ростовом є лише в одній з них.
Ну не треба звичайних працівників принижувати, якщо їхні роботи подобалися в Метро, то й тут будуть. Все ж таки навпяд там якийсь джун очолить студію :D

Enjthesilence: 08.04.2025 14:54

по трейлеру помітно що це дубовий дженерік шутан, добре що є кооп, зараз його мало.
По дизайну чи по чому?
Геймплкя майже не показали. Підписався на бета тестування аби скоасти обєктивніше враження. Самі ж говорите по трейлерах не судити, як було з першими трейлерами Сталкер 2
візуал, анімації, сеттінг, реакції ворогів на шкоду, саундтрек, сам арт дизайн. воно виглядає вторинним по цьому трейлеру.
трейлер має хоча б зацікавити, те що ви побачили сильно зацікавило, якщо бути до кінця відвертим? захотілось купити? без негативу. за сталкер 2 так говорив, бо зрозуміло що це все були пререндер трейлери і я знаю, що таке юе5, на який ще й переходять під час розробки з юе4, що команда в більшості молода, але як явище звичайно с2 був цікавим.
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 08.04.2025 20:08
MqM: 08.04.2025 19:54

По дизайну чи по чому?
візуал, анімації, сеттінг, реакції ворогів на шкоду, саундтрек, сам арт дизайн. воно виглядає вторинним по цьому трейлеру.
трейлер має хоча б зацікавити, те що ви побачили сильно зацікавило, якщо бути до кінця відвертим? захотілось купити? без негативу. за сталкер 2 так говорив, бо зрозуміло що це все були пререндер трейлери і я знаю, що таке юе5, на який ще й переходять під час розробки з юе4, що команда в більшості молода, але як явище звичайно с2 був цікавим.
Так стиль схожий з іншими іграми, але насправді зараз зрідка ігри мають самобутній дизайн тим більше в Кіберпанк сеттингу. Щодо реакції ворогів на ушкодження погоджусь не відчувається віддачі. Не сильно придивлявся до пнмацій, що сапе з ними не так? Загалом в українських студій вічна проблема з анімаціями.
Сама ідея зацікавила, але загалом мені просто незрозуміло, що собою представляє продукт. Прирендер зараз на будь якому сучасному рушію не проблема створити. Напевно в них поганий маркетинг, бо так мало дати інфи і за місяць випускати - це божевілля
Kashtan
Member

Повідомлення

waryag: 08.04.2025 10:56
Kashtan: 08.04.2025 10:53Це не гарант якості. Он фрозен джайент два білих комірця з бліззард організували. А яке вийшло штормгейт, всі ми знаємо, лохотрон на ентузіастах.
Яке вийшло? Хтось справді вважав, що інді буде на рівні ск2, що розробляла одна із найкращих команд того часу без особливих обмежень по часу і бюджету?
Бюджет старкрафту - 40 млн. Бюджет першої частини другого старкрафту - 100 млн. Бюджет штормгейту - 40 млн.
Термін розробки - перший старкрафт з 96 по 98 рік але напрацювання були з 91. Другий старкрафт - з 2003 по 2010. Штормгейт - 4 роки.
Команди - штормгейт очолили ключові очільники варкрафту та старкрафту. Принаймні так вони самі себе позиціонували.
Як бачимо - масштаби абсолютно порівнювальні.
А до чого тут інді?
waryag
Member

Повідомлення

MqM: 08.04.2025 19:54Ну не треба звичайних працівників принижувати, якщо їхні роботи подобалися в Метро, то й тут будуть. Все ж таки навпяд там якийсь джун очолить студію :D
Ні в якому разі не збирався і бажаю їм успіху. Просто констатував, що зараз тема "вихідці з..." ледве працює, і ще гарно, якщо не в мінус.
Kashtan: 09.04.2025 14:10Бюджет старкрафту - 40 млн. Бюджет першої частини другого старкрафту - 100 млн. Бюджет штормгейту - 40 млн.
Термін розробки - перший старкрафт з 96 по 98 рік але напрацювання були з 91. Другий старкрафт - з 2003 по 2010. Штормгейт - 4 роки.
Команди - штормгейт очолили ключові очільники варкрафту та старкрафту. Принаймні так вони самі себе позиціонували.
Як бачимо - масштаби абсолютно порівнювальні.
А до чого тут інді?
Там трішки різні долари. 40 млн СК1 у 90х це надзвичайно багато. І як я розумію, це тільки оригінальна гра.
100 млн у нульових - теж.
А 40 млн зараз це АА без претензій.

Далі, по строкам. Коли є досвідчена талановита команда, це нормальний строк. А при розробці з нуля, свіжою командою, цього мало, вийде сирець або/і огризок, часто з переносами. Виключення надзвичайно рідкісні.
Відповісти