Filabatya: ↑
09.02.2025 03:27цікаве ачх в цих мтм мк1, красиво виглядає вертикально колонка не як студійні на бочку) басок знатний, дженелеки менше чомусь сподобались, якось синтетичніше метілічніше звучали
Оце великий, але тупий хайп є, що ліпше Айлуади чи Дженели, є такий, бачив, але якщо він є то вони чогось варті, а там вже далі діло смаку.
Мікри на мене дійсно бестбай, але, увага, ближне поле. Це реально колонки на стіл. Кімнату 20 квадратів вони не озвучать. До речі, Дженели 80хх теж, вони ближні і це варто розуміти.
09.02.2025 03:27І скажу шо порівнювати пресонус е5 які екоштують 90 баксів в сша і монітори по 500 баксів трішки не чесно.
Я так і не порівнював, я взагалі висказався по характеру звука и чому вважаю, що більш дешеві едики з цапом будуть ліпші. На мою думку, пресонусам малий Шііт не допоможе. Там на тестах щось теж непогане грає, не встрійка.
Бачу 2 життєвих варіанти:
1. Едіки + цап, я писав вище, до речі, там ще й непоганий підсилювач для вух. Потім провалити Едіки за пів ціни, та взяти Мікри, або щось плюс, хоча мені здається, шо вони будуть на стільки комфортні, що і міняти не буде сенсу. В мене зараз так. От ніяких таких думок
2.
Мікри на Ебеї + свисток гривнасів за 400 з ОЛХ, потім цап
09.02.2025 03:27Зрозумів чому мені мтм більше сопдобались коли підкрути гучність, вони виконавця перед тобою ставлять, билжче ніби, а дженелеки шикроку сцену роблять і назад його трішки відтягують(в ретурн ту зе вайлд)
Хм, цікаво, не звертав уваги. Завтра переслухаю з ціеї точки зору. Я дивився на загальну картину "що мені не так". З цими двома мені все так, а далі вирішує та ставить останні крапки джерело