На форумі мене добре знають, як правдоруба, який не дивлячись на стогін фанатів доходів акціонерів великих корпорацій - стоїть на стороні народу (споживачів). Вчора, навіть, один зазомбований маркетологами Нвідіа на мене накинувся за критику Хуанга (Нвідіа):ZIM_MLG: ↑ 21.03.2025 16:59 Що так багато підлизунів нвідії на форумі?
Людина перетворюється назад на мавпу, коли перестає визнавати свої помилки!
То що нвідіа-бої, як там справи у нвідії з 5000 серією рахітії (тобто ртх)? Тільки чесні відповіді.
----------------------------------
Tiufin
Мені здається, це ви дуже хочете його звинувачувати, і неважливо у чому. Бо спочатку ви стверджували, що прискорювачі ШІ виробляються на 3нм і звинувачували хуанга в цьому...
-----------------------------------
Але! Не усе чорне і біле. Великої різниці між Хуангом і Су НЕМАЄ! Це одна китайська родина. Тому, не чекайте від них "чудес", при першій же можливості, вони скористаються ринковим становищем і будуть вигрібати усе з карманів споживачів. Що Хуанг на ринку відеокарт витворяє - ми усі бачимо (в тому числі, і за рахунок дуопольної змови з Су). Що АМД на ринку процесорів витворяє з цінами на свої нові процесори. Вони ОДНАКОВІ!