Критики та перші гравці задоволені Avowed

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2025 20:42 Шукав фотошоп на торренах. Не знайшов жодної роздачі без трояну. На різних сайтах, при чому усюди люди в коментах пишуть про віруси, модерам пофіг. Лише рекомендують вимкнути антивірус.
А натискали на велику зелену кнопку DOWNLOAD? І після скачування торрент файлу він запускався як .ехе?) Я вірусів і троянів на бачив вже декілька років, не знаю де ви це все добро знаходили. Просто в гуглі вбивши щось типу "топ торрент трекерів" видасть вам десяток перевірених трекерів без троянів та вірусів.
Keyser Soze
Member

Повідомлення

Случайно, не эти критики и игроки ?? : :gigi: :lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: :up:
спойлер
kritik.jpg
kairo
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 14.02.2025 21:52
kairo: 14.02.2025 20:42 Шукав фотошоп на торренах. Не знайшов жодної роздачі без трояну. На різних сайтах, при чому усюди люди в коментах пишуть про віруси, модерам пофіг. Лише рекомендують вимкнути антивірус.
А натискали на велику зелену кнопку DOWNLOAD? І після скачування торрент файлу він запускався як .ехе?) Я вірусів і троянів на бачив вже декілька років, не знаю де ви це все добро знаходили. Просто в гуглі вбивши щось типу "топ торрент трекерів" видасть вам десяток перевірених трекерів без троянів та вірусів.
Я шукав Фотошоп по усім відомим торрент-трекерам. Він усюди був із троянами про що люди писали на декілька сторінок із посиланням на virustotal. Треба бути дуже наївною людиною, щоб вірити у відсутність троянів на торрентах.
Я вірусів і троянів на бачив вже декілька років
Ага, звичайно:
https://rutor.info/torrent/841984/adobe ... by-kpojiuk

Відправлено через 5 хвилин 36 секунд:
Skiff93: 14.02.2025 20:59
kairo: 14.02.2025 20:42
Шукав фотошоп на торренах. Не знайшов жодної роздачі без трояну. На різних сайтах, при чому усюди люди в коментах пишуть про віруси, модерам пофіг. Лише рекомендують вимкнути антивірус.
Софт (особливо продукти великих корпорацій, як у вашому випадку Adobe), який коштує солідні суми має серйозний захист - через це і хитромудрі кряки для взлому. І далеко не завжди (навіть якщо реагує антивірус) там дійсно є щось потенційно небезпечне.
З іграми все простіше, в більшості випадків.
Але вимикати антивірус чи навіть інсталятор від адміністратора запускати точно не варто.

Та й зараз більша вірогідність майнера зловити лише, якого і вручну вбити не проблема.
В наш час, коли можна легально грати в ігри за копійки, качати торренти, це зашквар.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2025 22:36
Gelonyrum: 14.02.2025 21:52

Я шукав Фотошоп по усім відомим торрент-трекерам. Він усюди був із троянами про що люди писали на декілька сторінок із посиланням на virustotal. Треба бути дуже наївною людиною, щоб вірити у відсутність троянів на торрентах.
Я вірусів і троянів на бачив вже декілька років
Ага, звичайно:

Skiff93: 14.02.2025 20:59
Софт (особливо продукти великих корпорацій, як у вашому випадку Adobe), який коштує солідні суми має серйозний захист - через це і хитромудрі кряки для взлому. І далеко не завжди (навіть якщо реагує антивірус) там дійсно є щось потенційно небезпечне.
З іграми все простіше, в більшості випадків.
Але вимикати антивірус чи навіть інсталятор від адміністратора запускати точно не варто.

Та й зараз більша вірогідність майнера зловити лише, якого і вручну вбити не проблема.
В наш час, коли можна легально грати в ігри за копійки, качати торренти, це зашквар.
Ага, мучитися і оплачувати геймпас мінімум на місяць, щоб одну гру чисто потестити.
А скільки зараз там тих рівнів геймпасу... і який дає доступ до нових ігор?
І якщо гра не зайшла, а інші ігри не цікаві.

Ні! Краще зелений магазин з скидками 100%. Ніяких реєстрацій і додаткових лончерів.
Ну підходити реально щось серйозне - складно.
Для дітей 3-5 років і 50річних домохазяйок можуть бути проблеми, але їх тапалки на телефоні влаштовують. Там лише донат неочевидний і агресивний - ніяких торянів
MessiaH
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 14.02.2025 15:51Та ні, оптимізація ніби норм (не кіндом кам 2 звісно, але терпима), правда грати щось якось не тягне взагалі, з угарного, там все ще можна виставляти себе як ВОНИ
Kingdom come 2 ещё более-менее, по крайней мере практически не статеррит в отличие от этой срани, построенной на самом ублюдском и питарском игровом движке UE5. Причём самое интересное что если включить драчировку бичей, то статерры пропадают практически, не знаю почему. Апскейлы, что АМД фср, что длсс не имеют нативного режима, т.е. если я хочу включить генерацию кадров, то обязательно длсс в режиме качества будет, а не в нативе. Визуально игра очень слабо смотрится.
Геймплейно крайне убогая боевка, физика и анимация на уровне игр 2000-х годов. В игре слишком много не пропускаемых диалогов, это тоже подкумаривает

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
dead_rat: 14.02.2025 16:16Не всі ж сидять на затичках типу 4090, хтось не зажався на нову вк і отримує задоволення.
Слишком толсто, попробуй потоньше
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 14.02.2025 23:01

Ага, звичайно:

Ага, мучитися і оплачувати геймпас мінімум на місяць, щоб одну гру чисто потестити.

Ні! Краще зелений магазин з скидками 100%. Ніяких реєстрацій і додаткових лончерів.
Для дітей 3-5 років і 50річних домохазяйок можуть бути проблеми, але їх тапалки на телефоні влаштовують. Там лише донат неочевидний і агресивний - ніяких торянів
Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Ага, звичайно:

Ага, мучитися і шукати трекер, щоб одну гру чисто потестити.
А скільки зараз там тих роздач на трекері... і який дає доступ до нових ігор? :lol: :lol: :lol:

Це клініка)) хоча у школі, у середині нульових я теж не думав що буду купляти ігри, вважав нащо купляти якщо можна скачати, але з роками якось поважати себе став, зараз банально впадало шукати торрент і качати, притому що ціни по знижкам ну дуже бувають смачні... Ви в магазині більше зараз витрачаєте ніж можна ігор по знижкам в стімі купити) а щось нове так часто і не купуєш уже, якщо ти не в школі вчишся)я вже не кажу про шарові роздачі і т д, почніть поважати себе нарешті) ви не хочете оплачувати чужі зусилля то чого тоді хтось інший має платити за ваш труд.. :beer:
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2025 23:19

Я переріс торренти років 15 назад. По-перше, я можу собі дозволити розкіш заплатити 230 грн за підписку та періодично купити ту чи іншу гру, яка подобаєтся. По друге я поважаю роботу людей, які створюють якісні ігри. Торренти, це нормально, коли людина школяр і в неї немає навіть 230 грн на ігри. Для дорослої людини, це зашквар.
Я до цього написав: скачав піратку - реально граю - купив ліцензію.
Я так тестив Elden Ring і Baldur's Gate 3 - обидві купив після 30-40 годин піратки.
І ще divinity original sin 1 і 2 купив ліцензії після Baldur's Gate 3.
Скупив всіх частин Сталкера ліцензії, хоч і ніколи не запущу.
Як і усі частини Dark souls (всі грав будучи школярем, а потім бідним студентом).
Всі Відьмаки купив, хоч грати не буду більше точно, а проходив піратки.
І т.д.

Це не ти переріс торенти, а вони тебе.
Якщо думаєш, що в цьому є щось погане - ти недалека людина.
До чого тут гроші взагалі не розумію...

Хочете показати себе дорослим, а інфантильністю тягне за кілометр.

Торенти переріс, бо вірусів боюсь. :lol:
Піратство - погибель ігрової індустрії.

:facepalm:
Earanak
Member

Повідомлення

Как начал зарабатывать лет эдак 10+ тому назад так и забыл про торренты. Даже уже и не помню что из игр качал в последний раз. Мне легче в Стиме/EGS или на любой другой площадке пару раз клацнуть и купить себе игру чем вот этой вот дичью заниматься :dontknow: Собственно и на софт лицензионный потихоньку переполз, он все дешевеет и дешевеет. Подумать только 3Ds Max еще в 2016 году стоил 10к баксов, Nuke 10к баксов, сейчас куда ни глянь все подешевело для халопов на фрилансе. Наверное единственное пока за что я не готов платить это за порнуху ))
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 00:01 Це не ти переріс торенти, а вони тебе.
Не смішіть людей))

Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
vsx: 14.02.2025 18:29 80 из 100 для рпг это ни о чем. У Veilguard тоже столько было
У першого Kingdom Come Deliverance також 80/100. Шикарна гра.
Skiff93
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 14.02.2025 23:35

А скільки зараз там тих роздач на трекері... і який дає доступ до нових ігор? :lol: :lol: :lol:

Це клініка)) хоча у школі, у середині нульових я теж не думав що буду купляти ігри, вважав нащо купляти якщо можна скачати, але з роками якось поважати себе став, зараз банально впадало шукати торрент і качати, притому що ціни по знижкам ну дуже бувають смачні... Ви в магазині більше зараз витрачаєте ніж можна ігор по знижкам в стімі купити) а щось нове так часто і не купуєш уже, якщо ти не в школі вчишся)я вже не кажу про шарові роздачі і т д, почніть поважати себе нарешті) ви не хочете оплачувати чужі зусилля то чого тоді хтось інший має платити за ваш труд.. :beer:
Ну дам чекнути свій стім акаунт - там купа ігор, які ні разу не запустив, а купив лише через те, що грав колись піратки і ігри сподобалоись. Там такого 95%.
Поважати себе = зливати гроші на те, що може виявитися для тебе не цікавим.

Який крінж :facepalm:
Поважати себе = купувати кота в мішку?
Це абсолютно навпаки. І ще досі вірити у те, що піратство сильно шкодить індустрії.

Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
kairo: 15.02.2025 00:20
Skiff93: 15.02.2025 00:01 Це не ти переріс торенти, а вони тебе.
Не смішіть людей))

vsx: 14.02.2025 18:29 80 из 100 для рпг это ни о чем. У Veilguard тоже столько было
Я не розумію цю тупість просто...
Торенти для школоти, піратки псують продажі хорошим іграм....
:lol:

Весь світ знає, що це абсолютно не так.
Якщо у когось недостатньо знань, щоб вміти правильно торенти качати - його проблеми.
І хто більше з нас розробників хороших (на його смак) ігор підтримує краще - питання ще те.
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 00:31
Не смішіть людей))

Якщо у когось недостатньо знань, щоб вміти правильно торенти качати - його проблеми.
І хто більше з нас розробників хороших (на його смак) ігор підтримує краще - питання ще те.
У вас аргументація на рівні школяра:
Весь світ знає
З якого перепугу ви розписуєтесь за весь світ?
Якщо у когось недостатньо знань, щоб вміти правильно торенти качати
Де в цій гілці я чи хтось інший писав, що не вміє качати торренти? Ви спростовуєте аргументи, які самі вигадали.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 15.02.2025 00:43

У вас аргументація на рівні школяра:
Весь світ знає
З якого перепугу ви розписуєтесь за весь світ?
Якщо у когось недостатньо знань, щоб вміти правильно торенти качати
Де в цій гілці я чи хтось інший писав, що не вміє качати торренти? Ви спростовуєте аргументи, які самі вигадали.
Ну ок. З чого це все почалося?
Я лише сказав, що торент непогана можливість гру обкатати, а якщо подобається - куплю.

За останні три роки купив лише Elden Ring і Baldur's Gate 3. Трішечки поганяв піратки - купив. Не для кооперативу чи мультплеєру (ненавиджу таке взагалі).
Хороші ігри, де 300+ годин набігав і цікаво повернутися. І divinity original sin 2 купив під враженнями від BG3 - шикарна гра просто.
Як любитель всесвіту Warhammer - грав Space Marine 2 (купувати не буду, бо є російське коріння), Dragon age veilguard (поганий dragon age, ніяка RPG, але в загальному норм), Stalker 2 (купив би цей білет в бета-тест, якби для рідної України GSC раптом x2 ціну на релізі не бахнули за цей сирий продукт).
Чим я тут не правий і не поважаю себе чи розробників.? А?
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Женщина кузнец, женщина солдат, женщина капитан, женщина тренер бойцов, женщина предводитель мародёров, женщина грабитель-убийца, женщина наводящий страх инквизитор глава паладинского ордена, страница истории про принцессу тайком встречающаяся со своей любовницей коню.. конюш... короче женщиной-конюхом. И всё в таком духе в первые же 7 часов игры.

Диалоги туповатые и неимерсивные, рядом горы трупов а персонажи общаются будничным тоном как будто в старбаксе за чашкой кофе, отпускают несмешные шутки и наваливают диспозиции как на странице википедии.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Для мене оцінки критиків були не те що зандто важливі, але хоча б цікаві років 15-20 назад, коли в мене не було інтернету чи тільки появився, я ще купував ігрові журнали з дисками, дивився там трейлери/огляди, користувався сайтами gametrailers та gamerankings (якщо не забув назви) і т.д.
В 2025-му легше самому:
1. Купити/завантажити з трекеру (тут кому як за філософією та глибиною кишень) і за пару годин визначитися чи потрібно воно тобі.
2. Подивитися тести чи фрагменти проходження на ютубі.
3. Подивитися огляд на ютубі від автора, чиї попередні обзори більш-менш співпадали з твоїми враженнями - сказане та показане куди інформативніше за середню оцінку по лікарні від 30-50 невідомих тобі джерел.

Якщо подивитися хто ставить Avowed найвищі бали (9.5-10) і детальніше чекнути їх "творчість", то ще більше переконуєшся в "специфічності смаків"/непослідовності/упередженності великої частини критиків (особливо якщо в назві ресурсу є Xbox/PS і вони "критикують" гру від Xbox/Sony).
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 15.02.2025 01:14 Чим я тут не правий і не поважаю себе чи розробників.? А?
Дискусія почалась із того що ви заявили, що замість щоб ставити "кривий" лончер GP, треба качати піратки, а віруси, це міф. Зараз ви вже розповідаєте, що лише "тестуєте" ігри з торрентів, а так, звичайно купуєте))

І що там по лончеру, що саме в ньому криве?

Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
VirusikZloy: 15.02.2025 08:03 Женщина кузнец, женщина солдат, женщина капитан, женщина тренер бойцов, женщина предводитель мародёров, женщина грабитель-убийца, женщина наводящий страх инквизитор глава паладинского ордена, страница истории про принцессу тайком встречающаяся со своей любовницей коню.. конюш... короче женщиной-конюхом. И всё в таком духе в первые же 7 часов игры.

Диалоги туповатые и неимерсивные, рядом горы трупов а персонажи общаются будничным тоном как будто в старбаксе за чашкой кофе, отпускают несмешные шутки и наваливают диспозиции как на странице википедии.
Вас лякають жінки? :laugh:
bigmonstr666
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 14.02.2025 23:35

Ну дам чекнути свій стім акаунт - там купа ігор, які ні разу не запустив, а купив лише через те, що грав колись піратки і ігри сподобалоись. Там такого 95%.
Поважати себе = зливати гроші на те, що може виявитися для тебе не цікавим.

Який крінж :facepalm:
Поважати себе = купувати кота в мішку?
Це абсолютно навпаки. І ще досі вірити у те, що піратство сильно шкодить індустрії.

Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Не смішіть людей))

Якого кота в мішку? Вам зараз гроші повертають якщо щось не сподобалось, за пару годин це зрозуміти можливо)
У всіх куча ігор в котрі не грали і що?) ви більше грошей зливаєте на інші потреби) і хто вас заставляв, купуйте те що будете грати) не сподобалось, повертайте гроші і купуйте щось інше.
Так, купувати це поважати себе, ви ж не крадете продукти в магазині а купуєте, бо хтось їх виготовив, хтось привіз, тому за це треба платити. А що, якщо ви купите щось в магазині а вам не сподобається? :D купили кота в мішку? :laugh: клініка так мислити( різниця качати з торентів і красти продукти в магазині тільки в тому, що в магазині вас піймають одразу і надають по шиї, і все)
MqM
Member

Повідомлення

kairo: 14.02.2025 23:19

А роботу програмістів Adobe? Продукти Adobe теж доступні по підписках
Lekrs
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 15.02.2025 08:03 Женщина кузнец, женщина солдат, женщина капитан, женщина тренер бойцов, женщина предводитель мародёров, женщина грабитель-убийца, женщина наводящий страх инквизитор глава паладинского ордена, страница истории про принцессу тайком встречающаяся со своей любовницей коню.. конюш... короче женщиной-конюхом. И всё в таком духе в первые же 7 часов игры.

На вулицю не виходь, там зараз також переважно жінки... :laugh:
MqM
Member

Повідомлення

Ласкаво просимо у Норвегію, там ще не таке є, от у вас бомбане від реальності
Відповісти