приймається.AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 01:05бо зараз майже у кожній грі небинарніе персоны, так що не здивуюсь.Enjthesilence: ↑ 27.02.2025 00:56 а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
я кожного дня на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це непоразуміння. І навіщо мені в грі, яка має приносити задоволення дивитися на "звичайну бабу" без мейкапа, ще і грати за неї десятки годин
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft випустить нову Fable у 2026 році
-
Enjthesilence
Member
-
MqM
Member
Та я думаю коли це наствльки важливо давно ходять п-хаб. Принаймні обличчя не монстра, і думаю цього достатньо для приємної гри:)nochnik89: ↑ 26.02.2025 11:50 А посимпатичнее героиню никак ? а то уже глобальный тренд повесточки уходит в закат, фемки поорут за излишнюю сексуализацию женщин, но кому они уже интересны ? ))) новую драгон ейдж лгбт на руках носили, а он вон как все обернулось![]()
Люди раніше взагалі грали в пікселі де обличчя не різноріщнити, а щаоащ шеймери балувані пішли фотомоделей давай. Скоро ще почнуть писати, чому там груди не 5го розміру
Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
А сам прикол що більшість жінок саме так і виглядають, принаймні на заході. Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.Alligator: ↑ 26.02.2025 11:57Единственный вопрос. Почему меньшинство навязывает своё мнению большинству?nochnik89: ↑ 26.02.2025 11:50 А посимпатичнее героиню никак ? а то уже глобальный тренд повесточки уходит в закат, фемки поорут за излишнюю сексуализацию женщин, но кому они уже интересны ? ))) новую драгон ейдж лгбт на руках носили, а он вон как все обернулось![]()
![]()
А в США хгачна частина людей взагалі з зайвою вагою і це поширена ситуація, і знову якийсь унікум напиши про повістку, хоча це напевно поввстка кампанії проти ожиріння буде
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Тобі знайти таких українських жінок? просто полистай інсту і впевнений знайдешMetalistForever: ↑ 26.02.2025 13:19 Microsoft ідіть на буй , с цими трансгендерними обличчями !
Відправлено через 3 хвилини 57 секунд:
Ну але однаково це не більшість навіть у нас. Мовчу про Захід.AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 01:05бо зараз майже у кожній грі небинарніе персоны, так що не здивуюсь.Enjthesilence: ↑ 27.02.2025 00:56 а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
я кожного дня на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це непоразуміння. І навіщо мені в грі, яка має приносити задоволення дивитися на "звичайну бабу" без мейкапа, ще і грати за неї десятки годин
А ви напевно модель? Цікаво глянути фотки
-
Ostin
Member
Не забудьте до списку побажань додати стрінги, шпильки-підбори та бронеліфики
Бо дуже вже корея-ММО тхне від цього всього.
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
І про бінарність-небінарність судити по хвилинному відео - це теж занадто.
Отправлено спустя 4 минуты 2 секунды:
Ви щось стільки крінжу накидали, що аж невдобно.
Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 32 секунды:
Саме так. Звичайнісінька особина жіночої статі без косметики.Enjthesilence: ↑ 27.02.2025 00:56абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора
Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
І про бінарність-небінарність судити по хвилинному відео - це теж занадто.
Отправлено спустя 4 минуты 2 секунды:
Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 00:17почему же в играх для мужчин мы должны покупать мусор, где главная героиня баба
Отправлено спустя 5 минут 12 секунд:
А ще там купа страшних бабищ з перекаченими губами і сідницями розміром з автобус. Але ж це тільки мій смак. Не треба узагальнювати смаки, особливо щодо зовнішності.AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 01:05на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це
-
Геральт
Active Member
Взагалі-то, нормальні РПГ мають редактор. І там вже хто якого хоче, такого і створює. Хоч і не без А змушувати гравця грати крокодилом - моветон.MqM: ↑ 27.02.2025 02:48 Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.
-
AlexеуKO7
Member
при чем тут большинство или меньшинство? мы об игре говорим. В жизни большинство женщин бумажки в кабинетах перекладывают. Так что будем про это игры выпускать?
ну допустим модель, 190 с кубиками пресса, что с этого причем тут это к игре? почему вы леваки всегда когда нет аргументов любите переходить на личности?А ви напевно модель? Цікаво глянути фотки
Відправлено через 10 хвилин 22 секунди:
потому что по статистике в ААА подавляющее большинство игроков это мужчины, женщины играют в мобильный мусор 3 в рядOstin: ↑ 27.02.2025 08:52 Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?
ради бога, раз не должны тогда и я не должен покупать их воук высер. Рыночек порешает, такие ребята потом плачут в твитере когда их игра проваливается в продажах и ах самих выгоняют на улицу.
у этой игры уже большинство отрицательных отзывов и самый популярный комментарий: как изменить персонажа.
-
Snikard
Member
за что так с курочкой!? 
-
deangelis
Member
Судячи з коментарів тут купа закомплексованих мужчин які надивилися на інстаграмних відфтошоплених, відфільтрованих, пластичних красунь
Як на мене цілком нормальна героїня з нормальною реалістичною зовнішністю...
Як на мене цілком нормальна героїня з нормальною реалістичною зовнішністю...
-
MqM
Member
Давай скажемо чесно серед воїнів та інших важких ремесел мало красунь, бо вони зазвичай шукають легші шляхи. А тут намагання натягнути рідкісний ідеал, якрй в житті побачитт це дійсно на рівні фентезі.AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 10:06при чем тут большинство или меньшинство? мы об игре говорим. В жизни большинство женщин бумажки в кабинетах перекладывают. Так что будем про это игры выпускать?
ну допустим модель, 190 с кубиками пресса, что с этого причем тут это к игре? почему вы леваки всегда когда нет аргументов любите переходить на личности?А ви напевно модель? Цікаво глянути фотки
Відправлено через 10 хвилин 22 секунди:потому что по статистике в ААА подавляющее большинство игроков это мужчины, женщины играют в мобильный мусор 3 в рядOstin: ↑ 27.02.2025 08:52 Бляха, чому це гра для мужчін? Чому ми далжни?
ради бога, раз не должны тогда и я не должен покупать их воук высер. Рыночек порешает, такие ребята потом плачут в твитере когда их игра проваливается в продажах и ах самих выгоняют на улицу.
у этой игры уже большинство отрицательных отзывов и самый популярный комментарий: как изменить персонажа.
Це як шукають з усіма перевагами та без мінусів. Знаєте кого такими ідеальними зображали? ангелів
Та чого переходити на особистості? просто я думаю, якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
І я не лівак, просто користуюся здоровим глуздом, я жодну гру не обирав за ефектністю героя, для мене це зовсім незначний критерій
-
AlexеуKO7
Member
давай скажем честно: среди воинов женщин вообще почти нет. Есть они только в фильмах и играх. У нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
никто не говорит про идеал, говорится о том, чтобы дать возможоность выбрать самому себе персонажа, которым ты будешь играть десятки часов. В том числе его пол и внешность. Ну а если вы уж делаете одного протагониста, то сделайте его хотя бы симпатичным, а не с челюстью как у орка.А тут намагання натягнути рідкісний ідеал, якрй в житті побачитт це дійсно на рівні фентезі.
-
Геральт
Active Member
Маячня. Аргумент "спочатку добийся" настільки ніякий, що навіть дивно пояснювати. Ящо нема голосу - насолоджуйся поплавським, якщо акторського таланту - дивись фільми з акторами-аматорами а як не петраєш в ДВС то не смій критикувати криворукого механіка.MqM: ↑ 27.02.2025 12:53 якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
Як вище справедливо писали: гра - продукт, за який готові (або ні) віддати гроші. Продукт не відповідає вимогам - покупець ігнорує покупку.
-
FreezerUA
Member
Ну, на мій смак, наведена вами героїня в редакторі страшніша за героїню в Fable.Геральт: ↑ 27.02.2025 09:54Взагалі-то, нормальні РПГ мають редактор. І там вже хто якого хоче, такого і створює. Хоч і не без А змушувати гравця грати крокодилом - моветон.MqM: ↑ 27.02.2025 02:48 Так званий реалізм, хотіли? Ну й отримали, розпишіться.
А взагалі головною ідеєю Fable була можливість вибору головним героєм між добром та злом і зовнішність героя змінюється відносно обраних ним вчинків. Тому тут кастомізація зовнішньості не дуже вписується.
-
MqM
Member
ви плутаєте смаки у музиці з втмогами до своїх партнерів. Не можна хотіти собі мачо, а самій бути заплившою жиром, або навпаки - при чому на повному серйозі ставити такі вимоги. Говориться про взаємовигідний обмін. Співак свій талант обмінює на гроші від вас.Геральт: ↑ 27.02.2025 13:03Маячня. Аргумент "спочатку добийся" настільки ніякий, що навіть дивно пояснювати. Ящо нема голосу - насолоджуйся поплавським, якщо акторського таланту - дивись фільми з акторами-аматорами а як не петраєш в ДВС то не смій критикувати криворукого механіка.MqM: ↑ 27.02.2025 12:53 якщо людина вимагає певні стандарти краси, то й сама має їм відповілати аьи це не виглядало лицемірно.
Як вище справедливо писали: гра - продукт, за який готові (або ні) віддати гроші. Продукт не відповідає вимогам - покупець ігнорує покупку.
До речі щодо спочатку добийся, то критика від не фахівців не несе ніякої цінності. Тому всякі народні критики не рівня професійним спеціплізованим.
І де ж є вимоги в іграх до зовнішності персонажів? Так лише фото оцінюють для реклами, бо це там дійсно головний критерій. А гра цілком виконує свою функцію, навіть якщо там буде інопланетянка
А взагалі це рівень днища стандартизувати зовнішність, коли навіть той же смак не стабільний в різні часи, а от же сенсу гнатися за цим немає сенсу. Однаково задовільнити загальні вимоги гравця не можливо, бо немає єдиного смаку - завжди хтось згайдеьься кому якісь деталі не такі. А взагалі мені жаль таких гравців, але на щастя є купа еротичних ігор в Стімі де це дійсно наствльки важливо
Відправлено через 11 хвилин 12 секунд:
Снайперка Євгенія ЕмеральдAlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 13:03давай скажем честно: среди воинов женщин вообще почти нет. Есть они только в фильмах и играх. У нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
Так їх мало, але вони є.
-
Геральт
Active Member
Яких ще партнерів? Що в вас в голові?MqM: ↑ 27.02.2025 17:10 ви плутаєте смаки у музиці з втмогами до своїх партнерів.
Це просто болванчик/лялька, якого гравець смикає за ниточки.
Щодо критики від не фахівців - без коментарів.
Поплавський свій "талант" на мої гроші не обміняє. Як і майки оту фейс-позитивну ГГ
-
Telcontar
Member
Це лиже говорить про вашу необізнаність, жінки у нас і в штурмових діях беруть участь.AlexеуKO7: ↑ 27.02.2025 13:03 нас в Украине за 3 года войны я женщин воинов вообще не видел (кроме медиков и штабных которые бумажки перекладывают)
-
dext
Member
Є емпіричне плавило "80-20", плюс будь-яка фізично і психічно здорова особа схильна до і прагне обрати в партнери особу з найменшою кількістю вад (пропорції тіла, симетрія обличчя, відсутність проблем з метаболізмом та ін.) - просто щоб залишити здорових нащадків, це еволюційний процес.
Тож головна героїня, яка нагадує брудну бомжиху, яка збирає біля смітника пластикові пляшки в мене під вікном (ну вона реально мае такий фенотип) - нічого крім відрази не викликає, в реальному світі і так забагато бруду, люди грають в ігри не для цього і в тих же автосимуляторах ганяють не на бляшанках, які мають в реальності, хоча виробники бляшанок можуть легко назвати це авто-сексизмом
В підсумку студія відробила гроші на "лгбт-повісточку", але втратила гравців - і це теж еволюційний процес, з відомим результатом
https://www.youtube.com/shorts/VwSDk2VAG5Q
Тож головна героїня, яка нагадує брудну бомжиху, яка збирає біля смітника пластикові пляшки в мене під вікном (ну вона реально мае такий фенотип) - нічого крім відрази не викликає, в реальному світі і так забагато бруду, люди грають в ігри не для цього і в тих же автосимуляторах ганяють не на бляшанках, які мають в реальності, хоча виробники бляшанок можуть легко назвати це авто-сексизмом
В підсумку студія відробила гроші на "лгбт-повісточку", але втратила гравців - і це теж еволюційний процес, з відомим результатом
https://www.youtube.com/shorts/VwSDk2VAG5Q
-
Telcontar
Member
Можна побачити фото вас і вашої дружини без макіяжу для порівняння?dext: ↑ 27.02.2025 19:08 Тож головна героїня, яка нагадує брудну бомжиху, яка збирає біля смітника пластикові пляшки в мене під вікном
-
AlexеуKO7
Member
Причем тут он и его жена? Он что является главным героем игры, за которую просит с вас 60 долларов? Он является покупателем и имеет право выставлять требования. Человек объяснил что с точки зрения нашей природы приятнее смотреть на правильные черты лица а не на косплей орчихи.
-
YAYA
Member
Мсьє знає толк в збоченняхГеральт: ↑ 26.02.2025 23:59Зрозумів, що їй бракує. Такого пушку на верхній губі . Ще не вуса, але вже й не персик. Пасувало б до того фейсу.YAYA: ↑ 26.02.2025 19:28 Але нормальні жіночі риси,
-
dext
Member
Косметика та засоби гігієни доступні абсолютно всім, не потрібно забаганки окремої групи блобів невизначеної орієнтації переносити на всіх
-
Telcontar
Member
Може поділитесь видами косметики, що були доступні у середньовічному сеттингу і як часто мандрівниці його наносили?dext: ↑ 01.03.2025 15:48 Косметика та засоби гігієни доступні абсолютно всім, не потрібно забаганки окремої групи блобів невизначеної орієнтації переносити на всіх