Накидав 14600кф, мсі з790, водянка(забув яка), кіт 2*16 6000 кл30, 850 БЖ голдовий, корпус норм з 2 нейлоновими фільтрами з прямим продувом(не за всі гроші) ну і т.д.
І тут стала дилема, ютуб з фб і тіктоком підслухали, що я собі шукаю і почали кидати реклами різного роду з тех. роликами. І тут виявилось, що поки я бігав по посадкам райзен так нехіло нагнув інтел, і що якийсь "дешевий" 7500ф нагигає i5 розігнаний... І тут я задумався, а навіщо платити більше... І чому інтел такий дорогий, якщо він посасує так прилічно в дешевшого конкурента?

Але не довіряю я червоним, от не довіряю і все, навіть вчора на "новому" ноуті драйвер відвалився амдшний. Ще по причині жорсткого маркетингу, постійної брехні на презентаціях з тестами, ще з часів атлонів немає довіри, але може я помиляюсь і настав час спробувати кукурузен...
Задачі в компа будуть різні, в основному це простой, ігри і можливо робота з відео(рідко).
Вибір між 7500ф, 7600х, 14600к, 245к. Інші не розглядаю, бо не бачу сенсу платити, як за збитий самальот.
Я розумію, тема вибухово небезпечна, банда синіх проти банди червоних, але все ж треба пораду, можливо я чогось не розумію. Не знаю наскільки це об'єктивно про таке питати, але все ж.
Дякую.