S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

Азазелло: 28.02.2025 15:24 Я щось застряг на квесті з ошийниками для Щерби:один зняв зі снорка на Смітнику,другий з псевдогіганта,третій купив недалеко від Малахіту...І все одно на мапі показує що треба бігти на Смітник-там де снорка застрелив,а там нікого нема :-/
О, вітаю. Вирішення без лівого софту немає.
Alligator: 19.02.2025 17:35 О, таки софт лок зловив. Для Щерби збираю 4-ри нашийника в 4-йох точках.
Забрав всі 4-ри, але на смітнику досі відображається точка з нашийником (я там на трупі між машинами забрав ошийник, але нічного не змінилося, походив, нікого немає, пішов на інші. Якщо прийти до нього то він верещить, що не чіпати його поки всі не зберу (ну ось же вони, всі 4-ри!). Монстра з ошийником спамити через консоль чи є вірогідність десь ще зустріти? Не хочу ліву прогу ставити...
Тут собаки та кабани спавняться, але толку від них.
ya98
Member

Повідомлення

"Азазелло"
Я так же битый час парился с последним ошейником, а когда всё достало перебил группу не враждебных наймов, с одного из них снял ошейник(извращенец наверно :gigi: )
Alligator
Member

Повідомлення

ya98: 28.02.2025 22:08 "Азазелло"
Я так же битый час парился с последним ошейником, а когда всё достало перебил группу не враждебных наймов, с одного из них снял ошейник(извращенец наверно :gigi: )
При этом ты со снорка снимал ошийник или пришел, он убит (Или вовсе нету) и ошейник «украли»? И ты просто вернул его?

Відправлено через 1 годину 13 хвилин 55 секунд:
Таки три дні та три ночі по ігровому лічильнику йшов до кінця, а потім за вечір завершив три кінцівки та вже розумію, що чекає в останній.

Так, щоб без спойлерів:
Основне правило - зробити збереження перед рішучим вибором, щоб мати можливість переграти інші варіанти. Що це на щось вплине зрозуміло по кат сцені перед вибором.
Друге правило - не потрібно шукати в інтернеті на, що вплине ваш вибір навіть в основному сюжеті, якщо що то в іншій кінцівці можете вибрати інший спосіб потрапляння в ту чи іншу локацію, глобально це не вплине ні на що.
Зрозуміти яка кінцівка вірна допоможе завершення всіх варіантів бо кожна покаже, що всі інші персонажи антагоністи, а ось ти зробив вибір ... в якому тобою скористалися.

І ось тепер може підтвердити "кривезну" S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, бо тільки після вибору всіх можливих варіацій починаешь розуміти, що означає "двері недоступні" бо як виявилось є бааааагато варіантів:
- двері недоступні бо не подав живлення, а рубильник в протилежній частині мапи
- дверні недоступні бо не вбив монолітівця та треба повернутись за ним
- двері недоступні бо зробив збереження, вмер, відновився, а потрібний заскриптований НПС в час перезапуску не з'явився бо тригер його появлення був в попередній локації і перезапуск його анулював
- двері недоступні бо вони використовуються в інших кінцівках і там предмети для інших варіантів завершення які не потрібні у даному проходженні, але ти про це не зрозумієш поки не перепройдешь інші варіанти
- двері недоступні бо розробники не встигли доробити та вирізали контент за ними
- двері недоступні бо це на майбутні DLS

P.S. в сталкері є дуже гарна порада про рюкзак... перше проходження я грав як рембо, тащив на собі екзоскелет та пару гаус гармат бо це можно ж продати втридорого, а на ділі Нова Гра+ та варіант гри після завершення сюжету немає.
P.P.S. в схованках дійсно дуже багато корисної зброї та снаряги, а у разі ультимейт едішен навіть у чомусь читорською, але я спокійно пройшов з дробовиком "Кувалдою" від арени та штурмової гвинтівки "Попадос" малого калібру, це звичайно зробило складності при вбивстві босів, але все реально. До речі вбивство босів досить цікаве й логічне проте через кількість потрібних влучань в них виникають питання "А чи роблю я все вірно?". Но непотрібно біжати через пів карти за екзоскелетом Алмаз, багато хвилин штовхати ящик та отримати такі "гарну річ", яка стане доступна для прокачки саме перед входом у Прип'ять і "барабанна дріб" через те місце де ця броня лежить, тобто вона спокійно береться по сюжету і до цього моменту вона взагалі не потрібна ні в якому вигляді :gigi:
Відповісти