Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.02.2025 15:07KRK ше бачу круті
Filabatya: 07.02.2025 15:07KRK по всьому кращі
Ага, вчера не було часу, відклав на сьогодні відос. Два дна, абсолютно плоский прісний некомфортний нецікавий звук. Одне дно ліпше другого, то вау.
Так в мене ще й вихлоп, який накидує жиру об'єму та злитності. Що там буде на встрійці або китайсвистку я навіть не уявляю.
От тут все у мене норм
От не треба брати дешеві монітори для прослуховування музики.
iLoud Micro красави, 15К
Якщо Micro ні, то Едіки + цап. То хоч слухати можна буде, але Мікро теж будуть грати те, що згодує цап. Що буде ліпше Мікро + китайсвисток або Едіки + Фііо не знаю. Можливо перше буде цікавіше, але то поза бюджетом, можна потім по свободних грошах їх прикрутити, а до цього жити з тим, що написав вище, а потім накрутити вже на існуючий цап
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.02.2025 18:22 Едіки + цап
цап едіфаеру не треба ми це розбирали вже багато разів, там встроений невиключаемий цап не самий кращий

Відправлено через 4 хвилини 52 секунди:
Radio Bay: 08.02.2025 18:22 Два дна, абсолютно плоский прісний некомфортний нецікавий звук. Одне дно ліпше другого, то вау.
KRK вміють в бас і загалом гарні. сходи в живу його послухай. я їх моделей різних слухав штук 10. всі нормальні або гарні, бас є, всім подобається, детальність є але не супер велика
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.02.2025 18:35цап едіфаеру не треба ми це розбирали вже багато разів, там встроений невиключаемий цап не самий кращий
У тих Едіках навіть цапу немає :)

А якщо, уявимо, б був, то ми годуємо його цап різним звуком, але він грає однаково? Магічній цап )
Там не цап, там DSP. Розбирали розбиральщики теоретики, фанати святої встрійки у якої різниці з цапами за 1000 немає, але ніхто на живу не тестував.

Я свою думку висловив, навіть погуглив практику "edifier и цап". Далі нехай Filabatya вирішує сам, його гроші, його вуха

Відправлено через 1 годину 20 хвилин 6 секунд:
IK Multimedia iLoud MTM vs iLoud Micro || Sound & Frequency Response Comparison
До речі, а що то за ман'ячність навкруги студійних моніторів? Що вони пропонують? Умовно рівну АЧХ (?) та пісилювач усередині, дехто керуємий DSP. Всё.
Це просто активны колонки, так їх треба сприймати, тому Едіки, фанатом яких я не є, легко можуть грати цікавіше та не втомлювати довгий час. От в мене музика може хоч цілий день грати. Навіть часто вхожу із кімнати не вимикаю, якщо нікому не заважає, звісно
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.02.2025 20:21У тих Едіках навіть цапу немає
це дуже позитивно

Відправлено через 34 хвилини 4 секунди:

так, цифрової схеми там немає - це чудово

Відправлено через 1 хвилину 13 секунд:
Radio Bay: 08.02.2025 20:21Там не цап, там DSP. Розбирали розбиральщики теоретики, фанати святої встрійки у якої різниці з цапами за 1000 немає, але ніхто на живу не тестував.
1 це дає той самий результат що я писав. заміна ЦАПА на якісний нічого не дасть бо все обмежено колонками
2 свята встройка за останні 20 років переросла колонки які люди собі купляють додому. це факт
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.02.2025 20:58це дає той самий результат що я писав. заміна ЦАПА на якісний нічого не дасть бо все обмежено колонками
Як, якщо по аналогу приходить різний сигнал може бути однаковий результат? :)

Відправлено через 13 хвилин 36 секунд:
Із усієї цієї лінійки Едиків R мені ці найбільше до вподоби
R1855DB. Конструкция и особенности
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.02.2025 21:56Як, якщо по аналогу приходить різний сигнал може бути однаковий результат?
все просто. цей сигнал уже в колонці перероблюється на цифровий. і якість аналога не має значення. Це основна причина моєї не любові до Едіфаера. Що це неможливо виключити і максимальна якість обмежена тим що встроєно в колонки, і воно загалом гірше ніж могло бути. ВСІ нормальні виробники коли роблять таке роблять другий вхід аналоговий в обхід цієї всієї схеми, таке є в деяких студійних моніторах. А тут все убито на якість чіпа в колонках і їх схему яка не настільки гарна.

Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Radio Bay: 08.02.2025 21:56R1855DB. Конструкция и особенности
DSP там все портить. краще б робили як молодшу версію

Відправлено через 39 секунд:
Radio Bay: 08.02.2025 21:56Як, якщо по аналогу приходить різний сигнал може бути однаковий результат?
Цифровой сигнальный процессор (англ. digital signal processor, DSP, цифровой процессор обработки сигналов (ЦПОС)) — специализированный микропроцессор, предназначенный для обработки оцифрованных сигналов (обычно, в режиме реального времени)[1].
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.02.2025 22:42цей сигнал уже в колонці перероблюється на цифровий
Ха, так там DSP та цифрові підсилювачі. У купі моніторів є це і нічого. Інша річ, що "у цифру" треба вміти. У 1700 також DSP, яким вони виправляють АЧХ. Якість цапу не може не мати різниці, бо переробляється якісний або неякісний сигнал, він різний. Не мало б різниці якщо б на виході був один й той самий сигнал. Я теж не фанат Едиків, але що робити? Людина питає, що купити у бюджеті $200. Свое бачення висловив вище: Fiio + R1700 -> R1855 -> iLoud Micro Monitor, далі не бачу сенсу фантазувати
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 08.02.2025 22:57Ха, так там DSP та цифрові підсилювачі.
які все портять. твої любимі ЦАПи по 500 доларів убиваються об це

Відправлено через 22 секунди:
Radio Bay: 08.02.2025 22:57 У купі моніторів є це і нічого.
так. і там це можна відключити кнопкою. а тут неможна

Відправлено через 54 секунди:
Radio Bay: 08.02.2025 22:57Якість цапу не може не мати різниці, бо переробляється якісний або неякісний сигнал, він різний.
якість обмежена якістью розводки і DSP

Відправлено через 27 секунд:
Radio Bay: 08.02.2025 22:57Людина питає, що купити у бюджеті $200.
монітори б у. від 6"
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.02.2025 23:01якість обмежена якістью розводки і DSP
Маємо що маємо, обмеження бюджету, проте я висловив свою думку, що Едіки + Fiio будуть ліпше за KRK + свисток
Скарг на DSP у iLoud MTM під room correction не чув, а це досить бюджетно, не Дженели або Ноймани.
До речі, я не знаю воно там йде в обхід, або просто у нулях
Hotspur: 08.02.2025 23:01які все портять. твої любимі ЦАПи по 500 доларів убиваються об це
Впевнений, що MTM все гарно зроблять, як працює ця обробка ліпше у спеціалістів спитати, сенс там один, це хардварний еквалайзер.

До речі, ти не розумієш просту річ, що цап не тільки змінює "якість", а й характер звуку, тому в мене не подвійна дельта-сігма, а R2R. Це вже не про якість.
Hotspur: 08.02.2025 23:01монітори б у. від 6"
Із свистком :D
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 09.02.2025 00:12Із свистком
чому ні ? є свистки і з 2 виходами і з балансом і як завгодно :beer:

Відправлено через 1 хвилину 11 секунд:
Radio Bay: 09.02.2025 00:12Маємо що маємо, обмеження бюджету
тому я проти таких рішень які не можна відключити кнопкою

Відправлено через 49 секунд:
Radio Bay: 09.02.2025 00:12проте я висловив свою думку, що Едіки + Fiio будуть ліпше за KRK + свисток
це абсолютно різний звук. KRK бас і детальність буде в 5 разів краще і вони загалом всеядні

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Radio Bay: 09.02.2025 00:12До речі, ти не розумієш просту річ, що цап не тільки змінює "якість", а й характер звуку, тому в мене не подвійна дельта-сігма, а R2R. Це вже не про якість.
ти от любиш провода, я згоден що провода мають бути мінімум пристойні . але коли доходить до бомже витвору Едіфаєрів які всі убивають об поганої якості не екрановану цифру всередині колонки - ти чогось думаєш що це шось окреме. ні. це все те саме. Або робиш хоть якось адекватно або не треба оці всі ігри в DSD всередині активної колонки в 10 сантиметрах від блока живлення. Китайці ЦАПи в 999 разів краще роблять ніж оце

Відправлено через 15 хвилин 57 секунд:
Radio Bay: 09.02.2025 00:12як працює ця обробка ліпше у спеціалістів спитати, сенс там один, це хардварний еквалайзер.
ні. єквалайзер як ти знаєш може бути аналоговий, це не питання абсолютно. що вони туди намішали і як воно впливає на реальний звук це брати і тестувати. І це всередині колонки поруч з 220 живленням, динаміками, не єкранована плата, без ніякого захисту від наводок по живленню.

От ти не любиш внутішні звукові карти - я також їх просто конструктивно не люблю. там дуже багато псує саме те що вони внутрішні. так тут у DSD ще все гірше
Відповісти