Геральт: ↑
08.02.2025 18:34
Та я читав. Як з псами в сталкері. Вистрибуєш на високу точку і з арбалета розстрілюєш. І проблема не в складності. Бойовка просто тягуча і нудна. 2-3-5...буде те саме, тільки зі зміщенням. Та й був бій проти 2х, причому 1 явно в кращому шмоті. Таке собі.
Високі точки є далеко не завжди, це так не працює
Не буде те саме, бо ви не встигнете зміщатись, перезаряджати, стріляти
Ви знову повтроюєте одну і ту саму помилку - ви не пробували, зате екстраполюєте свій досвід с лоулевельними 1-2 ворогами на 3-4 хайлевел. Це було вже, як в КП2077, ви в соло Смешера не виносили, лише з допомогою, зате розказували який він легкий в соло
Тут те саме. Бойовка тут саме така як потрібна цій грі, не подобається - ну ок, люди різні, ігри теж.
Геральт: ↑
08.02.2025 18:34Так, з закосом під реальність. Раніше ламається моя булава ніж його довбешка.
Та вже зніс, не моє. GoW - мимо. В тцусімі мабуть найкраща з пройдених. Вона трохи перевантажена але можна ігнорувати лишнє і не використовувати. Ну а до неї мабуть В3. Але Kingdom ще й у всіх інших аспектах така ж сама нудна. В покері взагалі alt+tab -ився, поки суперник ходив.
Що ще раз підтверджує, що Кіндом - просто не ваша гра, бо назвати її нудною в усіх аспектах, це трохи занадто і купа людей і рецензій критків кажуть, що ви не праві
Буде особливо цікаво, якщо вона візьме гру року, а в неї є всі шанси
От в Тцусіма якраз бойовка нудна і тупа як двері, те саме, що і в 99% солс-лайк ігор. Незмінний сильний і слабкий удари, ухилення і потім вибір стійок. ВАУ, як цікаво
Лупите одного ворога, інші довкола стоять туплять і чекають, поки ви закінчите, не те шо в КСД, де якщо потрапляэте в оточення - то можна похоронний марш замовляти. Той же відьмак 3 тільки в профіль, хоча пройшло 10 років, могли щось цікавіше придумати.