Nvidia підтвердила, що частина GeForce RTX 5090 та RTX 5070 Ti отримала урізаний GPU

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Timedemo: 23.02.2025 12:39 длсс не дає кращої якості в порівнянні з нативом
Це не має значення, дає чи ні.

Треба просто вірити, ефект плацебо і не таке може. :beer:
Scoffer
Member

Повідомлення

Timedemo: 23.02.2025 12:39длсс не дає кращої якості в порівнянні з нативом
длсс може давати кращу якість в порівнянні з нативом, а може і не давати якщо через сраку зроблено, це просто технологія
нейронка вчиться на мінімум 8к в відносно стареньких іграх, і 16к в нових
ти граєш в 16к нейтіві? якщо ні, то тоді длсс місцями щось може
stoned
Member

Повідомлення

Timedemo
Так і відсутність ропів не є масовою ситуацією. :laugh:
майнінг
DaggerHashimoto крутився на колостоковій частоті чіпу, що й не могло викликати проблему.
Востаннє редагувалось 23.02.2025 13:12 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
Timedemo
Member

Повідомлення

dead_rat: 23.02.2025 13:03
Timedemo: 23.02.2025 12:39 длсс не дає кращої якості в порівнянні з нативом
Це не має значення, дає чи ні.

Треба просто вірити, ефект плацебо і не таке може. :beer:
згоден. я сам люблю дуже нвідія, але беру потужні карти саме щоб мати натив в 1080р. не розумію, як люди не відчувають легке підмилювання.
хоча хочу зазначить, коли я пробував пограти на тв своєму, то на відстані не помітно особливої різниці, може це ізза 4к
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Bukakanga: 23.02.2025 09:39
Enjthesilence: 23.02.2025 01:27 тому що якщо прибрати рт, длсс, фг, вр тоді можна розповідати про фпс\доллар в нативі, зручно. настільки непотрібні технології, що амд намагається їх всі відтворити у своїх картах, правда виходить так собі, але таке. зрозуміло, що більшості по статистиці стім з 3060\4060 нецікавий РТ, а от фг і длсс дуже навіть цікаві, особливо з сучасною оптимізацією в іграх краще мати длсс, який добре розвивається, особливо якщо порівняти 4 та 3 версії, бо що робити у лоу сегменті амд з їх фср я навіть не знаю, біль для очей.
а у вас лично хотя бы одна карта из современных 6000-7000х радеонов была или рабинович напел?
ні, але апскейлер амдшний я можу юзати на своїй карті і прямо в грі порівнювати наскільки він не дотягує навіть до 3длсс не кажучи вже про четвертий, а те що продуктивності в рт нема у червоних - це факт, чи що я повинен зрозуміти маючи карту амд?

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Timedemo: 23.02.2025 12:39
stoned: 23.02.2025 00:43 daesz
Я до того, що це вже стабільно четверте покоління в котрому перші партії йдуть в смітник. :-/
Тюрінг - відвали банок памяті,
Ампер - неправильні СМДхи в обвязці чіпу у вендорів,
Ада - плавлення коннектору живлення,
Блеквелл - твіт прикріпленний Nortrom.
а нагадайте що в смітник йшло в 30й серіі?

Відправлено через 12 хвилин 38 секунд:
Scoffer: 23.02.2025 10:46
Це хибре ствердження. В залежності від залежностей DLSS quality може дати кращу картинку. Ну хіба що ти граєш в 16к нейтіві, тоді ні, тоді тільки нейтів :laugh:
длсс не дає кращої якості в порівнянні з нативом

4й длсс дає зображення краще нативу з вбогим ТАА, прибирає блюр в русі (а це більшість сучасних ігор), а ще з 4 длсс буде складніше сказати де натив, а де апскейл, бо навіть "перфоманс" длсс4 виглядає краще за "якість" длсс3
Востаннє редагувалось 23.02.2025 13:50 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 1 раз.
ObRsPnVaDeR
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Так и есть,но кто то еще не верит.
Геральт
Member

Повідомлення

GreenMile: 23.02.2025 11:56 Ютюбчик був не для оцінки якості, а лише для того, щоб показати, що воно працює, перевірити можете навіть на своїй АМД карті. Але ви як завджи "ссы в глаза - божья роса", ну і удачі вам з цим :)
Ну, якщо є така опція, то ясно, що працює. Ото новина. Але це ще одна useless (для мене) опція
MessiaH
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.02.2025 13:46ні, але апскейлер амдшний я можу юзати на своїй карті і прямо в грі порівнювати наскільки він не дотягує навіть до 3длсс не кажучи вже про четвертий
Глупости, никакой разницы между фср3 и длсс3 нет, оба апскейлы одинаково рисуют. Но в целом их реализация от игры к игре отличается
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MessiaH: 23.02.2025 14:22
Enjthesilence: 23.02.2025 13:46ні, але апскейлер амдшний я можу юзати на своїй карті і прямо в грі порівнювати наскільки він не дотягує навіть до 3длсс не кажучи вже про четвертий
Глупости, никакой разницы между фср3 и длсс3 нет, оба апскейлы одинаково рисуют. Но в целом их реализация от игры к игре отличается
сперечатись не буду навіть) як скажеш
якщо це "одинаково рисуют", тоді ок. при прямому порівнянні жодної гри де фср виглядає краще і стабільніше за длсс, а тут ще й приклад де непотрібний длаа показує кращу якість і менший блур у русі за стандартне згладжування, якщо через нвідія апп поставити длаа4, воно стане ще кращим.
tornadox
Member

Повідомлення

А як тепер простому геймеру купити відеокарту без того щоб щогодини читати новини і передивлятися всі можливі огляди?
Timedemo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 23.02.2025 13:46 4й длсс дає зображення краще нативу з вбогим ТАА, прибирає блюр в русі (а це більшість сучасних ігор), а ще з 4 длсс буде складніше сказати де натив, а де апскейл, бо навіть "перфоманс" длсс4 виглядає краще за "якість" длсс3
я мав на увазі нативне в порівнянні с длсс якість. длла звичайно виглядає круто. хоча наприклад в сталкері мені більше подобаєтся режим TSR ультраякість.

Відправлено через 3 хвилини 36 секунд:
stoned: 23.02.2025 13:12 Timedemo
Так і відсутність ропів не є масовою ситуацією. :laugh:
майнінг
DaggerHashimoto крутився на колостоковій частоті чіпу, що й не могло викликати проблему.
до чого тут ропи? якщо розмова йшла про 3ю серію?
а після дагер хешимото копали інший непотріб, який дуже нагружав.
l-m
Member

Повідомлення

GreenMile: 23.02.2025 11:21
Геральт: 23.02.2025 10:54 GreenMile
Гарна казка. Якраз для рекламного буклету :)
Наочно показано як це працює, особливо цікаво на старих іграх. На цьому обговорення зі свого боку завершую.

Дуже гарна тема, поки не купив 4к монітор, декілька років користувався.
maksim2020
Member

Повідомлення

GreenMile: 23.02.2025 10:29 Оці аналогії і паралелі ні про що. В Німеччині немає культу авто, щоб показати свій статус, успішність, абощо, там багато універсалів на механіці з простим кондиціонером купляють, на відміну від наших співідчизників, а у нас ще піди той універсал офіційний знайди, про механіку я вже промовчу.
У мене є друг німець, дуже успішний дядька, працював все життя з авто, на БМВ в тому числі, зараз у нього приватна автомайстерня, так от їздить він на старому тігуані, а для душі купив собі Альфу спайдер кабріолет 40-річну, реставрує потроху і ганяє нею на вихідних. Хоча міг би легко купити якусь понтову ауді, чи мерс, чи БМВ.
А ваш німецький друг не сказав, скільки у нього кредитів (на будинок, автомайстерню тощо)? :D Автосервіс - це бізнес на середню ЗП, не більше, і ніяк не ознака успішності. Ну й універсали на механіці з простим кондиціонером - це кам'яний вік, такого вже ніхто не випускає. Якщо ви їх бачите - то це машина 10-15+ років.
dead_rat
Member

Повідомлення

maksim2020: 23.02.2025 18:47 кам'яний вік,
Якщо ви їх бачите - то це машина 10-15+ років.
Мені аж зачесалося, а що такого винайшли для авто за останні 15 років?

Ну окей, є електрички типу Тесла - як на мене пластикова фігня, але проїхали. Що змінилося в бензинових/дизельних авто?
Страшно подумать, але навіть в смартфонах за десять років зміни не те щоб великі.
Yalg
Member

Повідомлення

dead_rat: 22.02.2025 11:36Чи коли це в офіційному магазі Еппла не можна було заказати новий айфон по рекомендованій ціні?
Ну ты это, а как же священные очереди на неделю перед надкусанным храмом?
dead_rat
Member

Повідомлення

Yalg: 23.02.2025 19:34
dead_rat: 22.02.2025 11:36Чи коли це в офіційному магазі Еппла не можна було заказати новий айфон по рекомендованій ціні?
Ну ты это, а как же священные очереди на неделю перед надкусанным храмом?
Так це щоб бути найпершим і мати тиждень вихваляння в офісі, а не тому що дефіцит
Yalg
Member

Повідомлення

dead_rat: 23.02.2025 19:39Так це щоб бути найпершим і мати тиждень вихваляння в офісі, а не тому що дефіцит
Ну-да, ну-да.
Это не дефицит, просто очередь на неделю перед магазином - это понты.
dead_rat
Member

Повідомлення

Yalg: 23.02.2025 20:03
dead_rat: 23.02.2025 19:39Так це щоб бути найпершим і мати тиждень вихваляння в офісі, а не тому що дефіцит
Ну-да, ну-да.
Это не дефицит, просто очередь на неделю перед магазином - это понты.
Ні, не дефіцит. Бо через тиждень тих телефонів торчить з кожної дірки. Через місяць після релізу я вже купив 16й іфон дешевше рекомендованої ціни.
Edelveys
Member

Повідомлення

ObRsPnVaDeR: 23.02.2025 09:48 dead_rat
Погоди,а мы тут какой сегмент обсуждаем?Если нет денег на бмв-берешь таврию не?Значит смотрим на 5070 и ниже,а не 5080..
У каждого свой карман..
Кормить куртку!А есть альтернативы?НЕТ!Просто их нет!Весь рынок это нвидиа..Глядя на зеленых,и их успех,по стрижке хомяков,красные свою прибыль не упустят..
Это все пустые слова,кормите,не кормите..Ну тогда,сидим гордо!и не с чем..Выбора то нет..
Мы уже обсуждали ценовую политику..На такой не большой вкид этих карт,всегда будут покупатели..
То,что куртка и его пособники кондомs,это понятно,но попросту нет альтернативы.

Отправлено спустя 5 минут 2 секунды:
dead_rat
Еще,по части тачек..Выглянул в окно,из,примерно,20 машин-все салон,либо пригнанные,далеко не дешевые иномарки..И да,скажи мне,кто раскупил все квартиры,в только построенном новострое напротив?и это во время войны..На 5070ти денег нет говоришь?
Адекватно-всем понятно,какие цены должны быть..Весь прикол в этом маразме..Мир сошел с ума.
Альтернатива є просто ви не хочете її бачити

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
GreenMile: 23.02.2025 10:29
dead_rat: 23.02.2025 10:13
Не верю (с)

Я тут в Берліні виглядую і не бачу такого. На око 10-річне авто не те щоб відрізнялося від нового. А ціна вже -70-80%.

Звичайно, хто сидить на потоках у війну, стає $мілліонером, але таких дуже малий відсоток
Оці аналогії і паралелі ні про що. В Німеччині немає культу авто, щоб показати свій статус, успішність, абощо, там багато універсалів на механіці з простим кондиціонером купляють, на відміну від наших співідчизників, а у нас ще піди той універсал офіційний знайди, про механіку я вже промовчу.
У мене є друг німець, дуже успішний дядька, працював все життя з авто, на БМВ в тому числі, зараз у нього приватна автомайстерня, так от їздить він на старому тігуані, а для душі купив собі Альфу спайдер кабріолет 40-річну, реставрує потроху і ганяє нею на вихідних. Хоча міг би легко купити якусь понтову ауді, чи мерс, чи БМВ.
В Україні перед підвищенням податку вигрібли всі нові тачки із салонів, наприклад, так шо не все так погано, як здається.
Спустіться на землю, якщо в вашому окружении одни миллионерьі, то хто ж працює в атб касирами та охоронцями?

Відправлено через 48 секунд:
GreenMile: 23.02.2025 10:29
dead_rat: 23.02.2025 10:13
Не верю (с)

Я тут в Берліні виглядую і не бачу такого. На око 10-річне авто не те щоб відрізнялося від нового. А ціна вже -70-80%.

Звичайно, хто сидить на потоках у війну, стає $мілліонером, але таких дуже малий відсоток
Оці аналогії і паралелі ні про що. В Німеччині немає культу авто, щоб показати свій статус, успішність, абощо, там багато універсалів на механіці з простим кондиціонером купляють, на відміну від наших співідчизників, а у нас ще піди той універсал офіційний знайди, про механіку я вже промовчу.
В Україні перед підвищенням податку вигрібли всі нові тачки із салонів, наприклад, так шо не все так погано, як здається.
Відповісти