Для Kingdom Come Deliverance II вийшло оновлення 1.2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 14.03.2025 17:05 GreenMile
Та я відос з того 1кнопочного турніру в профільній темі про гру скидав )
Там після відкриття тих майстерних ударів не треба взагалі нічого. От шкодую, що не заморочився пройти з дерев'яним ціпком гру. Ото було б сміху
А дебафи брав ті, які найменш відчуваються.
Стаміна при ідел. блоці здається не витрачається (але можу помилятись, бо вже трохи часу пройшло). А навіть як витрачається, то якісь сльози. Так що ота ваша чахотка що є, що нема.
Гемофілія в теорії впливає, але тільки в теорії. Бо на практиці треба трошки акуратніше грати а не так розслаблено. Тільки й всього.
Маріо, до речі, складніша, без жартів.
Це називається бокс за перпискою. Ніхто ж не каже що грати в цю гру неможливо.
Можливо, ви там щось і пройшли одним і тим же трюком, але який сенс всю гру абьюзити тим, що тупо і нецікаво? Я не розумію. Можна взагалі всю гру пройти з луком і зі стелсу розстрілювати, чи верхи з коня і що? Ну і так, якщо ви витратили на гру 150+ годин то ВСЕ вже не буде складним, це логічно, це гра для розваги, а не болю і страждань. Ну і брати найменш впливаючі перки, а потім жалітися, що все так занадто легко? Оце взагалі не зрозумів :dontknow:
Гемофілія впливає дуже помітно, знову ж таки, гра не з одних турнірів складається 1 на 1, 2-4 противники різко збільшують шанс влучань і кровотечі, що зі зменшенням кількості сейвів різко підвищує градус битви, бо є шанс повернутись на півгодини гри назад і вже думаєш, чи варто вриватись з відкритим забралом (через клаустрофобію) в купу народу.
Короче, претензія не зрозуміла зовсім, гра (перша) достатньо складна в цьому плані, так, якщо не абюьзити її можливості і не виходити з прологу маючи половину статів по 30, бо це просто нецікаво.
MqM
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 14.03.2025 16:39
MqM: 14.03.2025 16:37 Мене турбує цей кінь наче з цирку в надзвичайно яскравих кольорах. Можна без таких скінів чи що це таке? :weep:
там же написано "modding out now", риба замість зброї не здивувала?) в грі нічого такого нема, це ж не асасіни нові. гра дуже автентична в цьому плані
Не розібрався, мене заспокоїли. Ось так уявляють модерів, як якихось клоунів, що модифікують гру заради абсурду :weep:
Ну рибою теоретично можна битися звісно на пяну голову. А от в реальності заморожена риба дійсно піде на зброю, такою і вбити можна :lol:
Геральт
Active Member

Повідомлення

GreenMile: 14.03.2025 17:37 Це називається бокс за перпискою. Ніхто ж не каже що грати в цю гру неможливо.
спойлер
Можливо, ви там щось і пройшли одним і тим же трюком, але який сенс всю гру абьюзити тим, що тупо і нецікаво? Я не розумію. Можна взагалі всю гру пройти з луком і зі стелсу розстрілювати, чи верхи з коня і що? Ну і так, якщо ви витратили на гру 150+ годин то ВСЕ вже не буде складним, це логічно, це гра для розваги, а не болю і страждань. Ну і брати найменш впливаючі перки, а потім жалітися, що все так занадто легко? Оце взагалі не зрозумів :dontknow:
Гемофілія впливає дуже помітно, знову ж таки, гра не з одних турнірів складається 1 на 1, 2-4 противники різко збільшують шанс влучань і кровотечі, що зі зменшенням кількості сейвів різко підвищує градус битви, бо є шанс повернутись на півгодини гри назад і вже думаєш, чи варто вриватись з відкритим забралом (через клаустрофобію) в купу народу.
Короче, претензія не зрозуміла зовсім, гра (перша) достатньо складна в цьому плані, так, якщо не абюьзити її можливості і не виходити з прологу маючи половину статів по 30, бо це просто нецікаво.
Турнір не можна ні з коня, ні луком, ні стелсом. Те саме і більшість сюжетних бійок. Стрільба вбога. Стелс вбогий. Він ще й рандомний, виявляється. Ну, в тому плані, що захват може й не пройти, ворог обернеться і підніме ґвалт. А разом з відсутністю норм збережень то стелс можна просто закреслити. Він не ефективний бо надто затратний по часі (з врахуванням рестартів). За винятком заскриптованих місць де гра просто змушує іти стелсом.
спойлер

2-4 ворога може щось там і збільшують, але головна проблема в боях проти кількох не бойовка сама по собі, а абсолютно неадекватна камера, яка липне до противника і таке враження, що також рандомно. Також цікаво, що отой хардмод ймовірність бійки проти кількох, зменшує, насправді. Бо при швидкому переміщенні трігеряться випадкові івенти, а в хардмоді просто проскакується на коні та й все. Сенс в таких випадкових сутичках (в хардмоді) десь такий самий як і в геноциді кабанів в сталкері: жодного. Бо прокачка не потрібна, зброя/лати спокійно фармляться на турнірі, а економіки в грі і так нема.
Мені також траплялись вороги, які вішають отруту і там так само просто від блока все грається. Тільки більш акуратно. Все. З гемофілією буде навіть легше. Бо пов'язки на кожному кроці, а протиотруту не носив взагалі.

Основна претензція до бойовки: вона - унікальна. Розробникам вдалося одночасно поєднати незручність, примітивність і нудність.
А сенс в одному і тому ж трюці якраз в тому, що це найбезпечніший і водночас найлегший (а отже найефективніший) спосіб. І не моя вина, що розробники той трюк імплементували. Цусіма, Відьмак, та навіть асасіни потребуть трохи більше, ніж 1 кнопку. :insane:

На стати плювати. Взагалі не впевнений, що той контрудар якось від статів залежить. Експерементувати лінь.
40-50год в мене десь пішло, про які 150год мова?
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 14.03.2025 18:26
GreenMile: 14.03.2025 17:37 Це називається бокс за перпискою. Ніхто ж не каже що грати в цю гру неможливо.
спойлер
Турнір не можна ні з коня, ні луком, ні стелсом. Те саме і більшість сюжетних бійок. Стрільба вбога. Стелс вбогий. Він ще й рандомний, виявляється. Ну, в тому плані, що захват може й не пройти, ворог обернеться і підніме ґвалт. А разом з відсутністю норм збережень то стелс можна просто закреслити. Він не ефективний бо надто затратний по часі (з врахуванням рестартів). За винятком заскриптованих місць де гра просто змушує іти стелсом.
спойлер

2-4 ворога може щось там і збільшують, але головна проблема в боях проти кількох не бойовка сама по собі, а абсолютно неадекватна камера, яка липне до противника і таке враження, що також рандомно. Також цікаво, що отой хардмод ймовірність бійки проти кількох, зменшує, насправді. Бо при швидкому переміщенні трігеряться випадкові івенти, а в хардмоді просто проскакується на коні та й все. Сенс в таких випадкових сутичках (в хардмоді) десь такий самий як і в геноциді кабанів в сталкері: жодного. Бо прокачка не потрібна, зброя/лати спокійно фармляться на турнірі, а економіки в грі і так нема.
Мені також траплялись вороги, які вішають отруту і там так само просто від блока все грається. Тільки більш акуратно. Все. З гемофілією буде навіть легше. Бо пов'язки на кожному кроці, а протиотруту не носив взагалі.

Основна претензція до бойовки: вона - унікальна. Розробникам вдалося одночасно поєднати незручність, примітивність і нудність.
А сенс в одному і тому ж трюці якраз в тому, що це найбезпечніший і водночас найлегший (а отже найефективніший) спосіб. І не моя вина, що розробники той трюк імплементували. Цусіма, Відьмак, та навіть асасіни потребуть трохи більше, ніж 1 кнопку. :insane:

На стати плювати. Взагалі не впевнений, що той контрудар якось від статів залежить. Експерементувати лінь.
40-50год в мене десь пішло, про які 150год мова?
А, ну це класно, там де гра дає ускладнення - ми не впрягаємось і проскакуємо мимо, а там де сейфово - там абьюзимо один трюк, щоб випадково турнір не всрати, найс :laugh: Я тільки не розумію, нафіга ви в цю гру грали, якій все так погано.

В Відьмаку 3 крім лівої кнопки миші взагалі нічого не треба, навіть на екран дивитись не треба під час бійок :laugh: В мене коли дружина грала, то в селищі павуків просто із заплющеними очима їх заклікувала (бо трохи арахнофоб), розкажіть мені, що там потребує більше кнопок, ніж в КСД, ми з нею разом посміємося :lol: А коли вивчаєш отой "млин" мечем, то навіть клікати не треба, зажав кнопку і можеш іти пити чай, навіть wsad жати не треба. Ну дуууужєе складна і цікава бойовка, просто прям шедевр :-P
Геральт
Active Member

Повідомлення

GreenMile: 14.03.2025 19:18 А, ну це класно, там де гра дає ускладнення - ми не впрягаємось і проскакуємо мимо, а там де сейфово - там абьюзимо один трюк, щоб випадково турнір не всрати, найс :laugh: Я тільки не розумію, нафіга ви в цю гру грали, якій все так погано.

В Відьмаку 3 крім лівої кнопки миші взагалі нічого не треба, навіть на екран дивитись не треба під час бійок :laugh: В мене коли дружина грала, то в селищі павуків просто із заплющеними очима їх заклікувала (бо трохи арахнофоб), розкажіть мені, що там потребує більше кнопок, ніж в КСД, ми з нею разом посміємося :lol: А коли вивчаєш отой "млин" мечем, то навіть клікати не треба, зажав кнопку і можеш іти пити чай, навіть wsad жати не треба. Ну дуууужєе складна і цікава бойовка, просто прям шедевр :-P
Так а нащо впрягатись? Ну зліз я кілька разів з коня, наваляв тим мародерам. Облутав і поїхав далі. Сенс це повторювати? Там з них нічого цікавого не випаде.
А що станеться якщо турнір програти? Там же навіть зброя/обладунки арендовані, свої не нищаться. Нафармив комплект пана якогось там і забив на ті турніри.
Та он пройшов, бо вас начитався про складну бойовку і турніри. А тепер вже виявляється, що турніри то не показник. :D
Ну, хай буде, для галочки.
Ви не розумієте. В сабжі, за допомогою контр-удару виграється будь-яка дуелька буквально, 1ю кнопкою. Більше ніде такого не бачив. Ну, або відео в студію, з затиснутою кнопкою проти
когось з переліку
. На макс складності

Бо ж на словах завжди все легко, ага.
waryag
Member

Повідомлення

GreenMile: 14.03.2025 16:15Генрі чи Індржих? :D
Індро!
kairo
Member

Повідомлення

Та майже кожну велику РПГ можна аб'юзити, особливо в епоху інтернету, коли по кожному проекту є куча гайдів. Для тих кому недостатньо складності, велкам то Секіро.
waryag
Member

Повідомлення

GreenMile: 14.03.2025 19:18В Відьмаку 3 крім лівої кнопки миші взагалі нічого не треба, навіть на екран дивитись не треба під час бійок :laugh: В мене коли дружина грала, то в селищі павуків просто із заплющеними очима їх заклікувала (бо трохи арахнофоб), розкажіть мені, що там потребує більше кнопок, ніж в КСД, ми з нею разом посміємося :lol: А коли вивчаєш отой "млин" мечем, то навіть клікати не треба, зажав кнопку і можеш іти пити чай, навіть wsad жати не треба. Ну дуууужєе складна і цікава бойовка, просто прям шедевр :-P
Зараз пішла мода критикувати В3 за те, що він не соулслайк, і навіть максимальна складність не надто хардкорна.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 14.03.2025 19:58 Зараз пішла мода критикувати В3 за те, що він не соулслайк, і навіть максимальна складність не надто хардкорна.
Я пару років тому перепройшов усю серію на максимальній складності. Третя частина взагалі не складна.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 14.03.2025 20:08 Я пару років тому перепройшов усю серію на максимальній складності. Третя частина взагалі не складна.
Але ж питання не в складності. Це ігри-антиподи: у однієї класно прописанні світ, персонажі, сюжет, квести при середній бойовці, у соулсів круті босси і бойовка, але сюжет з квестами надзвичайно слабкі.
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 15.03.2025 07:10 Але ж питання не в складності. Це ігри-антиподи: у однієї класно прописанні світ, персонажі, сюжет, квести при середній бойовці, у соулсів круті босси і бойовка, але сюжет з квестами надзвичайно слабкі.
Я із цим не спорю. До речі, розробники Відьмака казали, що орієнтувались в бойовці на соулси)) На рахунок сюжету соулсів, він не слабкий, хоч і досить специфічний.
Telcontar
Member

Повідомлення

Геральт: 14.03.2025 19:50 Бо ж на словах завжди все легко, ага.
W3 дуже легкий, проходив одразу на максимальній складності, невеликі проблеми були лише на двох босах :dontknow:
kairo: 15.03.2025 10:46 На рахунок сюжету соулсів, він не слабкий, хоч і досить специфічний.
Сюжету там практично немає і подається він майже ніяк. Додумай сам, або дивись десятки годин фантазій та монотонного бубніння "ЛОРо-ведів". Це звичайна профнепридатність сценаристів і не треба її виправдовувати.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 15.03.2025 10:46Я із цим не спорю. До речі, розробники Відьмака казали, що орієнтувались в бойовці на соулси)) На рахунок сюжету соулсів, він не слабкий, хоч і досить специфічний.
В ДЛС відьмака видно певні зміни, але оригінальна гра інша.
Сюжет соулсів слабкий і дірявий, хіба що в ДС1 працювали над комплексністю його і геймдизайну. Потім забили, піпл хаває.
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 14.03.2025 19:50 Так а нащо впрягатись? Ну зліз я кілька разів з коня, наваляв тим мародерам. Облутав і поїхав далі. Сенс це повторювати? Там з них нічого цікавого не випаде.
Не те шо в Відмаку 3 утопців та гулів вбивати постійно, там же з кожного лут краще за попереднього випадає, вірно? :laugh:
Геральт: 14.03.2025 19:50А що станеться якщо турнір програти? Там же навіть зброя/обладунки арендовані, свої не нищаться. Нафармив комплект пана якогось там і забив на ті турніри.
Та нічого не станется, це гра. Шо станеться у В3, якщо програти турнір? Рівно те саме - НІЧОГО.
Геральт: 14.03.2025 19:50Та он пройшов, бо вас начитався про складну бойовку і турніри. А тепер вже виявляється, що турніри то не показник. :D
Бо гра, будь-яка, це не тільки щось одне, на чому ви зациклились і постійно пальцем тичете.

Геральт: 14.03.2025 19:50Ви не розумієте. В сабжі, за допомогою контр-удару виграється будь-яка дуелька буквально, 1ю кнопкою. Більше ніде такого не бачив. Ну, або відео в студію, з затиснутою кнопкою проти
когось з переліку
. На макс складності

Бо ж на словах завжди все легко, ага.
У В3 складності нема взагалі, навіть на новій грі + :-P
Ну ви знову неправду кажете. Щоб виконати майстерний удар треба слідкувати за положенням зброї противника і про таймінгу вчасно прожимати атаку. Для тих, хто не грав на хардмоді - там не показуються час, коли треба прожимати блоки, це дещо ускладнює.
Я теж так умію, дивіться: у В3 взагалі нічого не треба, він проходиться із заплющеними очима, натурально на екран можна не дивитись, зажали кнопку і в все, цілі він обрав сам, ваша участь там не потрібна взагалі.
Дуже цікаво як ви в КСД пройдете звичаних мародерів на дорозі, не дивлячись на екран і щось там зблокуєте майстерним ударом, а в В3 - елементарно :lol: :popcorn:
Геральт
Active Member

Повідомлення

GreenMile: 15.03.2025 11:27 Бо гра, будь-яка, це не тільки щось одне
Факт. Але й решта компонентів ніякі. От ті ж кулачні бійки. І у В3 і в 2077 була прогресія суперників і якісь там бонуси в кінці. Тут ця активність досить безглузда.
Те саме з покером. У В3 гвінт взагалі в окрему гру виріс. І у В3 і навіть в outlaws є прогресія суперників і бонус в фіналі. Тут, це просто спосіб трохи підробити. Та й то лише на початку. Бо вже в середині гри ті 100 монеток не впливають.
І так куди не тицьни пальцем.
Саме тому ви й не покажете бій де 1 кнопкою перемагаєте боса ;)
GreenMile: 15.03.2025 11:27 Ну ви знову неправду кажете. Щоб виконати майстерний удар треба слідкувати за положенням зброї противника і про таймінгу вчасно прожимати атаку. Для тих, хто не грав на хардмоді - там не показуються час, коли треба прожимати блоки, це дещо ускладнює.
Я теж так умію, дивіться: у В3 взагалі нічого не треба, він проходиться із заплющеними очима, натурально на екран можна не дивитись, зажали кнопку і в все, цілі він обрав сам, ваша участь там не потрібна взагалі.
Дуже цікаво як ви в КСД пройдете звичаних мародерів на дорозі, не дивлячись на екран і щось там зблокуєте майстерним ударом, а в В3 - елементарно :lol: :popcorn:
Ні, за положенням слідкувати не треба. Контратака пройде з будь-якого положення власної зброї. Буде відрізнятись лише анімація і, можливо, нанесений дамаг. Вловити треба лише початок атаки суперника. Саме початок атаки, а не з якого положення він там намагається атакувати. І, відповідно, не смикатись, коли він просто міняє положення зброї. Але вікно на майстерний удар настільки широке, що помилитись важко. І не атаку треба протискати а саме блок. І більше нічого. Отой блок одночасно і блочить і контратакує. Власне весь фокус майстерного удару в цьому і полягає. І про це й казав наставник перед тим як навчити ГГ.

По виділеному: Ну так продемонструйте бій у В3 проти будь-якого боса на вибір (та хоч й би й з першим грифоном, щоб далеко не ходити). Лише дві умови:
- задіяна лише одна єдина кнопка (на ваш вибір).
- макс складність
Бо в сабжі в хардмоді для дуелей ні WASD ні ухиляння ні атака не потрібні, потрібний лише блок. І все.
А з норм камерою, то можливо і проти багатьох суперників не було б потрібно. Через криву камеру доводиться таки WASD користуватись.

зі. рядових утопців ви може й заклікаєте, але від такого порівння тільки більше ганьби сабжевій бойовці. Бо я кажу про будь-яку дуель (після отримання майстерного удару), включно з босами (яких тут кіт наплакав), а ви це порівнюєте з павучками/утопцями. Ну, тобто рівень тутешніх босів=рівню павучка у В3 :D
Telcontar: 15.03.2025 10:59
Геральт: 14.03.2025 19:50 Бо ж на словах завжди все легко, ага.
W3 дуже легкий, проходив одразу на максимальній складності, невеликі проблеми були лише на двох босах :dontknow:
Та я й не кажу що В3 дуже складний. Але ж не 1кнопочний )
А ККД1 з ким були проблеми?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 15.03.2025 14:23
GreenMile: 15.03.2025 11:27 Бо гра, будь-яка, це не тільки щось одне
Факт. Але й решта компонентів ніякі. От ті ж кулачні бійки. І у В3 і в 2077 була прогресія суперників і якісь там бонуси в кінці. Тут ця активність досить безглузда.
Те саме з покером. У В3 гвінт взагалі в окрему гру виріс. І у В3 і навіть в outlaws є прогресія суперників і бонус в фіналі. Тут, це просто спосіб трохи підробити. Та й то лише на початку. Бо вже в середині гри ті 100 монеток не впливають.
І так куди не тицьни пальцем.
Саме тому ви й не покажете бій де 1 кнопкою перемагаєте боса ;)
GreenMile: 15.03.2025 11:27 Ну ви знову неправду кажете. Щоб виконати майстерний удар треба слідкувати за положенням зброї противника і про таймінгу вчасно прожимати атаку. Для тих, хто не грав на хардмоді - там не показуються час, коли треба прожимати блоки, це дещо ускладнює.
Ні, за положенням слідкувати не треба. Контратака пройде з будь-якого положення власної зброї. Буде відрізнятись лише анімація і, можливо, нанесений дамаг. Вловити треба лише початок атаки суперника. Саме початок атаки, а не з якого положення він там намагається атакувати. І, відповідно, не смикатись, коли він просто міняє положення зброї. Але вікно на майстерний удар настільки широке, що помилитись важко. І не атаку треба протискати а саме блок. І більше нічого. Отой блок одночасно і блочить і контратакує. Власне весь фокус майстерного удару в цьому і полягає. І про це й казав наставник перед тим як навчити ГГ.

По виділеному: Ну так продемонструйте бій у В3 проти будь-якого боса на вибір (та хоч й би й з першим грифоном, щоб далеко не ходити). Лише дві умови:
- макс складність
Бо в сабжі в хардмоді для дуелей ні WASD ні ухиляння ні атака не потрібні, потрібний лише блок. І все.
А з норм камерою, то можливо і проти багатьох суперників не було б потрібно. Через криву камеру доводиться таки WASD користуватись.

зі. рядових утопців ви може й заклікаєте, але від такого порівння тільки більше ганьби сабжевій бойовці. Бо я кажу про будь-яку дуель (після отримання майстерного удару), включно з босами (яких тут кіт наплакав), а ви це порівнюєте з павучками/утопцями. Ну, тобто рівень тутешніх босів=рівню павучка у В3 :D
Telcontar: 15.03.2025 10:59
Та я й не кажу що В3 дуже складний. Але ж не 1кнопочний )
А ККД1 з ким були проблеми?
у КСД2 нормальних суперників спамити лише блок+контратака можна вічність, а майстер удар вже потребує як таймінгу, так і протилежного напрямку положення зброї від гравця, ось тут без індикаторів буде цікаво.
В3 - дуже проста гра, не важча за ксд1\2 в плані бойовки. Але ксд більш "незручна" для типового гравця, тому для більшості аркадних гравці В3 буде легшим, а хардмод в ксд - 100% важчий за нг+ відьмака
Востаннє редагувалось 15.03.2025 14:58 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
GreenMile
Member

Повідомлення

Геральт: 15.03.2025 14:23 Саме тому ви й не покажете бій де 1 кнопкою перемагаєте боса ;)
Ви так само не покажете бій з 1 кнопкою на хардмоді ;)
Геральт: 15.03.2025 14:23Ні, за положенням слідкувати не треба. Контратака пройде з будь-якого положення власної зброї. Буде відрізнятись лише анімація і, можливо, нанесений дамаг.
А от і ні, не пройде, майстерний удар проходить ВИКЛЮЧНО з протилежної позиції зброї. Це тільки блочити можна будь як без нанесення урону.
Ви точно в гру грали?
Геральт: 15.03.2025 14:23 По виділеному: Ну так продемонструйте бій у В3 проти будь-якого боса на вибір (та хоч й би й з першим грифоном, щоб далеко не ходити). Лише дві умови:
- макс складність
Подремонтируйте спочатку як ви в КСД убиваєте хоча б примітивного селянина з виключеним екраном, а потім з босами розберемось :-P
Геральт: 15.03.2025 14:23зі. рядових утопців ви може й заклікаєте, але від такого порівння тільки більше ганьби сабжевій бойовці. Бо я кажу про будь-яку дуель (після отримання майстерного удару), включно з босами (яких тут кіт наплакав), а ви це порівнюєте з павучками/утопцями. Ну, тобто рівень тутешніх босів=рівню павучка у В3 :D
Я порівнюю утопців із розбійниками на дорозі, просто вам нема чим крити, бо у В3 уваги до бойовки не треба взагалі.
У в3 навіть самий важкий бос проходиться перекат + спам лівою кнопкою миші. БОЖЕ ЯК ЖЕ СКДЛАДНО І ЦІКАВО :lol: Про КСД не скажу - я ще не пройшов всіх босів.
Геральт
Active Member

Повідомлення

GreenMile: 15.03.2025 14:55 Ви так само не покажете бій з 1 кнопкою на хардмоді ;)
Можу показати турнір з 1ї частини. А другу проходити лінь. Хіба що хтось поділиться сейвом (з вже вкачаним майстерним ударом ) перед потрібним боєм.
Абсолютно все одно, яка позиція зброї суперника. Ну, або інакше: можна весь бій тримати свою зброю, скажімо в нижньому правому куті. І все одно буде перемога. Навіть якщо якийсь контр-удар не пройде, то блок все одно спрацює. А контр пройде наступного разу. А так як камера липне до суперника, то в теорії, можна навіть поглядом (мишкою) не вести.
Подремонтируйте спочатку як ви в КСД убиваєте хоча б примітивного селянина з виключеним екраном, а потім з босами розберемось :-P
Виключений екран - виключно ваше твердження ;)

У в3 навіть самий важкий бос проходиться перекат + спам лівою кнопкою миші. БОЖЕ ЯК ЖЕ СКДЛАДНО І ЦІКАВО :lol: Про КСД не скажу - я ще не пройшов всіх босів.
Тобто WASD+перекат+ЛКМ. І це в 6 (!) разів більше, ніж лише 1 блок.
А в багатьох боях ще й знаки/арбалет. Про зілля мовчу.
Спам атакою, ну-ну..
спойлер
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 15.03.2025 15:17 Спам атакою, ну-ну..
Це чи не єдиний у грі бій, де сюжетно відьмак повинен програвати. :shuffle:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

GreenMile: 15.03.2025 14:55 Абсолютно все одно, яка позиція зброї суперника.
В ксд2 майстер-удар працює лише коли твоя зброя знаходиться в протилежному від удара суперника напрямку + таймінги. Без індекатора напрямку і таймінгу - це буде складно, особлико коли буде файт не 1 в 1. Нормальні моби у 2му акті ксд2 відбивають майже 90% звичайних контрударів і коли ти будеш битися з 3-4 супротивниками, часу спамити контр атаку вже буде замало.

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Геральт: 15.03.2025 15:17
GreenMile: 15.03.2025 14:55 Ви так само не покажете бій з 1 кнопкою на хардмоді ;)

Тобто WASD+перекат+ЛКМ. І це в 6 (!) разів більше, ніж лише 1 блок.
А в багатьох боях ще й знаки/арбалет. Про зілля мовчу.
Спам атакою, ну-ну..
спойлер
в цьому файті можна спокійно стояти на одному місці, натискати стрейф і лкм для атаки, все.
Відповісти