Останні статті і огляди
Новини
FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2
Бісить ексклюзивність. Розробники свідомо втрачають прибуток...
-
kairo
Member
Ну таке. Спочатку Найтрейн, тепер Даскбладз. Сподіваюсь, що студія паралельно розробляє повноцінну сінгл гру. Нінка мабуть добряче Фромам грошей відвалила за цей екз.
-
Prescott
Member
А вот и системселлер подъехал.
-
Nekros
Member
Нінтендо платитьLekrs: ↑ 03.04.2025 11:24 Пропоную обговорити FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2

-
st0k
Member
Хороша спроба, але ще й свіч я купляти не збираюсь 

-
oh_boy
Member
Опа, ще одна гра із долею аля бладборн 

-
waryag
Member
Бладборн був повноцінною грою і розроблявся у часи, коли ФС тільки почали вилазити з ями, тому старалися.
А оці кооп/мультиплееєр спінофи це конвеєр гірше юбісофтовського.
-
oh_boy
Member
Ну, елден пуп схавалиwaryag: ↑ 03.04.2025 13:28Бладборн був повноцінною грою і розроблявся у часи, коли ФС тільки почали вилазити з ями, тому старалися.
А оці кооп/мультиплееєр спінофи це конвеєр гірше юбісофтовського.

І новий схавають. А ця гра буде вічним ексклюзивом, так і не потрапивши на інші платформи

-
kairo
Member
Елден, одна із найкращих ігор Фромів, із своїми плюсами та мінусами відносно інших соулсів.oh_boy: ↑ 03.04.2025 13:35 Ну, елден пуп схавали![]()
І новий схавають. А ця гра буде вічним ексклюзивом, так і не потрапивши на інші платформи![]()
-
diplo
Member
А я бы купил. Мне плойка надоела.
Не выпускают ремейк Vigilante 8, устал ждать.

-
st0k
Member
я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).diplo: ↑ 03.04.2025 14:04А я бы купил. Мне плойка надоела.
Не выпускают ремейк Vigilante 8, устал ждать.![]()
-
diplo
Member
Не будет эксклюзивов - никому не нужны будут эти консоли. Все будут играть на ПК. Будут, конечно, любители, но не так много. Вот они и создают спрос. Ради парочки эксклюзивов купили консоль, а там дальше и остальное покупают, куда уже деваться. А потом и срачи возникают, так как каждый отстаивает своё. Никто же плохого не держит, правда?st0k: ↑ 03.04.2025 18:57 я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).

-
7mindfields
Member
Уф, vigilante 8, часи sega dreamcast, це одна з небагатьох старих ігор, які бdiplo: ↑ 03.04.2025 14:04А я бы купил. Мне плойка надоела.
Не выпускают ремейк Vigilante 8, устал ждать.![]()
навіть за фулпрайс зараз купив би, за умови що це буде саме ремастер
-
Enjthesilence
Member
у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.diplo: ↑ 03.04.2025 19:25Не будет эксклюзивов - никому не нужны будут эти консоли. Все будут играть на ПК. Будут, конечно, любители, но не так много. Вот они и создают спрос. Ради парочки эксклюзивов купили консоль, а там дальше и остальное покупают, куда уже деваться. А потом и срачи возникают, так как каждый отстаивает своё. Никто же плохого не держит, правда?st0k: ↑ 03.04.2025 18:57 я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).![]()
-
diplo
Member
Из-за геймпаса? ))Enjthesilence: ↑ 03.04.2025 22:08 у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.
Пускай уберут его и тогда посмотрим кому она нужна. И так в сравнении с сони и нинтендо никому не нужна. А ПК есть в каждом доме.
-
BallbreakerUA
Junior
2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2
2027 - Bloodborne 2 - only Play Station 6
ПК геймери

ПК геймери

-
Enjthesilence
Member
до чого тут геймпас? справа в екслюзивності, ігри студій майкрософт виходять одразу на пк і коробку, а де ти будеш в них грати в стімі чи геймпасі питання інше.diplo: ↑ 04.04.2025 00:05Из-за геймпаса? ))Enjthesilence: ↑ 03.04.2025 22:08 у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.
Пускай уберут его и тогда посмотрим кому она нужна. И так в сравнении с сони и нинтендо никому не нужна. А ПК есть в каждом доме.
Відправлено через 48 секунд:
буду відвертим, брав в АРЕНДУ плойку щоб пройти бладборн, це правдаBallbreakerUA: ↑ 04.04.2025 02:07 2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2
ПК геймери![]()
![]()
![]()

-
Геральт
Member
Капець, де ж взяти ігри без сюжету та без QoL з накуреною бойовкою і одноманітним ігроладом?BallbreakerUA: ↑ 04.04.2025 02:07 2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2
ПК геймери![]()
![]()
![]()

А Duskbloods ще й онлайн др@чильня.
-
diplo
Member
И это не помогло им обойти сони и нинтендо. Ради эксклюзивов люди их и покупают.Enjthesilence: ↑ 04.04.2025 08:09 ігри студій майкрософт виходять одразу на пк і коробку, а де ти будеш в них грати в стімі чи геймпасі питання інше.
-
BallbreakerUA
Junior
Після ігор з сюжетом, соулс лайк - саме те,що треба - 95% геймплею, найкраща бойова система ever .Геральт: ↑ 04.04.2025 08:59Капець, де ж взяти ігри без сюжету та без QoL з накуреною бойовкою і одноманітним ігроладом?BallbreakerUA: ↑ 04.04.2025 02:07 2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2
ПК геймери![]()
![]()
![]()
![]()
А Duskbloods ще й онлайн др@чильня.
Після проходження Відмака 3 (220 годин), мені зайшов тільки Elden ring ,де я награв вже більше 600 годин.
А тут новина про нову гру, де Міядзакі режисер, але вона не доступна для пк...ОБИДНО

Але є надія,що через рік буде щось від нього і для пк,як це було з Dark souls 3 ,зо вийшов одразу після Bloodborne