не ну це по багатому. маю надію за підписку в 999 доларів в місяцьDonate: ↑ 24.02.2025 19:27Про iOS вообще молчу, там в 18 версии значки стало можно размещать ПРОИЗВОЛЬНО
Останні статті і огляди
Новини
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Hotspur
Member
-
JKrl
Member
Ну некоторым Самсунг продуктивити фичи очень важны, тут я согласен. Это почти как с пикселевской камерой, уникальное предложение, ради которого можно простить отвратительную, но все ещё лучше китайской, поддержку.Alexsandr: ↑ 24.02.2025 15:49С другой стороны самсунг лучше и по остальным параметрам. Не одним же фото.JKrl: ↑ 22.02.2025 12:30 Потримав в руках S25 ultra.
фотки стали краще. майже перестали заливати кислотою, і деталізація просто топ. перешарп майже полагодили теж.
Але в 1.5 дорожче пікселя 9 про.
![]()
Но ты наверное имел ввиду производительность, которая интересует только владельцев аппаратов за 300$ последние лет 7 уже.
-
7mindfields
Member
Яке нещодавно, той же слак, наприклад, перестає підтримувати андроїд 10 вже в березні цього року. І ні, я не хочу ставити якісь lineageOSAlexsandr: ↑ 24.02.2025 18:35Недавно только S3 перестал софт поддерживать, а 2х версий надолго хватит.Donate: ↑ 24.02.2025 18:32 За 1,5к баксiв не страшно?Вони там нiчого не обкатують, вони принципово затримують оновлення щоб ти бiг купувати нову модель
Хотiли би робити обкатку бетки були би значно ранiше
![]()
Ні, ios18 виглядає просто жахливо після 17 версії, особливо контрол центр і галерея, відчуття що в мене тепер hyperos якийсьDonate: ↑ 24.02.2025 19:27 Про iOS вообще молчу, там в 18 версии значки стало можно размещать ПРОИЗВОЛЬНОМогу только за них порадоваться
![]()
-
Alexsandr
Member
Всяко лучше чем покупать более медленный пиксель который и фпс в интерфейсе не обеспечит. Хотя у него камера.JKrl: ↑ 24.02.2025 20:22 Но ты наверное имел ввиду производительность, которая интересует только владельцев аппаратов за 300$ последние лет 7 уже.
Google Pixel 9 Pro XL как пример когда на производительность нужно смотреть.
Отправлено спустя 3 минуты 9 секунд:
S3 после конца поддержки вот только сейчас перестал поддерживать новое ПО из магазина. Разве не это главное, рабочий софт?, а не переживание, что версия ОС не последняя.7mindfields: ↑ 24.02.2025 21:00 Яке нещодавно, той же слак, наприклад, перестає підтримувати андроїд 10 вже в березні цього року. І ні, я не хочу ставити якісь lineageOS
Отправлено спустя 22 минуты 46 секунд:
испортили камеру как на яблоке? Цена сторонних камер как раз в том, что они по своему обрабатывают.Donate: ↑ 24.02.2025 19:27
Какой же ты тугой... Господи... Компания просто сцыт на лицо покупателю, а для него это божья роса.
Открой любые чейнджлоги и посмотри на изменения под капотом у любой версии ведра...
У А14 из видимого переработали механизм запуска приложений. На сколько я помню добавили возможность сторонним приложениям подключаться не к дефолтной камере без улучшаек, а уже к той что использует производитель как давным давно на яблоке.
Как же я софтом из магазина решал эту проблему без камеры, новый андроид толькоDonate: ↑ 24.02.2025 19:27В 14 QRP1 для пикселей завезли возможность подрубать телефон как камеру к компу. В 15 ведре доступно стало всем.

Ничего не скажу т.к. мне больше нужно было делать копию части экрана, сейчас с этим проще.В 14 QRP2 для пикселей. Добавили возможность при захвате экрана захватывать именно нужное окно, а не всё что творится на экране. В итоге если юзаешь переводчик экранный его можно в наглую накладывать на тот текст который он переводит никто никому мешать не будет. Ну и если надо что-то показать по работе или просто твоим бро с телефона теперь никто палить ничего не будет. В 15 ведро функция доступна в AOSP по умолчанию...
[/quote]У А15 из видимых изменений это переработка активити у приложений, теперь к примеру смена ориентации экрана не сбрасывает его, ранее был перезапуск. HDR и SDR контент теперь отображается как надо, а не даёт пересветы на SDR. Добавили в некоторых местах тактильную отдачу к примеру на ползунке регулировки яркости. Добавили предпросмотр виджетов. Добавили архивацию ненужных приложений как на iOS. Добавили нормальную реализацию LTPO экранов теперь производителям не надо писать свою реалзиацию.
Мне как для пользователя это все за занавесом, работало до 15 и на 15, включая LTPO. Архивация наверное место экономит несколько мегабайт
что что-то новое делают я в курсе, но оно не критично, а некоторые вообще ставят свою любимую оболочку вместо той, что производитель дает.Завезли ограничение заряда на QRP1... Про то что в каждой версии допиливают интерфейс думаю говорить не надо.
Это прям с того что я помню... Про iOS вообще молчу, там в 18 версии значки стало можно размещать ПРОИЗВОЛЬНОМогу только за них порадоваться
-
alumem
Member
Попробуйте настроить. Я так понимаю вас в контролцентре бесят вкладки, их удалить можно если что. А в галерее можно все лишнее выключить7mindfields: ↑ 24.02.2025 21:00 Ні, ios18 виглядає просто жахливо після 17 версії, особливо контрол центр і галерея, відчуття що в мене тепер hyperos якийсь
-
7mindfields
Member
видалити можна, але дизайн від цього всратим бути не перестане, нажальalumem: ↑ 24.02.2025 22:22Попробуйте настроить. Я так понимаю вас в контролцентре бесят вкладки, их удалить можно если что. А в галерее можно все лишнее выключить7mindfields: ↑ 24.02.2025 21:00 Ні, ios18 виглядає просто жахливо після 17 версії, особливо контрол центр і галерея, відчуття що в мене тепер hyperos якийсь
-
DuckRider
Member
Піксель же являється аналогом плюс серії, а не ультраJKrl: ↑ 22.02.2025 12:30 Потримав в руках S25 ultra.
фотки стали краще. майже перестали заливати кислотою, і деталізація просто топ. перешарп майже полагодили теж.
Але в 1.5 дорожче пікселя 9 про.
![]()
-
sselesnes
Member
Pixel 7 два рази впав з метру - здерлася краска по боках і трохи відкліявся дисплей - глючить proximity sensor - перекліяв дисплей - начебто вже норм. Ось мені і арамід чохол без бортів і піксель-шміксельsselesnes: ↑ 06.09.2024 11:30Приїхав арамід чохол. Під мікроскопом його почухав - схоже там дійсно волокна. Тримати зручно, в міру слизький, розмір телефону взагалі не додає. На жаль, бортики над дисплеєм відсутні повністю.

-
7mindfields
Member
До чого тут піксель, якщо ти взяв чохол який не розрахований на захист від механічних пошкоджень при падінні?sselesnes: ↑ 28.02.2025 10:47Pixel 7 два рази впав з метру - здерлася краска по боках і трохи відкліявся дисплей - глючить proximity sensor - перекліяв дисплей - начебто вже норм. Ось мені і арамід чохол без бортів і піксель-шміксельsselesnes: ↑ 06.09.2024 11:30Приїхав арамід чохол. Під мікроскопом його почухав - схоже там дійсно волокна. Тримати зручно, в міру слизький, розмір телефону взагалі не додає. На жаль, бортики над дисплеєм відсутні повністю.![]()

-
sselesnes
Member
7mindfields до того, що телефону 2 роки і дисплей не повинен відкліюватись от і все
-
OverPow
Member
Вы его еще из окна выбросьте, а потом начните возмущаться, мол телефону всего 2 года а он уже не работает.sselesnes: ↑ 28.02.2025 12:01 7mindfields до того, що телефону 2 роки і дисплей не повинен відкліюватись от і все
В страшное время живем
-
Alexsandr
Member
Всего пара падений. Обычно экраны бьются, но не выпадают, видел "выпавшие" только от взутого акумулятора.OverPow: ↑ 28.02.2025 19:53 Вы его еще из окна выбросьте, а потом начните возмущаться, мол телефону всего 2 года а он уже не работает.
В страшное время живем
Смарт увы, такая вещь которая падает чаще чем бы хотелось.
-
1985god
Member
короче качжучи я зрозумів що смартфон якщо він не вийшов з ладу можна замінювати раз в 4-5 років
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=9799
придбавши початково середньої ціни Huawei P smart Pro 2019 через 5 років супербюджетники такі ще випускають Samsung Galaxy A06
мідл тільки через 4 роки стає гарбузом , ну ок додаються якісь фішечки але зовсім не сутєві
трохи про безпеку оновлення і security
Відправлено через 16 хвилин 21 секунду:
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... hone2=9799
придбавши початково середньої ціни Huawei P smart Pro 2019 через 5 років супербюджетники такі ще випускають Samsung Galaxy A06
мідл тільки через 4 роки стає гарбузом , ну ок додаються якісь фішечки але зовсім не сутєві
трохи про безпеку оновлення і security
Відправлено через 16 хвилин 21 секунду:
то троха не так робиться ! заходиться на сайт програми\компанії https://www.cellebrite.com знаходим свій смартфон в списку ( або старшу модель в лінійці) - значит про безпеку забуваєм , або купуєм смарт якого нема у списку . Все інше то фігняDonate: ↑ 24.02.2025 18:32За 1,5к баксiв не страшно?Вони там нiчого не обкатують, вони принципово затримують оновлення щоб ти бiг купувати нову модель
Хотiли би робити обкатку бетки були би значно ранiше
Це не А серiя це S там все грошi коштуе значнi...
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
А самсу навiдь пофiг кинути таблицю хоч якусь де написано що та до чого. Будеш кинутий вже через рiк...

-
pelia
Member
З таким розкладом беріть moto z2 force, 6 років кидав телефон по приколу і дивував людей своїм пофігізмомsselesnes: ↑ 28.02.2025 12:01 7mindfields до того, що телефону 2 роки і дисплей не повинен відкліюватись от і все

-
1985god
Member
дял тих хто не вміє гуглити я не поленився
As of April 2024, Cellebrite's capabilities to unlock smartphones varied based on device models and operating system versions:
iOS Devices:
iOS 17.4 and Later: Cellebrite was unable to unlock any iPhones running iOS 17.4 or newer, marking these versions as "In Research."
Cybersecurity News
iOS 17.1 to 17.3.1:
iPhone XR and iPhone 11 Series: Cellebrite's "Supersonic BF" (brute force) capability could unlock these models.
iPhone 12 and Newer Models: These were labeled as "Coming soon," indicating that unlocking capabilities were under development.
Cybersecurity News
Android Devices:
Google Pixel 6, 7, and 8 Series: Cellebrite could not brute-force these devices if they were powered off.
Cybersecurity News
Please note that these details reflect Cellebrite's capabilities as of April 2024. For the most current information on supported devices in 2025, please visit Cellebrite's official website:
Leaked Cellebrite Documents Reveal Limitations in Unlocking Newer Smartphones
укр
Станом на листопад 2024 року, інструменти розблокування, такі як GrayKey, мали обмежений доступ до пристроїв з iOS 18 та iOS 18.0.1. Зокрема, для більшості iPhone з цими версіями iOS GrayKey міг виконувати лише «часткове» розблокування, тоді як моделі iPhone 11 можна було розблокувати повністю.
Летем Світем Апплем
Щодо інструментів компанії Cellebrite, конкретна інформація про їхню здатність розблокувати моделі iPhone 15 та Samsung Galaxy S24 станом на 2025 рік наразі відсутня. Рекомендується звернутися до офіційних джерел Cellebrite для отримання найновішої інформації про підтримку конкретних моделей пристроїв.
Відправлено через 10 хвилин :
хоча Є максимально надійний Терморектальный криптоанализатор
As of April 2024, Cellebrite's capabilities to unlock smartphones varied based on device models and operating system versions:
iOS Devices:
iOS 17.4 and Later: Cellebrite was unable to unlock any iPhones running iOS 17.4 or newer, marking these versions as "In Research."
Cybersecurity News
iOS 17.1 to 17.3.1:
iPhone XR and iPhone 11 Series: Cellebrite's "Supersonic BF" (brute force) capability could unlock these models.
iPhone 12 and Newer Models: These were labeled as "Coming soon," indicating that unlocking capabilities were under development.
Cybersecurity News
Android Devices:
Google Pixel 6, 7, and 8 Series: Cellebrite could not brute-force these devices if they were powered off.
Cybersecurity News
Please note that these details reflect Cellebrite's capabilities as of April 2024. For the most current information on supported devices in 2025, please visit Cellebrite's official website:
Leaked Cellebrite Documents Reveal Limitations in Unlocking Newer Smartphones
укр
Станом на листопад 2024 року, інструменти розблокування, такі як GrayKey, мали обмежений доступ до пристроїв з iOS 18 та iOS 18.0.1. Зокрема, для більшості iPhone з цими версіями iOS GrayKey міг виконувати лише «часткове» розблокування, тоді як моделі iPhone 11 можна було розблокувати повністю.
Летем Світем Апплем
Щодо інструментів компанії Cellebrite, конкретна інформація про їхню здатність розблокувати моделі iPhone 15 та Samsung Galaxy S24 станом на 2025 рік наразі відсутня. Рекомендується звернутися до офіційних джерел Cellebrite для отримання найновішої інформації про підтримку конкретних моделей пристроїв.
Відправлено через 10 хвилин :
хоча Є максимально надійний Терморектальный криптоанализатор

-
snapdragon999
Member
Самоотклеивающийся дисплей, это сильноsselesnes: ↑ 28.02.2025 12:01 7mindfields до того, що телефону 2 роки і дисплей не повинен відкліюватись от і все

-
Alexsandr
Member
Малой мой на днях тоже сказал, что дисплей отклеивается. Оказало акумулятор вздулся

-
sselesnes
Member
Приколюєтеся - іphone 4-5-6-7 для них це взагалі норм: акб роздувся - дисплей виліз. Доречі лівий верхній кут в мене всеж таки трохи гуляє - треба повністю розкліювати, вичищати клей та перекліювати, а не те що я там тільки зверху накапав упереміш з пилом. Але датчик наближення мабуть праворуч і там дисплей тримається поки що міцно.
-
Donate
Member
Не те що там той рiлмi ой вейт...snapdragon999: ↑ 11.03.2025 06:30Самоотклеивающийся дисплей, это сильноsselesnes: ↑ 28.02.2025 12:01 7mindfields до того, що телефону 2 роки і дисплей не повинен відкліюватись от і все![]()
- спойлер
-
7mindfields
Member
Фотошоп, сертифіковані дисплеї рілмі не відклеюються і не розбиваються