Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti з 16 гігабайтами GDDR7 вийде до кінця березня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:14 Enjthesilence
Дивовижно, як люди не хочуть бачити, як з ростом цін люди переходять на все менш якісні харчі і, всупереч очікуванням, витрачають іноді навіть менше, ніж раніше) А іноді відмовляються від звичок, які стають занадто дорогими.

Повторюсь, якщо ж відтоку не відбудеться, значить суспільство стане багатшим, що є позитивним моментом)
Які люди, де вони? 10 років тому літр 95 бензину коштував менше долара, десь 95 центів, зараз - 1,33 долара і я щось не бачу, щоб люди стали менше їздити через це, навпаки за останні 10 років кількість авто на дорогах збільшилась в рази.
А ще подивитись на автопарк то взагалі, прямо не знаєш де ті зубожілі беруться, які економлять на якості харчів, але вибирають відеокарти по 700 доларів.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Ostin
А как по другому?Выкатили карты по дурной цене-или не покупай,или покупай по той что дают..Как в анекдоте..Иди по базару пройдись..ну в пустыне с водой..помните? :D
И я уверен,что 6000 серия будет еще дороже!Вчера как заявили,разрабы Анриаленджн..Мол движок-космос,только следующая 6000 серия сможет его раскрыть!Намек понятен? :lol: Неделя после выхода 5000 линейки :super:
А тут как,цены падают когда,за полгода до выхода новой линейки..В чем кайф?Я живу одним днем!Купил на старте новое,продал с гарантией,докинул-опять купил на старте новое!Да,может себе трохан в убыток,но такое..
Enjthesilence
Member

Повідомлення

alextampa: 26.02.2025 16:35
Enjthesilence: 26.02.2025 16:29 ну то нехай не "монополіст" демпінгує ціну нормальною гпу, ні? але якось ну не виходить чомусь, дивно
Так амд недалеко відійшли від зелених, ніякою компанією добра там і не пахне. Так само користуються ситуацією. Цей й в цінах на проци X3D чітко видно :mad:
я про це і кажу, пан Ostin цього не розуміє, він чомусь про якогось злого "монопіліста" розповідає, який заставляє дорого продавати кращі карти своїм конкурентам.

Відправлено через 51 секунду:
Ostin: 26.02.2025 16:36
Tiufin: 26.02.2025 16:36сприймають сурову реальність та діють відповідно до неї
Скуповуючи оверпрайснутий продукт? :gigi:
Закидаймо його грошима, може сам здохне, ага? :lol: :lol: :lol:
навколо тебе все оверпрайснуте, на базовому рівні навіть, але ти ж це купуєш. що за дитяча наївність
Ostin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.02.2025 16:39пан Ostin цього не розуміє
Просто пишемо, а не читаємо?

Отправлено спустя 51 секунду:
Enjthesilence: 26.02.2025 16:39але ти ж це купуєш
Мої доходи ростуть, я можу це дозволити.
Я ще ж на початку написав - якщо все норм і купують - стаємо багатшими. І це добре.
GreenMile
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:36
Tiufin: 26.02.2025 16:36сприймають сурову реальність та діють відповідно до неї
Скуповуючи оверпрайснутий продукт? :gigi:
Тут як у відомому анекдоті: "ну, походи по базару знайди дешевше" :popcorn:
Ostin
Member

Повідомлення

GreenMile
Суть думки була в тому, чому люди вважають купувати вк за необхідність? Колються, плачуть, але ...
Tiufin
Junior

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:37 Enjthesilence
Немає конкурентів. Я ж кажу. Просто їх немає, бо китайці все ще неучі.
Китайцям свій дікпік будувати треба. То ж, даремно на них сподіваєтесь, для них іграшки- то взагалі не пріоритет. Там навіть законодавчо є обмеження, скільки годин на тиждень можна в відеоігри грати :D
Востаннє редагувалось 26.02.2025 16:45 користувачем Tiufin, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:40
Enjthesilence: 26.02.2025 16:39пан Ostin цього не розуміє
Просто пишемо, а не читаємо?

Отправлено спустя 51 секунду:
Enjthesilence: 26.02.2025 16:39але ти ж це купуєш
Мої доходи ростуть, я можу це дозволити.
Я ще ж на початку написав - якщо все норм і купують - стаємо багатшими. І це добре.
про твій вкид за монополіста я прочитав. він так собі. про відсутність конкуренції, також дивно, бо це не проблема нвідії, що конкуренти не можуть народити нормальну карту за хороший прайс. нвідія не за день стала "монополістом" і в конкурентів були всі можливості бути кращими.
за китайські гпу, ну можливо tsmc допоможуть їм з часом, не думаю що світ буде у захваті)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:42 GreenMile
Суть думки була в тому, чому люди вважають купувати вк за необхідність? Колються, плачуть, але ...
Тому що це надає статусу на сайті overclockers.ua якщо в тебе в профілі новенька RTXx0 серії. Все інше - другорядне.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Так это уже норма..Правильно-продукты дорожают,мне на работе подчиненные заявляют,продукты дорожает,все дорожает,подними зарплату,я звоню заказчику и говорю-я повышаю зарплаты,ты поввышаешь мне оплату :gigi: Тот,соответственно поднимает цены на конечный продукт,который покупают эти же люди,которым подняли зарплаты :lol: Ну такова жизнь наша!
Ostin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.02.2025 16:43це не проблема нвідії
Звісно що не проблема. Проблема в моєму розумінні суспільної думки, яка причмокує все, що їм виносять. Незважаючи ні на ціну, ні на якість.
Я дійсно прогледів момент, коли придбання відеокарти з "хоббі для геймерів" перетворилось на "ціль успішного пацана".
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov: 26.02.2025 16:43
Тому що це надає статусу на сайті overclockers.ua якщо в тебе в профілі новенька RTXx0 серії. Все інше - другорядне.
Какие то увас стереотипы не правильные..А че вы за всех тут отпрягаете?Вас обидел чем то владелец новой карты?Как то вас зацепил этим? :lol: Какую то чушь пишите..
Какой статус?Господи,вы о чем? :facepalm: Детский сад.
GreenMile
Member

Повідомлення

Хто так вважає? Купка нитиків на оверклокерах? Так вони і не будуть купляти, вони тільки ниють і фармлять плюсики один у одного, розпускаючи інфантильні соплі і звинувачуючи у всіх бідах виробників_клятих_монополістів :dontknow:
Кому треба відяха - той купляє, а не ниє, кому не дуже то і треба - не купляє. Всі інші переливають із пустого в порожнє.
Ostin
Member

Повідомлення

GreenMile: 26.02.2025 16:48Хто так вважає? Купка нитиків на оверклокерах?
Можливо. Погано будувати вибірку на тематичному форумі :beer:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 26.02.2025 16:47
AntonyKandaurov: 26.02.2025 16:43

Какие то увас стереотипы не правильные..А че вы за всех тут отпрягаете?Вас обидел чем то владелец новой карты?Как то вас зацепил этим? :lol: Какую то чушь пишите..
Какой статус?Господи,вы о чем? :facepalm: Детский сад.
Аа, зачепило таки. :rotate:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:47
Enjthesilence: 26.02.2025 16:43це не проблема нвідії
Звісно що не проблема. Проблема в моєму розумінні суспільної думки, яка причмокує все, що їм виносять. Незважаючи ні на ціну, ні на якість.
Я дійсно прогледів момент, коли придбання відеокарти з "хоббі для геймерів" перетворилось на "ціль успішного пацана".
знову це саме, де і хто причмокує зріст цін? навіщо ти розводиш цю тупу демагогію? нікому не подобається зріст цін, але уяви собі так люди адаптуються і купляють дорожчі речі. Паливо, продукти, ліки, одяг - все дорожчає і не у всього існує дешевший аналог, розумієш, Ти або купуєш, бо воно тобі потрібне, або ні.
"хоббі для геймерів" закінчилось вже давно, десь з початку майнінгу можна було вже це зрозуміти. зараз топові рішення в пк не тільки в ігрульки погратись.
Востаннє редагувалось 26.02.2025 16:52 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

GreenMile: 26.02.2025 16:48
Хто так вважає? Купка нитиків на оверклокерах? Так вони і не будуть купляти, вони тільки ниють і фармлять плюсики один у одного, розпускаючи інфантильні соплі і звинувачуючи у всіх бідах виробників_клятих_монополістів :dontknow:
Кому треба відяха - той купляє, а не ниє, кому не дуже то і треба - не купляє. Всі інші переливають із пустого в порожнє.
То значить треба на 6090 ставити цінник 10к $ і подивитися як "нєнитікі" будуть її купляти :laugh:
Timedemo
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:35 AntonyKandaurov
Та все це зрозуміло) Але ж користувачі в "єдінам паривє" все одно скуповують продукт за лютий оверпрайс. Що від дядька, що від племінниці.
Невже це і є та залежність, якою всіх колись лякали 30 років тому?)
це не залажезність, це просто можливість дозволити собі прийняти нову реальність. Хочеться нвідію для гри, шукаєшь бабло і несешь, хочешь айфон за 2000 баксів, шукаєшь бабло і несеш. от і все. якщо гребуть, значить є за що, і в товарній кількості. не булоб попиту, не булоб таких цін, або не булоб в принципі таких потужних карт.
згадай період десь 2010-1016, повний застій в компах, в іграх на компах, пішли масово ноути, смарт тв, смартфони, планшети і т.д. тоді взагалі небуло якой динаміки в компах, в іграх для них і т.д. прийшов коронавірус, всі йобу дававались дома від скуки, пішли в ігрульки грать і т.д. а там ще майнінг бум підвезли, який багатьом дав поштовх куплять саме компа додому потужного, щоб і пограть, і покопать і т.д.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Покупая машину с салона,я должен посмотреть на тебя на москвиче 412,и заплакать?А потом сказать не!не куплю!у него москвич,он обидется..
А я успешный пацан вкалывал,рисковал,что бы заработать..А многие вообще не знают,что такое заплатить налоги,аренды,закрытие и попадалово в короновирус,при вложенных взятых в кредит бабках,война со всеми вытекающеми и тд..и как это все продержать,что бы работало..
Сидит какое то чучело с дыркой в кармане и рассказывает,что ты украл и живешь припеваючи..не имея никакого понятия.
alexeygalas
Member

Повідомлення

Kyro
А ви щороку процессори міняєте?
Відповісти