У них хіба Alpha і Alpha S (але з норм джерелом, а не тією комплектною 7.1 лабудою) більш менш були, інші нічого виразного. Ах, ще Orbit S, чи як там та інтерпретація Audeze Mobius* у них називалась. Але то вже геть інший бюджет, мягко кажучи)Vlaad13: ↑ 02.04.2025 19:09 думав ще про ХуперХ
Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
feniks_tm
Member
Востаннє редагувалось 02.04.2025 19:48 користувачем feniks_tm, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Ох, там в 650-ых такие тонюсенькие волосинки к разъемам идут что не знаю. Был головняк, не сам паял. Так себе уши для экспериментовSERGBILL: ↑ 02.04.2025 19:16если паяльник в руках держать не впервые
То не про звук, якщо музику слухати. Гратися може бутиVlaad13: ↑ 02.04.2025 19:09думав ще про ХуперХ
Може Takstar TS-450, треба на HeadFi.org почитати, про вуха та комфорт, треба міряти, може брати та повертати домовившись
Відправлено через 6 хвилин 38 секунд:
А може мікрофон петличний
-
Radio Bay
Member
Запам'ятав тему із зміною формфактору, залишалось тільки згадати, 06:21, у HE560 тихо грав "Tom Petty" якесь там своє напівкантрі. Притуляю руками з двох сторін. Не те, що гірше, або не так, взагалі бабусіне радіо. Одна середина, не низу, ні верхів. Так що зробити на базі відкритих закриті то не просто так чашки замінити, а бувають моделі у двох варіантах. Одізі, здається таке робили, ще хтось. Цікаве спостереження, бо приклав долоні з боків і все, звуку нема, реально людина всліпу між цим та Koss UR20 візьме Косиlewerlin: ↑ 01.04.2025 12:10З допомогою дрельки і прямих рук, будь-які вуха стануть відкритими.
-
lewerlin
Member
Дату мого повідомлення глянути бRadio Bay: ↑ 03.04.2025 06:35Запам'ятав тему із зміною формфактору, залишалось тільки згадати, 06:21, у HE560 тихо грав "Tom Petty" якесь там своє напівкантрі. Притуляю руками з двох сторін. Не те, що гірше, або не так, взагалі бабусіне радіо. Одна середина, не низу, ні верхів. Так що зробити на базі відкритих закриті то не просто так чашки замінити, а бувають моделі у двох варіантах. Одізі, здається таке робили, ще хтось. Цікаве спостереження, бо приклав долоні з боків і все, звуку нема, реально людина всліпу між цим та Koss UR20 візьме Коси

-
Radio Bay
Member
01.04.2025lewerlin: ↑ 03.04.2025 07:33Дату мого повідомлення глянути б