Це називається бокс за перпискою. Ніхто ж не каже що грати в цю гру неможливо.Геральт: ↑ 14.03.2025 17:05 GreenMile
Та я відос з того 1кнопочного турніру в профільній темі про гру скидав )
Там після відкриття тих майстерних ударів не треба взагалі нічого. От шкодую, що не заморочився пройти з дерев'яним ціпком гру. Ото було б сміху
А дебафи брав ті, які найменш відчуваються.
Стаміна при ідел. блоці здається не витрачається (але можу помилятись, бо вже трохи часу пройшло). А навіть як витрачається, то якісь сльози. Так що ота ваша чахотка що є, що нема.
Гемофілія в теорії впливає, але тільки в теорії. Бо на практиці треба трошки акуратніше грати а не так розслаблено. Тільки й всього.
Маріо, до речі, складніша, без жартів.
Можливо, ви там щось і пройшли одним і тим же трюком, але який сенс всю гру абьюзити тим, що тупо і нецікаво? Я не розумію. Можна взагалі всю гру пройти з луком і зі стелсу розстрілювати, чи верхи з коня і що? Ну і так, якщо ви витратили на гру 150+ годин то ВСЕ вже не буде складним, це логічно, це гра для розваги, а не болю і страждань. Ну і брати найменш впливаючі перки, а потім жалітися, що все так занадто легко? Оце взагалі не зрозумів
Гемофілія впливає дуже помітно, знову ж таки, гра не з одних турнірів складається 1 на 1, 2-4 противники різко збільшують шанс влучань і кровотечі, що зі зменшенням кількості сейвів різко підвищує градус битви, бо є шанс повернутись на півгодини гри назад і вже думаєш, чи варто вриватись з відкритим забралом (через клаустрофобію) в купу народу.
Короче, претензія не зрозуміла зовсім, гра (перша) достатньо складна в цьому плані, так, якщо не абюьзити її можливості і не виходити з прологу маючи половину статів по 30, бо це просто нецікаво.