Виробники починають випускати перехідники 12VHPWR з радіаторами

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shtopor
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Виробники починають випускати перехідники 12VHPWR з радіаторами

Ахахах, оце дожили. А раніше SSD з радіатором здавався диковинкою.
Коли будуть перехідники з активним охолодженням? :laugh:
Востаннє редагувалось 20.02.2025 08:49 користувачем Shtopor, всього редагувалось 1 раз.
Polyaan
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Виробники починають випускати перехідники 12VHPWR з радіаторами

Наверное, следующий шаг, добавить вентилятор маленький :shuffle:
Со дна постучали, это ещё не дно оплавленные кабели.
Олег963
Member

Повідомлення

Новий пункт у розлілі охолодження - дня кабелів відеокарити :lol: зупиніть планету і викіньте усіх маркетолохів які розробили цей роз'єм і все що з ним пов'язано. :beer:
alexeygalas
Member

Повідомлення

А Bequiet випустить скоро водянки і башенні кулери для охолодження кабеля GPU. Люди будуть збирати кастомні контури, EKWB випустить окремий темплообмінник для кабелів 12VHPWR
mult
Member

Повідомлення

Придумали шматок лайна і замість того щоб просто повернути нормальні кабелі які були, вони вперто це лайно підтримують.
Я поки бачив цей кабель по інтернету, ще на виході, то він мені здався дуже класним.
Адже мінімалістично, красивенько, заміняє цілу косу кабелів :)
Потім купив 4070ті і вживу зрозумів що фігня якась це.
Воно навіть на вигляд ненадійне.
Ну і фізика, концентрувать на маленьких контактах та ще і всі в кучі сотні ват, це мабуть якісь дуже "геніальні" інженери до датокого дійшли :)
Комплектний перехідник від msi 4070ті у мене вийшов з ладу через декілька перевтикань.
Воно розраховане на те щоб раз втикнули і не займали, бо цей розєм лайно.
З урахуванням цін на відеокарти, хай краще будуть старі і надійні розєми.
tablestikus
Member

Повідомлення

Ще трохи і до водоблоків на відяху буде додаватися міні-водоблок на коннектор)
koniyoto
Member

Повідомлення

Довбаний цирк. Компанія, яка розлобляє високотехнологічні чіпи, не може декілька років поспіль розрахувати роз'єм живлення так, щоб він не перегрівався. Проблема на рівні термояду практично :-/
arhhangell
Junior

Повідомлення

Просто ще один вузол для виходу з ладу. Що сказати...... молодці.
sagifire
Member

Повідомлення

Який наступний рівень?
Жмут кабелів і паяльник в комлекті до відяхи ?
Ostin
Member

Повідомлення

не думав, що таке побачу колись :lol:
s1nedus
Member

Повідомлення

mult: 20.02.2025 09:05 Придумали шматок лайна і замість того щоб просто повернути нормальні кабелі які були, вони вперто це лайно підтримують.
Я поки бачив цей кабель по інтернету, ще на виході, то він мені здався дуже класним.
Адже мінімалістично, красивенько, заміняє цілу косу кабелів :)
Потім купив 4070ті і вживу зрозумів що фігня якась це.
Воно навіть на вигляд ненадійне.
Ну і фізика, концентрувать на маленьких контактах та ще і всі в кучі сотні ват, це мабуть якісь дуже "геніальні" інженери до датокого дійшли :)
Комплектний перехідник від msi 4070ті у мене вийшов з ладу через декілька перевтикань.
Воно розраховане на те щоб раз втикнули і не займали, бо цей розєм лайно.
З урахуванням цін на відеокарти, хай краще будуть старі і надійні розєми.
Так это не для 50**, а для 30**/40** :lol:
Nikolay Yeryomenko
Member

Повідомлення

mult: 20.02.2025 09:05Потім купив 4070ті і вживу зрозумів що фігня якась це.
А на 4070 Ti він що теж гріється сильно? Я думав для 4070 Ti, 4080, 5070 Ti він нормальний. Далі вже чортівня якась: не зрозуміло чи згорить у тебе карта від цього роз"єму чи ні.
AccessDenied
Member

Повідомлення

А с меня смеялись в своё время. Я еще в 2014 году смог посмотреть в завтрашний день. :D
спойлер
2014-09-24.jpg
mult
Member

Повідомлення

Nikolay Yeryomenko
Я не заміряв як він гріється, в мене нема чим.
Я писав про те що сам розєм дуже не надійний.
Він банально не любить коли його втикаєш і виймаєш.
Для нього ідеально раз втикнув і не чіпаєш.
А це вже каже про його ресурс і міцність.
Як я писав вище, він вже через декілька таких перевтиків на переходніку почав глючити.
Перестав запускатись пк.
Думав багато на що, а виявилось цей розєм винний.
Старим розємам пофіг на таке.
Востаннє редагувалось 20.02.2025 09:53 користувачем mult, всього редагувалось 1 раз.
Dilfin
Member

Повідомлення

Олег963: 20.02.2025 08:52 Новий пункт у розлілі охолодження - дня кабелів відеокарити :lol: зупиніть планету і викіньте усіх маркетолохів які розробили цей роз'єм і все що з ним пов'язано. :beer:
Як викинути, Ви що? Коли вони придумали такий класний роз'єм, який вроді і підходить і але якщо йому щось не підходить то горить тихенько і вроді маркетолухи і не винуваті, то Ви кабель не так підключили, не такий кабель, не правильно обжатий і тд і тп. А грошики то капають, випадок то не гарантійний, тепер ремонт за ваші кошти, а особливо багаті то і взагалі нову відеокарту побіжать купляти, нащо їм палене.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Почему бы не сделать тогда 30+ пиновый разъём? Чтобы расчитан был на 1,2 кВт долговременной мощности и было удобно подключать? Зачем городить колхоз с радиаторами?
Royalfree
Member

Повідомлення

Inqizitor2022: 20.02.2025 10:00 Почему бы не сделать тогда 30+ пиновый разъём? Чтобы расчитан был на 1,2 кВт долговременной мощности и было удобно подключать? Зачем городить колхоз с радиаторами?
Потому что - невыгодно. А так - все довольны и все в прибыли. :gigi:
capacitor440
Member

Повідомлення

Поясніть мені будь ласка, навіщо то багатопінове лайно? Чому не можна поставити двохпіновий? Просто як двері. Типу як акуми високострумові на дронах
Hells Angels
Member

Повідомлення

mult: 20.02.2025 09:51Для нього ідеально раз втикнув і не чіпаєш.
так вроді писалось десь, що бажано купити новий кабель і проблем не буде.
така ж фігня і в звичайній розетці відбувається коли контакт не зажатий до кінця, провід перегрівається та починає плавити ізоляцію.
Геральт
Member

Повідомлення

capacitor440
На дронах 50А? :spy:
Відповісти