Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
DEVES
Member

Повідомлення

PhoenixTMS: 15.03.2025 11:15 Доброго!
Нужен совет.
Имею наушники hyperx cloud core (khx-hscc-bk). Во всем удовлетворяют. Но на 4-й год активного использования полезли комплектные амбушюры из кожзама.
В интернете есть предложения "из натуральной кожи". Цена 600-700+.
Стоит ли брать?
Я покупал пару лет назад тут.
Качество аналогично комплектным, в подарок продавец дает чехлы/бахилы для чашек :up:
Зображення
dimon2277
Member

Повідомлення

вечір добрий, щось є адекватне із tsw вух ціною в 5-6к грн (під айфон)?
DEVES
Member

Повідомлення

dimon2277: 25.03.2025 20:10 вечір добрий, щось є адекватне із tsw вух ціною в 5-6к грн (під айфон)?
В розетке сейчас:
Навушники Apple AirPods (4-те покоління) (MXP63ZE/A) - 6 599₴
https://rozetka.com.ua/ua/apple-mxp63ze-a/p448744721/
Bender911
Member

Повідомлення

DEVES: 26.03.2025 22:32 В розетке сейчас:
Або на Амозоні за 100 баксів їх замовити. Зараз там теж знижка.
dimon2277
Member

Повідомлення

DEVES: 26.03.2025 22:32
dimon2277: 25.03.2025 20:10 вечір добрий, щось є адекватне із tsw вух ціною в 5-6к грн (під айфон)?
В розетке сейчас:
дивлюсь на вакуумні, поки що в око потрапили TWS Bose QuietComfort Earbuds II Triple
на даний момент користуюсь Yamaha TW-E3A Black, але їм вже 4 роки (мо більше трохи) хочеться чогось вже іншого
antihope
Member

Повідомлення

а які зараз взагалі існують відкриті накладні навушники типу акг к-403 чи косс порта-про, щось глянув хотлайн і там якось зовсім пусто, самі косси і якісь гарнітури
lewerlin
Member

Повідомлення

antihope: 01.04.2025 11:17а які зараз взагалі існують відкриті накладні навушники типу акг к-403 чи косс порта-про, щось глянув хотлайн і там якось зовсім пусто, самі косси і якісь гарнітури
З допомогою дрельки і прямих рук, будь-які вуха стануть відкритими. :gigi:
Ostin
Member

Повідомлення

lewerlin: 17.10.2024 16:32
SERGBILL: 17.10.2024 15:49чи проблема взяти офіційний хайрез

Відсутність точної інформації, щодо його походження. Якщо це тупо апсемпл(а таке модно зараз) - весь експеримент іде коту під хвіст. Якщо це саме "студія" - то де ви візьмете таку саму студію для 16/44.1, не адаптовану для кінцевого ринку(аби мастеринг не відрізнявся)?
Для чистоти експерименту нам треба записи, які крім бітності/частоти, повністю ідентичні в усьому іншому. Таке хіба самому робити, але це потрібна власна студія.

Перебирав недавно своє звалище музичне, відкривав спектри хайресів, які туди чомусь потрапили. Бляха, воно все було за спектром на рівні 44.1, і це в кращому випадку. Бо був 24-96, в якого навіть 20кГц не було на спектрі. А більшість тупо обрізана якраз на рівні 20-22 якоюсь студійною приблудою і ось вам весь хайрез. А ще якісь записи з діапазоном 4-5 в форматі 24-96 :rotate:
Все, що міг, замінив на 16-44 або сконвертував. Ну і повидаляв чимало :) Купу місця лише займало)

Що стосується хайрезів - ситуацію описав вище. В загальному випадку - якась фігня. Але. Що стосується вінілових ріпів, то знайшов кілька записів, які більше подобаються саме у вініловому виконанні, порівнюючи з офіційними CD чи хайрезами. Очевидно, інший мастеринг, який краще лягає на моє вухо. Тому емпіричний підхід лишається в силі - треба слухати і порівнювати.
lewerlin
Member

Повідомлення

Ostin: 02.04.2025 09:48Що стосується вінілових ріпів, то знайшов кілька записів, які більше подобаються саме у вініловому виконанні
Так вініл, це ж аналог, а не цифра(хоча і пишуть їх зараз з уже оцифрованого матеріалу). Весь тракт можна робити виключно аналоговим. Звісно воно буде інакше звучати.
Ostin
Member

Повідомлення

lewerlin
Я просто ніколи не був прихильником саме вінілових ріпів. Зачасту віддаю перевагу чистому звучанню CD. Але все ж мушу прийняти за факт, що іноді мені вініл-ріп грає краще.
lewerlin
Member

Повідомлення

Ostin: 02.04.2025 12:29Я просто ніколи не був прихильником саме вінілових ріпів.
Я не про ріп, то я трохи "недочитав" :gigi: і подумав про власне вініл.
В готелі, де колись працював, була опція в номер - вініловий Денон(модель не пам'ятаю), пара ДАЛІшок і платівки на вибір. Коли було вільне, інколи в холі грало. Смачненько.
SERGBILL
Member

Повідомлення

DaKaR: 16.02.2010 15:40 Вот Спорта перебитая валяется не знаю можно ли там ее перепаять.
меняется же провод элементарно. можно вообще разъемы вмонтировать под сменные провода, на алике все есть
Radio Bay
Member

Повідомлення

SERGBILL: 02.04.2025 13:36меняется же провод элементарно. можно вообще разъемы вмонтировать под сменные провода, на алике все есть
Ну, эти волосинки паять руки надо из правильного места иметь. По себе сужу, т.к. у меня они не из того места :)
Не говоря о том, чтобы разъём впаять
Vlaad13
Member

Повідомлення

порадьте навушники провідні+мікро макс 2300 гривень
у мене великі вуха - зручність у пріорітеті
Bender911
Member

Повідомлення

Vlaad13
Якщо саме про комфорт, а він для кожного щось своє, то: дротові Apple EarPods USB-C за 1100 грн в Комфі.
Мікро там теж гарний.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Vlaad13: 02.04.2025 16:23 порадьте навушники провідні+мікро макс 2300 гривень
З повнорозмірних Fiio JT1 непогані, але мікрофон там, щоправда, для галочки.
Vlaad13
Member

Повідомлення

feniks_tm: 02.04.2025 18:17
Vlaad13: 02.04.2025 16:23 порадьте навушники провідні+мікро макс 2300 гривень
дорогувато
feniks_tm
Member

Повідомлення

Vlaad13: 02.04.2025 18:48
feniks_tm: 02.04.2025 18:17
дорогувато
Ну з аліка десь ближче до 2000 має вийти (50-55$, залежно від магазину), але перш ніж замовляти, я б послухав десь у нас, якщо є така можливість. А так, то до 50$ хіба якісь IEM'ки дивитись, якщо хочеться хорошого звучання за ці гроші.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Bender911: 02.04.2025 17:27 Vlaad13
Якщо саме про комфорт, а він для кожного щось своє, то: дротові Apple EarPods USB-C за 1100 грн в Комфі.
Мікро там теж гарний.
обдумаю там ще Фіо схожі є

Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
feniks_tm: 02.04.2025 18:49
Vlaad13: 02.04.2025 18:48
дорогувато
Ну з аліка десь ближче до 2000 має вийти (50-55$, залежно від магазину), але перш ніж замовляти, я б послухав десь у нас, якщо є така можливість. А так, то до 50$ хіба якісь IEM'ки дивитись, якщо хочеться хорошого звучання за ці гроші.
думав ще про ХуперХ
SERGBILL
Member

Повідомлення

Radio Bay: 02.04.2025 16:08 Ну, эти волосинки паять руки надо из правильного места иметь.
если паяльник в руках держать не впервые, там ничего сложного. контактные площадки довольно крупные на динамике. но видос как это сделать лучше сначала посмотреть, если нет опыта)
Відповісти