Останні статті і огляди
Новини
Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC
-
_Andrik_
Member
Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC
Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом .
Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом .
-
nochnik89
Member
_Andrik_: ↑ 11.02.2025 10:30Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом .
Я думаю тут сговорГлава Take-Two Interactive упевнений, що реліз Grand Theft Auto VI та інших ігор підвищить продажі консолей у 2025 році.
хотя ради такой игры я думаю многие захотят обзавестись консолью )
-
denizen
Member
навіть не знаю, але ж грати 30fps після PC з 120fps... якось не альо
-
Kashtan
Member
В цілому я поділяю думку що чому б і не на ПК відразу. Але для достойного досвіду потрібен 5090, а надійність, доступність і ціна під великим питанням, як мінімум до травня, а далі не зрозуміло. Я б чекав би вже Вера Рубін , ЮДНА та Хе3 Друїд, і вибирати між ними, якраз осінь 26, та зен6 медуза заодно буде._Andrik_: ↑ 11.02.2025 10:30 Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC
-
Kullerok
Member
Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.nochnik89: ↑ 11.02.2025 10:36_Andrik_: ↑ 11.02.2025 10:30Може щоб не очікувати , а мати ,треба одразу випустити на ПК а не займатись цим онанізмом .Я думаю тут сговорГлава Take-Two Interactive упевнений, що реліз Grand Theft Auto VI та інших ігор підвищить продажі консолей у 2025 році.
-
bes
Member
ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пкKullerok: ↑ 11.02.2025 11:58Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.nochnik89: ↑ 11.02.2025 10:36
Я думаю тут сговор
-
Kullerok
Member
Из года в год одна и та же мантра ждунов Ждите ждите. Адекватные люди живут жизнь сейчас а не через 2-3 года а потом опять Лучьше полождать ещё годик другойKashtan: ↑ 11.02.2025 11:08В цілому я поділяю думку що чому б і не на ПК відразу. Але для достойного досвіду потрібен 5090, а надійність, доступність і ціна під великим питанням, як мінімум до травня, а далі не зрозуміло. Я б чекав би вже Вера Рубін , ЮДНА та Хе3 Друїд, і вибирати між ними, якраз осінь 26, та зен6 медуза заодно буде._Andrik_: ↑ 11.02.2025 10:30 Пропоную обговорити Видавець упевнений в успіху Grand Theft Auto VI на консолях, але очікує, що 40% продажів припаде на PC
-
dead_rat
Member
Ти хотів сказати 2к на відеокарту в пкbes: ↑ 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пкKullerok: ↑ 11.02.2025 11:58
Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.
-
Kullerok
Member
Так и есть я лучьше выкину а погоди я неделю назад так и сделал. Обновил пкашечку. Как раз в 2 к и вышло. Осталось 5090 взять. А хлам за 500 долларов себе оставьbes: ↑ 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пкKullerok: ↑ 11.02.2025 11:58
Пфф ради чего тут консоль брать. Чё денег некуда деть больше если ты уже с нормальным ПК сидишь зачем этот хлам покупать. Другой вопрос если нет ПК тогда вариант.
-
Prescott
Member
Не всем нравится лапшу с пакетика есть, у кого-то деньги и на сочный бифштекс найдутсяbes: ↑ 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк
-
dead_rat
Member
Kullerok
Молодець, тепер чекай на Гта6 на пк десь у 2028
Молодець, тепер чекай на Гта6 на пк десь у 2028
-
bes
Member
пока гта выйдет уже 5090 будет дешевле 500 баксов - так что это фальстарт. И весь прикол в том что твой комп уже через 4 года ничего стоить не будет а приставка будет стоить не 500 а 400 баксов.Kullerok: ↑ 11.02.2025 12:03Так и есть я лучьше выкину а погоди я неделю назад так и сделал. Обновил пкашечку. Как раз в 2 к и вышло. Осталось 5090 взять. А хлам за 500 долларов себе оставь
Востаннє редагувалось 11.02.2025 12:12 користувачем bes, всього редагувалось 2 разів.
-
inverter0ne
Junior
ГТА5 пройшов на зламаному хбох360, напевно і в цей раз куплю БВ ПС5, пройду ГТА6 і продам, може багато не втрачу. Але терпіти не можу консолі, напевно буду грати через ремоут на ПК)
-
bes
Member
да вот как раз оно по ощущение наоборот и больше удовольствие получаешь играть за каким то теликом чем сидеть на стуле за мониторомPrescott: ↑ 11.02.2025 12:05Не всем нравится лапшу с пакетика есть, у кого-то деньги и на сочный бифштекс найдутсяbes: ↑ 11.02.2025 12:00ну да зачем брать консоль за 500 баксов - лучше выкинуть 2к на пк
-
Kullerok
Member
Вполне может быть. Но я живу 1 раз. А тут форум как почитаешь то впечатление что у людей по 9 жизней как у кошек. Сидят ждут ждут, а потом опять ждут. А через десяток лет это уже просто перестает в привычку ждать и ныть на форумахbes: ↑ 11.02.2025 12:09пока гта выйдет уже 5090 будет дешевле 500 баксов - так что это фальстартKullerok: ↑ 11.02.2025 12:03
Так и есть я лучьше выкину а погоди я неделю назад так и сделал. Обновил пкашечку. Как раз в 2 к и вышло. Осталось 5090 взять. А хлам за 500 долларов себе оставь
-
bes
Member
да никто ничего не ждет, это мантры для самоуспокоения. Все покупают консоль и играют во все игры.Kullerok: ↑ 11.02.2025 12:14Вполне может быть. Но я живу 1 раз. А тут форум как почитаешь то впечатление что у людей по 9 жизней как у кошек. Сидят ждут ждут, а потом опять ждут. А через десяток лет это уже просто перестает в привычку ждать и ныть на форумах
-
chipsy
Junior
Продажі консолей падають, треба топовий ексклюзивчик, продажі почали рости, профіт!
Звичайний маніпулятивний хід, як і ексклюзиви для ПС чи Хбокс
Нічого особистого, просто бізнес (коментар для ПК бояр).
Звичайний маніпулятивний хід, як і ексклюзиви для ПС чи Хбокс
Нічого особистого, просто бізнес (коментар для ПК бояр).
-
Tetronga
Member
120 кадрів милозгенерованих? Це ще гірше, ніж консольні 30denizen: ↑ 11.02.2025 10:42 навіть не знаю, але ж грати 30fps після PC з 120fps... якось не альо
Щось пекарі останні роки деграднули я бачу
-
VladimirV
Member
Tetronga
На Пске тоже вовсю используется апскейлер и есть аж одна игра с генератором FSR3... Но вообще они свой апскейлер продвигают PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution)
На Пске тоже вовсю используется апскейлер и есть аж одна игра с генератором FSR3... Но вообще они свой апскейлер продвигают PSSR (PlayStation Spectral Super Resolution)
- спойлер
-
AntonyKandaurov
Member
Так а що, заради п'ятірки люди ящиками і плойками актуальними затарилися і їли 24фпс з просадками до 18 аби пограти в шедевр. Чого ви вирішили що із гта6 буде якось інакше?
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Tetronga
Співають оди одному "нєбєзумцю", який з 2018 року годує їх амазінгом і вигрібають все за будь які гроші. То чого б пк спільноті не деградувати?)
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Tetronga
Співають оди одному "нєбєзумцю", який з 2018 року годує їх амазінгом і вигрібають все за будь які гроші. То чого б пк спільноті не деградувати?)