Виробники починають випускати перехідники 12VHPWR з радіаторами

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kotya
Member

Повідомлення

Водянку треба.
Це рішення.
Саме це...
Timedemo
Member

Повідомлення

Earanak: 21.02.2025 09:42 Элегантное и ожидаемое решение, белиссимо !
https://videocardz.com/newz/new-12vhpwr ... -40-series
только оно ничего не решает, кроме как экранчик показывающий приближение к 600вт дающий понять очку, что пора сузиться от страха
Earanak
Member

Повідомлення

Timedemo, да мне пофиг на экранчик и на эффективность. Я говорил с сарказмом, про пропеллер на коннекторе.
Тут же диву давались радиатору а тут оно вот уже что оказывается приделали...
Timedemo
Member

Повідомлення

Earanak: 21.02.2025 11:49 Timedemo, да мне пофиг на экранчик и на эффективность. Я говорил с сарказмом, про пропеллер на коннекторе.
Тут же диву давались радиатору а тут оно вот уже что оказывается приделали...
да я понял)
waryag
Member

Повідомлення

block_stupid: 20.02.2025 12:55 Вже не за горами GPU з 1-2-3 кіловатним споживанням. І тоді знов швидко впираємося в 48V. І вже інші зараз наперед кажуть "а давайте 96, 110 вольт".
48в вже небезпечних в багатьох випадках і будуть з ним проблеми в багатьох країнах.
Ще шанс був у 24в, але був він 15 років тому, коли почали кип'ятильники для компів і серверів робити.

Хоча враховуючи сучасні роз'єми, може і будуть так по граблям скакати, 24-48-96-110 вольт
Швидше повірю, что почнуть вводити регулювання споживання побутових ПК. 500 Вт на відяху, 200 на проц, і ні в чому собі не відмовляйте.
А все, що більше - професійне, в іншому стандарті і по іншому прайсу.

Більше 24-48В сумнівно по міркуванням безпеки.
oversteve: 20.02.2025 13:21 стандартні 8-пін також плавляться, вони вам не подобаються? :think:
Звичайно, мені не подобаються ці милиці. А як ще назвати роз'єм, який отримали зі ще більш старого 6 пін додаванням двох "земляних" контактів?

Вже давно треба було уніфікувати нормальний EPS 12V для відях. А якщо і робити щось нове, то з достатнім запасом, а це оце неподобство.
block_stupid
Member

Повідомлення

waryag: 21.02.2025 14:52Швидше повірю, что почнуть вводити регулювання споживання побутових ПК. 500 Вт на відяху, 200 на проц, і ні в чому собі не відмовляйте.
А все, що більше - професійне, в іншому стандарті і по іншому прайсу.
Так про також думав, але це не варіант і від великого споживання нікуди не дітися.
Буде обмеження як і є зараз по будинку. А собі став буфер/аккумулятор, якого вистачить на декілька годин роботи "суперкомпа".
Як зараз є ліміти на будинок так собі ставлять аккумулятори, на випадок коли треба більше всякого увімкнути.
Vladys77
Junior

Повідомлення

Це називається мертвому припарка.
Замість того, щоб усунути причину, намагаюттся боротися з наслідками.
waryag
Member

Повідомлення

block_stupid: 22.02.2025 11:36 Так про також думав, але це не варіант і від великого споживання нікуди не дітися.
Чому не дітися? Сучасне ПК залізо працює в умовах дикого розгону з коробки, можна зменшити споживання в вдвічі з мінімальними втратами продуктивності (або збільшити продуктивність вдвічі в рамках нинішнього споживання).

Навіть для 4к цього цілком достатньо. А розробникам в умовах стагнації продуктивності доведеться згадувати страшне слово на "О".

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
block_stupid: 22.02.2025 11:36 Буде обмеження як і є зараз по будинку. А собі став буфер/аккумулятор, якого вистачить на декілька годин роботи "суперкомпа".
Я про законодавчі обмеження для заліза з великими штрафами за порушення. А все, що більше, буде складно і дорого купляти.
block_stupid
Member

Повідомлення

waryag: 22.02.2025 14:21Я про законодавчі обмеження для заліза з великими штрафами за порушення. А все, що більше, буде складно і дорого купляти.
Важко контролювати. А от відключити всю хату як штраф буде діяти і легко контролювати.

Стосовно всього ішного сумнівно і не згоден, немає при андервольті зараз великої переваги. А тим паче що в 2 рази продуктивність збільшити.
Завжди хочеться більше краще і т.д.
Відповісти