Критики та перші гравці задоволені Avowed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:09
kairo: 14.02.2025 23:19
Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
А роботу програмістів Adobe? Продукти Adobe теж доступні по підписках
Я платив за підписку Фотошопу. Зараз перейшов на безкоштовні аналоги, бо вже не так актуально.
VovaII
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:14Ласкаво просимо у Норвегію, там ще не таке є, от у вас бомбане від реальності
Куди ж далі??
Kashtan
Member

Повідомлення

MqM: 15.02.2025 11:14
VirusikZloy: 15.02.2025 08:03 Женщина кузнец, женщина солдат, женщина капитан, женщина тренер бойцов, женщина предводитель мародёров, женщина грабитель-убийца, женщина наводящий страх инквизитор глава паладинского ордена, страница истории про принцессу тайком встречающаяся со своей любовницей коню.. конюш... короче женщиной-конюхом. И всё в таком духе в первые же 7 часов игры.

Диалоги туповатые и неимерсивные, рядом горы трупов а персонажи общаются будничным тоном как будто в старбаксе за чашкой кофе, отпускают несмешные шутки и наваливают диспозиции как на странице википедии.
Ласкаво просимо у Норвегію, там ще не таке є, от у вас бомбане від реальності
Що ви маєте на увазі? Всюди панування жінок?
Tesseract
Member

Повідомлення

dret09: 14.02.2025 16:21Взяв для себе в зауваження наступне: чим більше цього "моднєнького" фіолетового кольору в грі - тим більш вона прохідна. Майже усе лайно що провалюється просто пестрить ним!))))
Фіолетовим завжди позначали некромантію, тому не дивно, що ігри-трупи виходять в фіолетових тонах :gigi:
MessiaH
Member

Повідомлення

Игру ещё патчить и патчить, как бы геймплейных багов не заметил особых, но оптимизация реально дрянь. Картинка в принципе не самая худшая, но и не самая лучшая. Игра построена на UE5, движок самый ублюдский и питарский в плане оптимизации, не смотря на прекомпиляцию шейдеров статеррит как последняя тварь, но почему-то эта проблема пропадает при включении трассировки лучей, не нравится что у длсс3 генератора кадров нет нативного режима и максимум что можно выставить это режим качества. Геймплейно боёвка конечно в игре всратая, в целом больше трояка я б игре не поставил
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 08:49
Skiff93: 15.02.2025 01:14 Чим я тут не правий і не поважаю себе чи розробників.? А?
Дискусія почалась із того що ви заявили, що замість щоб ставити "кривий" лончер GP, треба качати піратки, а віруси, це міф. Зараз ви вже розповідаєте, що лише "тестуєте" ігри з торрентів, а так, звичайно купуєте))

І що там по лончеру, що саме в ньому криве?
Так, міф. Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.
Тут потрібно скоріше стильно постаратись, щоб щось підхопити.
Для середньостатистичних юзерів - не проблема цього уникнути.

Домохазяйкам категорично не качати!

Відносини гейМПассу: я вже не пам'ятаю точно, але 2 роки тому за 29 грн на 3 місці підключав і була в мене купа претензій.

Точно були проблеми з авторизацією і оплатою. Нереально повільною швидкістю скасування. Обновами кожен день, а там 300кб/с максимальна швидкість і перед запуском гри звідти потрібно по 20-30хв чекати було. Часті самовиходи з акаунту.

А з теперішніми цінами і рівнями підписки, ребрендингом старих назв... Не хочеться розбиратись. Як і мутити все це щоб одну гру опробувати.
Для когось це вигідна пропозиція, а у мене вагон куплених ігор, які хочу пройти.
Та й з торентів швидше за Стім скачати можна.

І взагалі лончери - зло! Лишня запущена хрінь, їхні постійні обнови в непідходящі моменти.
Навіть єдиний нормальний з усіх Стім, мені тільки заважає. Його функціонал, особисто мені, у 150% випадків абсолютно непотрібен.
GOG - топ.
Якщо це одиночна гра я хочу її запускати без затримок, без наявності інтернету, без примусового непотрібного мені оновлення і т.д.
Earanak
Member

Повідомлення

Skiff93
Steam у него медленный, обновляется клиент в неподходящий момент, проблемы с авторизацией, ох... Сразу написал же тут что 2к грн много за эту игру а Геймпасс напрягает. Мы всё уже поняли это. Скачай игру себе с торрентов, поиграй ~недельку. И вот вместо беспонтовой болтавни - отписал бы тут свое мнение по игре, ей богу больше толку было бы. А то какой то трёп бесполезный ни об чем, с оправданиями и какими то историями почему и какие игры ты себе покупал и сколько часов в них играл :facepalm:
Eduard1980
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 20:09 І взагалі лончери - зло!
GOG - топ.
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Skiff93
Member

Повідомлення

Eduard1980: 15.02.2025 22:17
GOG - топ.
А ігри з GOG можна запустити без лончера? Наприклад Відьмака або РДР2. Питаю, бо стімовські версії тільки через лончери запускаються. Налаштував систему під керування джойстиком в режимі кіоска, щоб з дивану без мишки юзати, бо не зручно мені і, відповідно, користувався піратками, бо вони не викликають ті кляті лончери, клацнув на гру - вона запустилась.
Можна. GOG лише для завантаження гри запускаєш. Далі як на піратках.
Eduard1980
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 22:23
Можна. GOG лише для завантаження гри запускаєш. Далі як на піратках.
Дякую :beer: , буду мати на увазі.
Earanak
Member

Повідомлення

RDR2 в GOG нету. Но, да. Игры через GOG можно запускать без лаунчера.

Так же в GOG нету аналога SteamLink-а, эмуляции геймпадов с кастомными профилями, и вообще много чего нету там, это не смертельно, просто надо иметь ввиду. Я вот частенько через SteamLink с телефона и планшета играл. Все альтернативы давали большой инпут лаг или хуже изображение или рванный звук. Условно говоря в Darkest Dungeon II сидя у подъезда я мог играть в 5FPS без звука в Google Remote Desktop, а через SteamLink уже в ~30FPS с звуком. Но это нишевая ситуация.
Misanthrop
Member

Повідомлення

Перше, що впадає в око це те, що більшість позитивних відгуків залишені порожніми акаунтами, які награли 10 годин і більше не заходять...

Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
MessiaH: 15.02.2025 19:27 Игру ещё патчить и патчить, как бы геймплейных багов не заметил особых, но оптимизация реально дрянь. Картинка в принципе не самая худшая, но и не самая лучшая. Игра построена на UE5, движок самый ублюдский и питарский в плане оптимизации, не смотря на прекомпиляцию шейдеров статеррит как последняя тварь, но почему-то эта проблема пропадает при включении трассировки лучей, не нравится что у длсс3 генератора кадров нет нативного режима и максимум что можно выставить это режим качества. Геймплейно боёвка конечно в игре всратая, в целом больше трояка я б игре не поставил
Я человек простой. Вижу что УЕ5 - мимо. Потом на релизе каждый раз почему-то приколы со статтерами, шлейфами и принудительным TAA от которого глаза промыть хочется
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 20:09
kairo: 15.02.2025 08:49
Дискусія почалась із того що ви заявили, що замість щоб ставити "кривий" лончер GP, треба качати піратки, а віруси, це міф. Зараз ви вже розповідаєте, що лише "тестуєте" ігри з торрентів, а так, звичайно купуєте))

І що там по лончеру, що саме в ньому криве?
Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.

Відносини гейМПассу: я вже не пам'ятаю точно, але 2 роки тому за 29 грн на 3 місці підключав і була в мене купа претензій.

Точно були проблеми з авторизацією і оплатою. Нереально повільною швидкістю скасування. Обновами кожен день, а там 300кб/с максимальна швидкість і перед запуском гри звідти потрібно по 20-30хв чекати було. Часті самовиходи з акаунту.

А з теперішніми цінами і рівнями підписки, ребрендингом старих назв... Не хочеться розбиратись. Як і мутити все це щоб одну гру опробувати.
Для когось це вигідна пропозиція, а у мене вагон куплених ігор, які хочу пройти.

І взагалі лончери - зло! Лишня запущена хрінь, їхні постійні обнови в непідходящі моменти.
Навіть єдиний нормальний з усіх Стім, мені тільки заважає. Його функціонал, особисто мені, у 150% випадків абсолютно непотрібен.
GOG - топ. :idea:
Якщо це одиночна гра я хочу її запускати без затримок, без наявності інтернету, без примусового непотрібного мені оновлення і т.д.
Так, міф.
Ну який ще міф. Перша ж роздача із Фотошопом на одному із найпопулярніших торрентів в наших краях із троянами.
Давайте чесно. Ви нічим не відрізняєтесь від домогосподарки. Якщо Він Дефендер не перехопить троян, ви точно так само його підхопите, як і люба пересічна жіночка +60 років. Чи ви заявляєте, що маєте знання такого рівня, що можете вручну знешкодити трояни, які не перехоплюють антивіруси?))
Почнемо із того, що Геймпасу в Україні не було 2 роки тому. Я користуюсь більше року і нічого із названого вами не бачив. Що говорить, про те, що ви вигадали ці проблеми.
Це неправда, м'яко кажучи.
GOG - топ.
Так це такий самий лончер. Нічим не кращий за інші.

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
GOG - топ.
Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 23:23
Skiff93: 15.02.2025 20:09

Якщо є мінімальні знання у користуванні інтернетом.

GOG - топ. :idea:
Так, міф.
Ну який ще міф. Перша ж роздача із Фотошопом на одному із найпопулярніших торрентів в наших краях із троянами.
Давайте чесно. Ви нічим не відрізняєтесь від домогосподарки. Якщо Він Дефендер не перехопить троян, ви точно так само його підхопите, як і люба пересічна жіночка +60 років. Чи ви заявляєте, що маєте знання такого рівня, що можете вручну знешкодити трояни, які не перехоплюють антивіруси?))
Почнемо із того, що Геймпасу в Україні не було 2 роки тому. Я користуюсь більше року і нічого із названого вами не бачив. Що говорить, про те, що ви вигадали ці проблеми.
Це неправда, м'яко кажучи.
GOG - топ.
Так це такий самий лончер. Нічим не кращий за інші.

Відправлено через 6 хвилин 3 секунди:
Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Геймпасу не було...

З торентів не качаю, але знаю яка там швидкість.

Трояни заполонили абсолютно всі трекери, їх навіть у фільми вшивають.

GOG - лончер, як і інші.

:lol:

4 мимо.
Earanak
Member

Повідомлення

Просто не вериться что это все до сих пор обсуждается в этой теме...
Skiff93
Member

Повідомлення

Earanak: 15.02.2025 23:35 Просто не вериться что это все до сих пор обсуждается в этой теме...
Ага, стопудово. Але хтось не може заспокоїтись бо фотожоп з торента не сподобалася антивірусу

Відправлено через 6 хвилин 5 секунд:
Earanak: 15.02.2025 21:54 Skiff93
Steam у него медленный, обновляется клиент в неподходящий момент, проблемы с авторизацией, ох... Сразу написал же тут что 2к грн много за эту игру а Геймпасс напрягает. Мы всё уже поняли это. Скачай игру себе с торрентов, поиграй ~недельку. И вот вместо беспонтовой болтавни - отписал бы тут свое мнение по игре, ей богу больше толку было бы. А то какой то трёп бесполезный ни об чем, с оправданиями и какими то историями почему и какие игры ты себе покупал и сколько часов в них играл :facepalm:
Не steam.
Повторюсь (сорі бо в пп промахнувся)
Пукати в калюжу (бо одна вода тут давно) не потрібно. Як своїми висерами хоч якусь корисну інформацію чи свою думку несу...
А ти тут нвіщо не розумію.
Rhizone
Member

Повідомлення

Дійсно, з увімкненим трасуванням променів статерів практично немає. Хоча без них не пробував, тому порівнювати ні з чим. Проте сама гра, як на мене, не дуже цікава - раза три намагався повертатися в неї, але так і не зайшло :)
Eduard1980
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 23:23 Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Подобається мені такий launcher
для керування з дивану за допомогою тільки геймпада. Стім з нього відкривається також в режимі геймпадфрендлі, а от коли запускаєш зі стіма РДР2 або Відьмака, то починаються каруселі з їхніми ланчерами. І якщо Відьмака без мишки запустити можна, то РДР2 - зуськи, ну і виглядають ці відкривання - закривання вікон різних ланчерів не дуже, як для концепції режиму кіоску, коли ти з головного екрану одразу в гру заходиш. Тому і юзаю піратки, хоча в стімі ігри куплені :rotate:
kairo
Member

Повідомлення

Eduard1980: 16.02.2025 00:26
kairo: 15.02.2025 23:23 Ви про що? На геймпаді натискаю середню клавішу, вибираю гру і все із Стім чи іншого лончера відразу запускається.
Подобається мені такий launcher
для керування з дивану за допомогою тільки геймпада. Стім з нього відкривається також в режимі геймпадфрендлі, а от коли запускаєш зі стіма РДР2 або Відьмака, то починаються каруселі з їхніми ланчерами. І якщо Відьмака без мишки запустити можна, то РДР2 - зуськи, ну і виглядають ці відкривання - закривання вікон різних ланчерів не дуже, як для концепції режиму кіоску, коли ти з головного екрану одразу в гру заходиш. Тому і юзаю піратки, хоча в стімі ігри куплені :rotate:
В мене для цього є пульт для ПК, який працює, як мишка із гіроскопом та має клавіатуру. Але це для додаткових дій, типу кіно на паузу поставити, ігри запускаю стандартно із геймпада.
DevDM
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2025 23:19 Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
Це непоганий спосіб подивитись "демо" гри. І якщо зайшла, то звісно вже купити.
Відповісти