Microsoft випустить нову Fable у 2026 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

nochnik89: 26.02.2025 13:28 хе-хе ))) тут тоже народ не оценил сильную и независимую :rotate:
спойлер
Зображення
технічно нотідог робить дуже круті ігри, одні з найгарніших ігор своїх поколінь консолей. а от щодо наративів, з другим тлоу щось пішло не туди)
Vlaad13
Member

Повідомлення

Conqistador: 26.02.2025 13:26 таким лицом много денег не заработаешь
с таким скучным лицом им денег никто не даст :lol:
хотя курицу она пнула зачетно :laugh:
Conqistador
Member

Повідомлення

Vlaad13
пинать курицу фишка первой части, ностальгическая нота для привлечения старых игроков, ещё что некоторые твои действия отражались на игроке визуально, с таким таблом как у героини это будет :horror:
Ostin
Member

Повідомлення

Я звісно згоден, що не красуня. Але чомусь все одно :dontknow:
Невже справді так багато часу на персонажа дивитесь? Я от майже ніколи не дивлюсь, якщо гра цікава і є чим зайнятись :shuffle:
Conqistador
Member

Повідомлення

Ostin
в игре от третьего лица персонаж всегда в поле зрения хоть и большую часть задница
Ostin
Member

Повідомлення

Conqistador
Ну звісно ж. Але з таким підходом у відьмака чи в готику хоч грати не сідай, бо там чоловічі сідниці весь час)
Я про те і кажу - я тих сідниць не пам'ятаю, бо не дивлюсь на персонажа з точки зору оцінки зовнішності. Навіть ларку, яку ганяв в 2000-их, не дуже пам'ятаю (з точки зору геймплея, а не відеороликів, де "всю красу" показували :gigi: ). А от квести - так, згадуються)
Якби зробили ну дуже круту гру - то я особисто пробачив би будь-яку зовнішність. І наразі ця не настільки аж відразлива, щоб аж гру хотілось вимкнути)
Востаннє редагувалось 26.02.2025 15:25 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 15:21 Conqistador
Ну звісно ж. Але з таким підходом у відьмака чи в готику хоч грати не сідай, бо там чоловічі сідниці весь час)
Мінуси?) :gigi:
Ostin
Member

Повідомлення

А з точки зору якогось наближення до реальності, страшненька баба якраз і мала б махати кувалдою, бо за гарненьку вступився б якийсь геральт :lol:
bclogin
Member

Повідомлення

Кінець відосу зацінили?)
doc-oc
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.02.2025 13:55
nochnik89: 26.02.2025 13:28 хе-хе ))) тут тоже народ не оценил сильную и независимую :rotate:
спойлер
Зображення
технічно нотідог робить дуже круті ігри, одні з найгарніших ігор своїх поколінь консолей. а от щодо наративів, з другим тлоу щось пішло не туди)
Гомик во главе проекта пошёл не туда, а вот технические специалисты у них лучшие в мире :beer:
Kanjo
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Аааааа повестка ааааа повестка ааааа геи ааааа лесби ААААААА люди сами выбирают кем хотят быть аааааа аааа
Как ты ещё с ума не сошёл я не представляю
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

https://www.youtube.com/shorts/Sgw3zXzTNO8
Превью
Зображення
спойлер
Похоже, что она выросла :gigi:
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Лучше новую часть Wolfenstein c «Би-Джей» Бласковиц :up: :up: :up: :up: , чем это....
За последние шесть лет уже можно было хотя бы пару DLC выпустить :up:
YAYA
Member

Повідомлення

Нормальна чувіха, чого докопалися.

Зрозуміло, що не тянка з інстаграму під фільтром. Але нормальні жіночі риси, які можна зустріти навколо кожен день навколо. Тілобудова жіноча, ноги гарні.

Розбалувалися задроти :D Всім барбі подавай. Я розумію що типу гра і хочуть щоб в грі все було в пексі, але тут розробники щось ближче до реальності хотіли зробити. Трансгендером якимось не пахне.

Хочете тянок- заскочте в джентельмен клуб Носоріг. Там можна підібрати на вечір кумпанію :D
спойлер
грати не збираюсь :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Можуть цю воук гидоту не випускати.
pelia
Member

Повідомлення

IronWithin: 26.02.2025 13:06 Одразу видно людей які «британського» гумору не нюхали, майже очевидно що будуть якісь квести чи стьобні ситуації над зовнішнім виглядом героїні, а судячи з того що дають курку копнути, то гумор покриє великий пласт гри, має бути норм.

P.S Еллі з ласт оф ас(серіалу) куди страшніша, а вона реальна ;)
Власне на цьому жарті був побудований перший трейлер де героїню показали, але люди не зрозуміли
Геральт
Active Member

Повідомлення

YAYA: 26.02.2025 19:28 Але нормальні жіночі риси,
Зрозумів, що їй бракує. Такого пушку на верхній губі . Ще не вуса, але вже й не персик. Пасувало б до того фейсу.
AlexеуKO7
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 15:04 Я звісно згоден, що не красуня. Але чомусь все одно :dontknow:
Невже справді так багато часу на персонажа дивитесь? Я от майже ніколи не дивлюсь, якщо гра цікава і є чим зайнятись :shuffle:
подавляющее большинство покупателей ААА игр это мужчины, и им хочется отождествлять себя с героем. Попробуйте сделать главным героем женского романа мужчину (не парнем героини а именно главным героем) - так вас разорвут женщины. Так почему же в играх для мужчин мы должны покупать мусор, где главная героиня баба, еще судя по роже небинарная персона?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

AlexеуKO7: 27.02.2025 00:17
Ostin: 26.02.2025 15:04 Я звісно згоден, що не красуня. Але чомусь все одно :dontknow:
подавляющее большинство покупателей ААА игр это мужчины, и им хочется отождествлять себя с героем. Попробуйте сделать главным героем женского романа мужчину (не парнем героини а именно главным героем) - так вас разорвут женщины. Так почему же в играх для мужчин мы должны покупать мусор, где главная героиня баба, еще судя по роже небинарная персона?
а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
AlexеуKO7
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.02.2025 00:56 а чого вона "небинарная персона?" абсолютно звичайна баба, без мейку. не богиня краси, але й не потвора. ви жінок не часто ірл бачите я так розумію. ну а тейк про "мусор, де гг жінка" навіть обговорювати не буду.
бо зараз майже у кожній грі небинарніе персоны, так що не здивуюсь.
я кожного дня на вулицях бачу сотні жінок красивіші за це непоразуміння. І навіщо мені в грі, яка має приносити задоволення дивитися на "звичайну бабу" без мейкапа, ще і грати за неї десятки годин
Відповісти