Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti з 16 гігабайтами GDDR7 вийде до кінця березня

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

alexeygalas
Але в дефіциті амд чомусь і спекуляція там же. Ай, кому те амд всралося, гаряче глючне гівно.
Ostin
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 26.02.2025 16:26Посмотрим сколько будет стоить красная на выходе
Мені все одно. Абсолютно. Компанії добра на сьогоднішній день немає :dontknow:
Востаннє редагувалось 26.02.2025 16:28 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Ostin
Тогда посыл не понятен..что вы сер тут забыли с своими рассуждениями?
Ostin
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR
Мене цікавили роздуми, чому все буде дорожчим? Бо люди це виставляють як незаперечний факт. От і вникав у аналітику.
Востаннє редагувалось 26.02.2025 16:29 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

alextampa: 26.02.2025 16:26
Enjthesilence: 26.02.2025 16:09 про що саме ти хочеш дізнатись? те що основна кількість чіпів зараз йде у направлення ШІ і через дефіцит будуть збільшуватись ціни на декстоп гпу? не кажучи вже про можливі тарифи і глобальній ринок чипів навколо tsmc. чи те що останні покоління гпу мсрп ціни - не відповідають дійсності, або відповідають в дуже невеликій кількості на релізі? я бачу амд, яка мала карт бланш на середній сегмент гпу в цьому поколінні, а потім бачу можливий мсрп прайс 9070 і люди ще дивуються чому воно буде дорожчати.
Все так, але фактор того, що зелені монополісти ринку відях і ціни ставлять на свій розсуд я б теж зазначив
ну то нехай не "монополіст" демпінгує ціну нормальною гпу, ні? але якось ну не виходить чомусь, дивно
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 26.02.2025 16:26 Ostin
Посмотрим сколько будет стоить красная на выходе :gigi:
І тут виходить синя за 500 баксів яка дере 5090 в растрі...

Минуси?
Ostin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.02.2025 16:29нехай не "монополіст" демпінгує
Якби китайці навчились трохи у відеокарти, то нормально все посипалося б.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:30
Enjthesilence: 26.02.2025 16:29нехай не "монополіст" демпінгує
Якби китайці навчились трохи у відеокарти, то нормально все посипалося б.
"якби аби" не працює, вибачай
Kyro
Member

Повідомлення

alexeygalas: 26.02.2025 16:25
AntonyKandaurov: 26.02.2025 16:21І де зараз той інтел?
На місці. Через сканадал звичайно підісрали собі продажі. Але продаються і люди користуються і кайфують.
Від чого кайфують - від зміни сокета кожні 2 роки?
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Ostin
И каков вывод?
Ostin
Member

Повідомлення

Загалом, з усього випливає цікавий факт. Монополіст, який ціни малює зі стелі, кожного разу виходить на публіку і каже - все буде дорожче. А користувачі бурними оплесками підтримують його рішення.
Я один бачу тут якесь диво і шаманство? :D
Звісно ж мене завидки беруть, що я так не можу) Залишається спостерігати та дивуватись)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ostin
Двоюрідна племінниця просто керує АМД. :rotate:
alextampa
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 26.02.2025 16:29 ну то нехай не "монополіст" демпінгує ціну нормальною гпу, ні? але якось ну не виходить чомусь, дивно
Так амд недалеко відійшли від зелених, ніякою компанією добра там і не пахне. Так само користуються ситуацією. Цей й в цінах на проци X3D чітко видно :mad:
Ostin
Member

Повідомлення

AntonyKandaurov
Та все це зрозуміло) Але ж користувачі в "єдінам паривє" все одно скуповують продукт за лютий оверпрайс. Що від дядька, що від племінниці.
Невже це і є та залежність, якою всіх колись лякали 30 років тому?)
Tiufin
Junior

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:32 Загалом, з усього випливає цікавий факт. Монополіст, який ціни малює зі стелі, кожного разу виходить на публіку і каже - все буде дорожче. А користувачі бурними оплесками підтримують його рішення.
Звісно ж мене завидки беруть, що я так не можу) Залишається спостерігати та дивуватись)
Ви один бачите тут оплески та підтримку. Інші просто сприймають сурову реальність та діють відповідно до неї. А які ваші пропозиції?
Ostin
Member

Повідомлення

Tiufin: 26.02.2025 16:36сприймають сурову реальність та діють відповідно до неї
Скуповуючи оверпрайснутий продукт? :gigi:
Закидаймо його грошима, може сам здохне, ага? :lol: :lol: :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:32 Загалом, з усього випливає цікавий факт. Монополіст, який ціни малює зі стелі, кожного разу виходить на публіку і каже - все буде дорожче. А користувачі бурними оплесками підтримують його рішення.
ніхто не у захваті від збільшення цін, ти займаєшся підмінною понять.
коли задають питання, чому конкурент не випускає аналогічну гпу за нижчим прайсом, чомусь конструктивної відповіді нема.
Ostin
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Немає конкурентів. Я ж кажу. Просто їх немає, бо китайці все ще неучі.
Tiufin
Junior

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:36
Tiufin: 26.02.2025 16:36сприймають сурову реальність та діють відповідно до неї
Скуповуючи оверпрайснутий продукт? :gigi:
Закидаймо його грошима, може сам здохне, ага? :lol: :lol: :lol:
Оверпрайснутий він - у ваших застарілих уявленнях про те, які мають бути ціни на чіпи. З розвитком ШІ ситуація трохи змінилася.
До речі, це ви ще ціни на ШІ прискорювачі не бачили. Тоді б зрозуміли, що продаж відеокарт - це благодійність та просто хоч якась підтримка репутації на цьому ринку (бо взагалі нічого не випустити - це було б ще гірше напевно)
Востаннє редагувалось 26.02.2025 16:39 користувачем Tiufin, всього редагувалось 1 раз.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ostin: 26.02.2025 16:35 AntonyKandaurov
Та все це зрозуміло) Але ж користувачі в "єдінам паривє" все одно скуповують продукт за лютий оверпрайс. Що від дядька, що від племінниці.
Невже це і є та залежність, якою всіх колись лякали 30 років тому?)
Рендеристам треба на чомусь працювати а купляти проф карти дорого і не вигідно. Тому згрібають все що є. Ну і копачі ШІ, як же без них, беруть все за будь які бабки.
Відповісти