Месяц назад анонсировали и уже релиз

І фар краї - місцем подій.MetalistForever: ↑ 08.04.2025 10:40 Сэттинг необычный , а правильнее будет сказать место действий - Южная Америка . Очень странно и непривычно . Напоминает смесь идей Crysis 3 и CoD Advanced Warfare 2014
предыстория Ghost in the Shell, там была война в Южной Америке где воевала добрая половина 9-го отделаMetalistForever: ↑ 08.04.2025 10:40 Сэттинг необычный , а правильнее будет сказать место действий - Южная Америка . Очень странно и непривычно . Напоминает смесь идей Crysis 3 и CoD Advanced Warfare 2014
Це не гарант якості. Он фрозен джайент два білих комірця з бліззард організували. А яке вийшло штормгейт, всі ми знаємо, лохотрон на ентузіастах.waryag: ↑ 08.04.2025 10:49 Студій вихідців розвелося стільки, що треба уточнювати, хто саме їх організовує: ключові працівники чи помічники прибиральників....
Яке вийшло? Хтось справді вважав, що інді буде на рівні ск2, що розробляла одна із найкращих команд того часу без особливих обмежень по часу і бюджету?Kashtan: ↑ 08.04.2025 10:53Це не гарант якості. Он фрозен джайент два білих комірця з бліззард організували. А яке вийшло штормгейт, всі ми знаємо, лохотрон на ентузіастах.
нет, фора осталась это новая отпочковавшаяся контора.KimRomik: ↑ 08.04.2025 11:01 а хіба Reburn це не перейменована 4A Games?
Хотілося би подивитися на студії очолювані прибиральниками, назвете такі?waryag: ↑ 08.04.2025 10:49 Студій вихідців розвелося стільки, що треба уточнювати, хто саме їх організовує: ключові працівники чи помічники прибиральників....
Спочатку може варто взяти участь в бета темтуванні? Бо навіть я по трейлерах ще не можу скласти враження, мені б ваші телепатичні здібностіДядя Діма: ↑ 08.04.2025 12:57 Уже як чуєш щось подібне «Від творців...» або «Від вихідців...», уже одразу все стає зрозуміло, що більше здивувати і нічим. Навіть на демо гра має якийсь пластмасовий, обмежений і дивний вигляд.
Ви добре розумієте, про що я.
по трейлеру помітно що це дубовий дженерік шутан, добре що є кооп, зараз його мало.MqM: ↑ 08.04.2025 13:29Хотілося би подивитися на студії очолювані прибиральниками, назвете такі?waryag: ↑ 08.04.2025 10:49 Студій вихідців розвелося стільки, що треба уточнювати, хто саме їх організовує: ключові працівники чи помічники прибиральників....
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:Спочатку може варто взяти участь в бета темтуванні? Бо навіть я по трейлерах ще не можу скласти враження, мені б ваші телепатичні здібностіДядя Діма: ↑ 08.04.2025 12:57 Уже як чуєш щось подібне «Від творців...» або «Від вихідців...», уже одразу все стає зрозуміло, що більше здивувати і нічим. Навіть на демо гра має якийсь пластмасовий, обмежений і дивний вигляд.
Вы так говорите как будто это плохо. Не все игры должны быть с сюжетом, прокачкой и открытым миром, иногда хочется и в тупо линейные шутаны поиграть.Enjthesilence: ↑ 08.04.2025 14:54дубовий дженерік шутан
прокачка і відкритий світ, це не для мене) краще концентрована гра на 15 годин, ніж це лайно яке зараз штампують на 150. *є виняткиerkins007: ↑ 08.04.2025 15:04Вы так говорите как будто это плохо. Не все игры должны быть с сюжетом, прокачкой и открытым миром, иногда хочется и в тупо линейные шутаны поиграть.Enjthesilence: ↑ 08.04.2025 14:54дубовий дженерік шутан
Проблема в том что требования для качественной реализации линейного шутера еще выше чем для опенворлда с кучей активностей.erkins007: ↑ 08.04.2025 15:04Вы так говорите как будто это плохо. Не все игры должны быть с сюжетом, прокачкой и открытым миром, иногда хочется и в тупо линейные шутаны поиграть.Enjthesilence: ↑ 08.04.2025 14:54дубовий дженерік шутан
Строго наоборот. При прочих равных, коридорник проще и дешевле в разработке, чем опенворлд.Shaolin_Style: ↑ 08.04.2025 15:15Проблема в том что требования для качественной реализации линейного шутера еще выше чем для опенворлда с кучей активностей.erkins007: ↑ 08.04.2025 15:04
Вы так говорите как будто это плохо. Не все игры должны быть с сюжетом, прокачкой и открытым миром, иногда хочется и в тупо линейные шутаны поиграть.
Якщо цей ко-оп без матчмейкінга і без продуманої системи реплейабіліті, то це просто для галочки.Enjthesilence: ↑ 08.04.2025 14:54добре що є кооп, зараз його мало