AMD спростовує заяви про обсяги продажів відеокарт Radeon RX 9070 (XT)

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Volodya811
Member

Повідомлення

ZIM_MLG: 21.03.2025 16:59 Що так багато підлизунів нвідії на форумі?
Людина перетворюється назад на мавпу, коли перестає визнавати свої помилки!
То що нвідіа-бої, як там справи у нвідії з 5000 серією рахітії (тобто ртх)? Тільки чесні відповіді.
На форумі мене добре знають, як правдоруба, який не дивлячись на стогін фанатів доходів акціонерів великих корпорацій - стоїть на стороні народу (споживачів). Вчора, навіть, один зазомбований маркетологами Нвідіа на мене накинувся за критику Хуанга (Нвідіа):
----------------------------------
Tiufin
Мені здається, це ви дуже хочете його звинувачувати, і неважливо у чому. Бо спочатку ви стверджували, що прискорювачі ШІ виробляються на 3нм і звинувачували хуанга в цьому...
-----------------------------------
Але! Не усе чорне і біле. Великої різниці між Хуангом і Су НЕМАЄ! Це одна китайська родина. Тому, не чекайте від них "чудес", при першій же можливості, вони скористаються ринковим становищем і будуть вигрібати усе з карманів споживачів. Що Хуанг на ринку відеокарт витворяє - ми усі бачимо (в тому числі, і за рахунок дуопольної змови з Су). Що АМД на ринку процесорів витворяє з цінами на свої нові процесори. Вони ОДНАКОВІ!
Polyaan
Member

Повідомлення

Вааа, конечно форум вещи показывает.
Мне лично, хотелось бы, чтоб карт всех производителей было б в каждом ларьку, как говорится zu viel, так, чтоб конечного потребителя хватали бы за руку и говорили, смотри, вот ррц, дешевле Я не могу продать, но вот тебе к карте по ррц бонус, подарок, игра, и прочее. А потребитель выбирает, что ему выгоднее.
Да,Я в свое время купил на старте продаж около +-900 у.е+ (точнее не помню) 6700xt, 6600 тогда ещё не было в проекте.
Являюсь ли я фанатом какого-то лагеря?
Да не нужно мне это на известные буквы)
Мне нужна норм современная карта по соотношению цена -качество, без новомодного горящего плохоразьема, ибо имею неплохой блок, колхозить переходники не хочу.
Не горит, но хотелось бы обновиться на новую карту, с норм питанием, без возгорания проводов и беспокойства за все прочее.
Желательно потребление+- текущая или
ненамного выше, производительность 50процентов плюс.
Пофиг на бренд, пофиг на лучи и мыловарню.
С энтузиазмом смотрел на новости, что Интел хоть что то смог в видеокартах, что АМД по производительности+- заслуживает рассмотрения.
Но блин, с такой тенденцией, если выйдет норм карта Нгридия с норм разъёмами и норм ценой, почему бы и нет?
Сей долгий спич написал, ибо полно фанатов бренда.
А мне нравится бренд, кот. в моменте покупки предлагает лучшие условия по цене - качеству.
А напихали минусов, будто прошёлся грязными сапогами по чувствам фанатов всех лагерей.
Ну я за не нефанатство, а за покупку лучшего предложения по цене - качеству на данный момент(ещё раз для фанатиков B-) :lol: :lol: уточняю )
Посыл то в чем, если продолжать в том же духе, то Нгридия останется нгридией и станет почивать на лаврах.
Volodya811
Member

Повідомлення

Polyaan: 21.03.2025 21:43 Да,Я в свое время купил на старте продаж около +-900 у.е+ (точнее не помню) 6700xt, 6600 тогда ещё не было в проекте.
Являюсь ли я фанатом какого-то лагеря?
Да не нужно мне это на известные буквы)
Мне нужна норм современная карта по соотношению цена -качество, без новомодного горящего плохоразьема, ибо имею неплохой блок, колхозить переходники не хочу.
Правильно мислите. Все залежить від того, коли купуєте і яка ситуація на ринку. А бренди - це діло другорядне.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

nochnik89
Треба брати Intel?
Neuropunker
Member

Повідомлення

Хочеться конкуренції, але нажаль зараз її нема. Сиджу на 6700xt, куплю 9700xt б.у. з часом. Не заперечую відчутну перевагу карт від нвідіа. Ще хочеться побачити інтел у цій битві.
zaqik
Member

Повідомлення

[щутка]На всех новостях о карточках амуде одна картинка с радостным курткой. Объясните чему он радуется?[/карочи]
Lekrs
Member

Повідомлення

Яка різниця, ціни всерівно неадекватні.
ZIM_MLG
Junior

Повідомлення

Kullerok: 21.03.2025 21:21
То що нвідіа-бої, як там справи у нвідії з 5000 серією рахітії (тобто ртх)? Тільки чесні відповіді.
Отвечаю. Недавно взял засунул в корпус включил комп с заранее установленным драйвером. Погнал играть в игры и наслаждаться абалденым светом и заоблачным фпс. А у тебя как дела. Ты покушал?
Ти мені не мама, щоб задавати такі питання. Дивно що ти такий підлизун нвідії. Прям 100%-вий, рідкість у наш час, але досі зустрічаються такі як ти.
Маю сподівання, що таких буде ставати все менше і менше з часом. А розвинені люди (не фанатики АМД, чи інтел, чи нвідії) будуть панувати у цьому світі. Бо тільки розвинені та інтелектуальні люди принесуть злагоду та добробут на усю Планету. Так і дивись після того як мільярди дегенератів зконають (тебе спокійно можна до них зарахувати), зчасом прогресивне людство еволюціонує до стану, коли "Стартрек" стане реальністю, а не серіалом/фільмом/коміксом.
vsx
Member

Повідомлення

Polyaan: 21.03.2025 15:38 Оказывается даже 200к нет.
Это эпик амуде фейл.
Ну что, поздравляю куртку, ему бояться нечего.
Меньше 200к карт, видимо через пару лет радеоны вообще могут сойти с дистанции.

Зображення

Polyaan: 21.03.2025 21:43 А напихали минусов, будто прошёлся грязными сапогами по чувствам фанатов всех лагерей.
Ну я за не нефанатство, а за покупку лучшего предложения по цене - качеству на данный момент
Kullerok
Member

Повідомлення

ZIM_MLG: 21.03.2025 23:10
Kullerok: 21.03.2025 21:21
Отвечаю. Недавно взял засунул в корпус включил комп с заранее установленным драйвером. Погнал играть в игры и наслаждаться абалденым светом и заоблачным фпс. А у тебя как дела. Ты покушал?
Ти мені не мама, щоб задавати такі питання. Дивно що ти такий підлизун нвідії. Прям 100%-вий, рідкість у наш час, але досі зустрічаються такі як ти.
Маю сподівання, що таких буде ставати все менше і менше з часом. А розвинені люди (не фанатики АМД, чи інтел, чи нвідії) будуть панувати у цьому світі. Бо тільки розвинені та інтелектуальні люди принесуть злагоду та добробут на усю Планету. Так і дивись після того як мільярди дегенератів зконають (тебе спокійно можна до них зарахувати), зчасом прогресивне людство еволюціонує до стану, коли "Стартрек" стане реальністю, а не серіалом/фільмом/коміксом.
Ля ты какой-то явно больной закоплексированый нищеброд. Другого варианта просто нет. Я не фанат какого либо лагеря или секты. Я выбираю то что лучше и мне плевать сколько оно стоит. Сидеть на убого железе ради чего ради экономии 5-10 к гривен? Это какой-то треш. Ну это я пример тебе навел про новые карты амудэ и зеленые 5070. А вообще пойди покушай ты какойто злой :gigi: :gigi:
Voozy
Member

Повідомлення

5070 ті. Усі ропи, писку дросселів вообще не чути, ДЛСС 4 навіть перформанс виглядає чудово, RTX VSR відоси підтягує по якості, гарантія 4 роки
Так що непогано ;)
InCapt
Member

Повідомлення

Lekrs: 21.03.2025 22:42 Яка різниця, ціни всерівно неадекватні.
Як на мене, ціни вже кращі. Наприклад XFX Swift 9070xt можна взяти за 790€. Що на 100€ більше від рекомендованої.
Grava
Member

Повідомлення

Volodya811: 21.03.2025 21:20Вони уже і драйвери під нові ігри випускають в два рази рідше, ніж Інтел.
На відміну від інтела, у амд і на старих працює. :D
Відповісти