FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2
Бісить ексклюзивність. Розробники свідомо втрачають прибуток...
kairo
Member

Повідомлення

Ну таке. Спочатку Найтрейн, тепер Даскбладз. Сподіваюсь, що студія паралельно розробляє повноцінну сінгл гру. Нінка мабуть добряче Фромам грошей відвалила за цей екз.
Prescott
Member

Повідомлення

А вот и системселлер подъехал.
Nekros
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.04.2025 11:24 Пропоную обговорити FromSoftware розробляє гру The Duskbloods для Nintendo Switch 2
Бісить ексклюзивність. Розробники свідомо втрачають прибуток...
Нінтендо платить :shuffle:
st0k
Member

Повідомлення

Хороша спроба, але ще й свіч я купляти не збираюсь :rotate:
oh_boy
Member

Повідомлення

Опа, ще одна гра із долею аля бладборн :gigi:
waryag
Member

Повідомлення

oh_boy: 03.04.2025 12:59Опа, ще одна гра із долею аля бладборн :gigi:
Бладборн був повноцінною грою і розроблявся у часи, коли ФС тільки почали вилазити з ями, тому старалися.

А оці кооп/мультиплееєр спінофи це конвеєр гірше юбісофтовського.
oh_boy
Member

Повідомлення

waryag: 03.04.2025 13:28
oh_boy: 03.04.2025 12:59Опа, ще одна гра із долею аля бладборн :gigi:
Бладборн був повноцінною грою і розроблявся у часи, коли ФС тільки почали вилазити з ями, тому старалися.

А оці кооп/мультиплееєр спінофи це конвеєр гірше юбісофтовського.
Ну, елден пуп схавали :rolleyes:
І новий схавають. А ця гра буде вічним ексклюзивом, так і не потрапивши на інші платформи ;)
kairo
Member

Повідомлення

oh_boy: 03.04.2025 13:35 Ну, елден пуп схавали :rolleyes:
І новий схавають. А ця гра буде вічним ексклюзивом, так і не потрапивши на інші платформи ;)
Елден, одна із найкращих ігор Фромів, із своїми плюсами та мінусами відносно інших соулсів.
diplo
Member

Повідомлення

st0k: 03.04.2025 12:32 Хороша спроба, але ще й свіч я купляти не збираюсь :rotate:
А я бы купил. Мне плойка надоела.
Не выпускают ремейк Vigilante 8, устал ждать. :rotate:
st0k
Member

Повідомлення

diplo: 03.04.2025 14:04
st0k: 03.04.2025 12:32 Хороша спроба, але ще й свіч я купляти не збираюсь :rotate:
я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).
diplo
Member

Повідомлення

st0k: 03.04.2025 18:57 я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).
Не будет эксклюзивов - никому не нужны будут эти консоли. Все будут играть на ПК. Будут, конечно, любители, но не так много. Вот они и создают спрос. Ради парочки эксклюзивов купили консоль, а там дальше и остальное покупают, куда уже деваться. А потом и срачи возникают, так как каждый отстаивает своё. Никто же плохого не держит, правда? :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

diplo: 03.04.2025 14:04
Уф, vigilante 8, часи sega dreamcast, це одна з небагатьох старих ігор, які б
навіть за фулпрайс зараз купив би, за умови що це буде саме ремастер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

diplo: 03.04.2025 19:25
st0k: 03.04.2025 18:57 я б теж купив, але не в бабках проблема -мене шторить сам підхід аля демонсолс/бладборн (типу ексклюзив).
Не будет эксклюзивов - никому не нужны будут эти консоли. Все будут играть на ПК. Будут, конечно, любители, но не так много. Вот они и создают спрос. Ради парочки эксклюзивов купили консоль, а там дальше и остальное покупают, куда уже деваться. А потом и срачи возникают, так как каждый отстаивает своё. Никто же плохого не держит, правда? :laugh:
у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.
diplo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 03.04.2025 22:08 у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.
Из-за геймпаса? ))
Пускай уберут его и тогда посмотрим кому она нужна. И так в сравнении с сони и нинтендо никому не нужна. А ПК есть в каждом доме.
BallbreakerUA
Junior

Повідомлення

2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2
2027 - Bloodborne 2 - only Play Station 6

ПК геймери :weep: :weep: :weep:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

diplo: 04.04.2025 00:05
Enjthesilence: 03.04.2025 22:08 у xbox від пк давно нема ексклюзивів і її купляють) звичайно не в таких обсягах як пс5, але консолі беруть не тільки тому що там ексклюзиви виходять.
Из-за геймпаса? ))
Пускай уберут его и тогда посмотрим кому она нужна. И так в сравнении с сони и нинтендо никому не нужна. А ПК есть в каждом доме.
до чого тут геймпас? справа в екслюзивності, ігри студій майкрософт виходять одразу на пк і коробку, а де ти будеш в них грати в стімі чи геймпасі питання інше.

Відправлено через 48 секунд:
BallbreakerUA: 04.04.2025 02:07 2026 - The Duskbloods - only Nintendo Switch 2

буду відвертим, брав в АРЕНДУ плойку щоб пройти бладборн, це правда :-P це було давненько, так.
Геральт
Member

Повідомлення

Капець, де ж взяти ігри без сюжету та без QoL з накуреною бойовкою і одноманітним ігроладом? :D
А Duskbloods ще й онлайн др@чильня.
diplo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 04.04.2025 08:09 ігри студій майкрософт виходять одразу на пк і коробку, а де ти будеш в них грати в стімі чи геймпасі питання інше.
И это не помогло им обойти сони и нинтендо. Ради эксклюзивов люди их и покупают.
BallbreakerUA
Junior

Повідомлення

Геральт: 04.04.2025 08:59

Капець, де ж взяти ігри без сюжету та без QoL з накуреною бойовкою і одноманітним ігроладом? :D
А Duskbloods ще й онлайн др@чильня.
Після ігор з сюжетом, соулс лайк - саме те,що треба - 95% геймплею, найкраща бойова система ever .
Після проходження Відмака 3 (220 годин), мені зайшов тільки Elden ring ,де я награв вже більше 600 годин.
А тут новина про нову гру, де Міядзакі режисер, але вона не доступна для пк...ОБИДНО :weep:
Але є надія,що через рік буде щось від нього і для пк,як це було з Dark souls 3 ,зо вийшов одразу після Bloodborne
Відповісти