Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
_Andrik_
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC

Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом . :mad:
nochnik89
Member

Повідомлення

_Andrik_: 11.02.2025 10:30Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом . :mad:
Глава Take-Two Interactive упевнений, що реліз Grand Theft Auto VI та інших ігор підвищить продажі консолей у 2025 році.
Я думаю тут сговор :rotate:
хотя ради такой игры я думаю многие захотят обзавестись консолью )
denizen
Member

Повідомлення

навіть не знаю, але ж грати 30fps після PC з 120fps... якось не альо
Kashtan
Member

Повідомлення

_Andrik_: 11.02.2025 10:30 Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC

Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом . :mad:
В цілому я поділяю думку що чому б і не на ПК відразу. Але для достойного досвіду потрібен 5090, а надійність, доступність і ціна під великим питанням, як мінімум до травня, а далі не зрозуміло. Я б чекав би вже Вера Рубін , ЮДНА та Хе3 Друїд, і вибирати між ними, якраз осінь 26, та зен6 медуза заодно буде.
Kullerok
Member

Повідомлення

nochnik89: 11.02.2025 10:36
_Andrik_: 11.02.2025 10:30Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом . :mad:
Глава Take-Two Interactive упевнений, що реліз Grand Theft Auto VI та інших ігор підвищить продажі консолей у 2025 році.
Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.
bes
Member

Повідомлення

Kullerok: 11.02.2025 11:58
nochnik89: 11.02.2025 10:36

Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.
ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк :laugh: :lol:
Kullerok
Member

Повідомлення

Kashtan: 11.02.2025 11:08
_Andrik_: 11.02.2025 10:30 Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC

В цілому я поділяю думку що чому б і не на ПК відразу. Але для достойного досвіду потрібен 5090, а надійність, доступність і ціна під великим питанням, як мінімум до травня, а далі не зрозуміло. Я б чекав би вже Вера Рубін , ЮДНА та Хе3 Друїд, і вибирати між ними, якраз осінь 26, та зен6 медуза заодно буде.
Из года в год одна и та же мантра ждунов :lol: :lol: :lol: Ждите ждите. Адекватные люди живут жизнь сейчас а не через 2-3 года а потом опять Лучьше полождать :lol: :lol: :lol: :lol: ещё годик другой
dead_rat
Member

Повідомлення

bes: 11.02.2025 12:00
Ти хотів сказати 2к на відеокарту в пк ;)
Kullerok
Member

Повідомлення

Так и есть я лучьше выкину а погоди я неделю назад так и сделал. Обновил пкашечку. Как раз в 2 к и вышло. Осталось 5090 взять. А хлам за 500 долларов себе оставь :laugh: :laugh: :laugh:
Prescott
Member

Повідомлення

bes: 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк
Не всем нравится лапшу с пакетика есть, у кого-то деньги и на сочный бифштекс найдутся ;)
dead_rat
Member

Повідомлення

Kullerok
Молодець, тепер чекай на Гта6 на пк десь у 2028
bes
Member

Повідомлення

Kullerok: 11.02.2025 12:03
Так и есть я лучьше выкину а погоди я неделю назад так и сделал. Обновил пкашечку. Как раз в 2 к и вышло. Осталось 5090 взять. А хлам за 500 долларов себе оставь :laugh: :laugh: :laugh:
пока гта выйдет уже 5090 будет дешевле 500 баксов - так что это фальстарт. И весь прикол в том что твой комп уже через 4 года ничего стоить не будет а приставка будет стоить не 500 а 400 баксов.
Востаннє редагувалось 11.02.2025 12:12 користувачем bes, всього редагувалось 2 разів.
inverter0ne
Junior

Повідомлення

ГТА5 пройшов на зламаному хбох360, напевно і в цей раз куплю БВ ПС5, пройду ГТА6 і продам, може багато не втрачу. Але терпіти не можу консолі, напевно буду грати через ремоут на ПК)
bes
Member

Повідомлення

Prescott: 11.02.2025 12:05
bes: 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк
Не всем нравится лапшу с пакетика есть, у кого-то деньги и на сочный бифштекс найдутся ;)
да вот как раз оно по ощущение наоборот и больше удовольствие получаешь играть за каким то теликом чем сидеть на стуле за монитором
Kullerok
Member

Повідомлення

bes: 11.02.2025 12:09
Kullerok: 11.02.2025 12:03
пока гта выйдет уже 5090 будет дешевле 500 баксов - так что это фальстарт
Вполне может быть. Но я живу 1 раз. А тут форум как почитаешь то впечатление что у людей по 9 жизней как у кошек. Сидят ждут ждут, а потом опять ждут. А через десяток лет это уже просто перестает в привычку ждать и ныть на форумах :gigi:
bes
Member

Повідомлення

Kullerok: 11.02.2025 12:14
bes: 11.02.2025 12:09
пока гта выйдет уже 5090 будет дешевле 500 баксов - так что это фальстарт
Вполне может быть. Но я живу 1 раз. А тут форум как почитаешь то впечатление что у людей по 9 жизней как у кошек. Сидят ждут ждут, а потом опять ждут. А через десяток лет это уже просто перестает в привычку ждать и ныть на форумах :gigi:
да никто ничего не ждет, это мантры для самоуспокоения. Все покупают консоль и играют во все игры.
chipsy
Junior

Повідомлення

Продажі консолей падають, треба топовий ексклюзивчик, продажі почали рости, профіт!
Звичайний маніпулятивний хід, як і ексклюзиви для ПС чи Хбокс :rotate:

Нічого особистого, просто бізнес (коментар для ПК бояр).
Tetronga
Member

Повідомлення

denizen: 11.02.2025 10:42 навіть не знаю, але ж грати 30fps після PC з 120fps... якось не альо
120 кадрів милозгенерованих? Це ще гірше, ніж консольні 30 :lol:
Щось пекарі останні роки деграднули я бачу
VladimirV
Member

Повідомлення

Tetronga
На Пске тоже вовсю используется апскейлер и есть аж одна игра с генератором FSR3... Но вообще они свой апскейлер продвигают PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution)
спойлер
Я вот жду TLOU2 на ПК, потому что первая TLOU зашла. И на ПК настройки в РАЗЫ более гибкие и расширенные чем на ПСке. Хотя нужно признать, что на PS5 Pro картинка (в этой игре) хорошая.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Так а що, заради п'ятірки люди ящиками і плойками актуальними затарилися і їли 24фпс з просадками до 18 аби пограти в шедевр. Чого ви вирішили що із гта6 буде якось інакше?

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Tetronga
Співають оди одному "нєбєзумцю", який з 2018 року годує їх амазінгом і вигрібають все за будь які гроші. То чого б пк спільноті не деградувати?)
Відповісти