Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Avenger80
Member

Повідомлення

mult
Ну, если немного отойти от темы, то и в смартфонах, к сожалению, убирают 3,5 разъём. Вы просто должны понять философию приставки в общем, а не как вот этот парень в видео, обзорщик прям от Бога, дебильней обзор я ещё не видел, если честно, так обгадить приставку надо ещё уметь, всё что он делает - это полный треш какой-то, как обезьяна с гранатой (извиняюсь может кого-то заденет страна происхождения видео, но это просто случайный пример):
спойлер
walkman3000
Member

Повідомлення

mult: 21.03.2025 12:22 А usb порти можуть бути варіантом?
Бачу цапи з usb теж попадаються
Можна просто чекнути налаштування виводу звуку, скоріш за все ні. З амазону ця коробка десь 15$ з налогом штату + 7$ доставка до складу нової пошти (безкоштовно якщо є прайм) + доставка сюди десь 12$ і 2 тижня очікування. Або шукати щось схоже тут.
Наче як таке саме
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/orig ... VW69N.html
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... R23i5.html
Востаннє редагувалось 21.03.2025 12:54 користувачем walkman3000, всього редагувалось 2 разів.
Galactick
Member

Повідомлення

mult
Спробував. Мій homatix звук не передає. Просто пропадає звук і все. Хоча кнопка на навушниках ставить на паузу, як в телефоні. І повзунок гучності змінюється з телевізоровго на андроїдний. Через type c взагалі роль реакції.
спойлер
IMG_20250321_123930.jpg
der_meister
Member

Повідомлення

насчет блокировки самсунг/лж, в инж меню меняется регион, и все. телик считает, что он в правильном регионе.
сброс до заводских сбрасывает так же и регион, поэтому после сброса, сначала выставляют регион, потом в инет.
я купил серый телик, с уже прошитым регионом, т.е., ему даже сброс не страшен, некоторые магазы делают это, и прошивка включена в стоимость, которая все равно гораздо ниже официала.
strang
Member

Повідомлення

der_meister
отаке бачив часто коли дивився на С4
Телевізор для країн Європи. Розблоковано через VPN. Робити скидання до заводських налаштувань і оновлювати не можна.
Valdey377
Member

Повідомлення

der_meister: 21.03.2025 15:21 насчет блокировки самсунг/лж, в инж меню меняется регион, и все. телик считает, что он в правильном регионе.
сброс до заводских сбрасывает так же и регион, поэтому после сброса, сначала выставляют регион, потом в инет.
я купил серый телик, с уже прошитым регионом, т.е., ему даже сброс не страшен, некоторые магазы делают это, и прошивка включена в стоимость, которая все равно гораздо ниже официала.
5 лет назад самсунг провел акцию устрашения блокировал всесерые телики, тогда народ был в шоке, не помогало ничего, попасть на такое еще раз как то мало хочется, причем помимо текущего года выпуска под лок попадали телевивизорыпредыдущих 2х 3х лет, ваш телевизор имеет сетевой идент ификатор, который ничем сменить нельзя, вернее можнт, но ффизически
walkman3000
Member

Повідомлення

der_meister: 21.03.2025 15:21 насчет блокировки самсунг/лж, в инж меню меняется регион, и все. телик считает, что он в правильном регионе.
Когда словил блокировку смартхаба то был вариант вызвать дядю для смены региона через сервисное меню+впн или тот же дядя прошивал програматором вечный регион за 100$
В итоге сам себе сменил через впн, миллион инструкций вокруг. Сейчас ничего не поменялось и при разнице в цене от +50% за официала я готов хоть каждую неделю менять его.
mult
Member

Повідомлення

Galactick
Пролазив більше години шукаючи такий самий шнурок з переходніком щоб перевірити і не знайшов мать би його :)
Теж десь є такий перехідник, брав до телефону.
Ну я бачу один вихід, купляти щось типу ЦАП в якого є вхід spdif і з нього вже штекером на навушники.
walkman3000
Member

Повідомлення

Valdey377: 21.03.2025 16:08 5 лет назад самсунг провел акцию устрашения блокировал всесерые телики, тогда народ был в шоке, не помогало ничего, попасть на такое еще раз как то мало хочется, причем помимо текущего года выпуска под лок попадали телевивизорыпредыдущих 2х 3х лет, ваш телевизор имеет сетевой идент ификатор, который ничем сменить нельзя, вернее можнт, но ффизически
Зображення

Отправлено спустя 7 минут 37 секунд:
mult: 21.03.2025 16:22 Galactick
Пролазив більше години шукаючи такий самий шнурок з переходніком щоб перевірити і не знайшов мать би його :)
Теж десь є такий перехідник, брав до телефону.
Ну я бачу один вихід, купляти щось типу ЦАП в якого є вхід spdif і з нього вже штекером на навушники.
Купуєш сплітер папа3,5мм на 2мама3,5мм і пхаєш у вихід цієї коробки
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/orig ... VW69N.html
спойлер
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/tsap ... R23i5.html
Valdey377
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.03.2025 16:21
Когда словил блокировку смартхаба то был вариант вызвать дядю для смены региона через сервисное меню+впн или тот же дядя прошивал програматором вечный регион за 100$
В итоге сам себе сменил через впн, миллион инструкций вокруг. Сейчас ничего не поменялось и при разнице в цене от +50% за официала я готов хоть каждую неделю менять его.
:D :D :D Меняй специалист, а главное других грузи
walkman3000
Member

Повідомлення

Зображення
mult
Member

Повідомлення

walkman3000
Дякую, таке мені підходить :)
Valdey377
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.03.2025 16:53
Зображення
Ну рисование ты уже осилил ;) Прогресс
Tesseract
Member

Повідомлення

mult: 21.03.2025 12:32По av зрозуміло, я гуглив то чомусь подумав що то теж аудіо вихід тільки на тюльпани :)
Так і є. Здається білий і червоний - це стерео аудіо, а жовтий - відео.
Galactick: 21.03.2025 12:46Мій homatix звук не передає. Просто пропадає звук і все. Хоча кнопка на навушниках ставить на паузу, як в телефоні. І повзунок гучності змінюється з телевізоровго на андроїдний. Через type c взагалі роль реакції.
Ці перехідники бувають з простим ідентифікатором і з повноцінним ЦАПом. Ті що з ідентифікатором просто повідомляють телефону, що підключені навушники. А далі уже сам телефон повинен перемкнути кілька пінів в роз'ємі в режим аудіо, і подати туди аналоговий сигнал зі свого власного ЦАПа. Перехідники з ЦАПом - це ЦАП з входом USB у дуже маленькому корпусі. Він буде працювати лише якщо ядро прошивки скомпільоване з драйверами для цього ЦАПа.

Що стосується сабжа, то ще є такий адаптер: https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/blyu ... Tmm9R.html Правда не знаю, як там з якістю та максимальною гучністю. Якщо використовувати сплітер, то може бути тихий звук.
vilio_
Junior

Повідомлення

Так, гайс, Ви мені тоді простіше скажіть (якщо не брати до уваги смарт на телевізорі), краще будет самсунг q60 чи ТСЛ на мінілед?

Відправлено через 1 годину 37 хвилин 55 секунд:
Доречі, щодо порівняння 765 та с805. То ость ролик, де чувак їх тестив. Каже, що краще с805 причому він дешевше.
Відповісти