strang: ↑
06.02.2025 12:51
Bender911
а шо який-небудь вайфай аналайзер показує по рівню сигналу? флінт і лінксіса на однакових каналах?
Так однакові канали. 36-й на 5Гц, ширина 80Мц, обоє стояли поряд, через декілька стін від клієнта з якого міряв, відстань біля 8 метрів. Відповідно один одному заважали, це зрозуміло:)
Для чистоти експерименту вимкнув флінт, під`єднав тільки одного клієнта до Lynksys, поставив його прямо на місце Flint;) і отримав 150\50 на тому самому провайдері. Показники флінта заміряв з 8 клієнтами, на 2-х з них в той час було активне використання з VPN - 300\100.
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
Ні, таких налаштувань не було ні в стандартному, ні в приховану розділі. Те що я наводив як приклад з редіту було один в один у мене. Видно у вас якась інша модифікація, виглядає більш адекватно.
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
l-m: ↑
06.02.2025 13:03
За вартість Flint2 можна купити 4-5 шт LN4300, об'єднати у меш, та для складних приміщень це буде набагато краще ніж будь-який один роутер.
Я ж не спорю. За свої гроші гарний, як і Xiaomi ax3000t. Ще й у нього адекватний блок живлення під різні розетки. Батькам такий можна брати.
Меш це головний біль на квартирі, де у тебе оптика тілька біля дверей, кабелі до ноди тягнути точно не буде бажання, якщо при ремонті його не закладено.
А віддати вартість біля 5к грн за Flint2 для вибагливого юзера простіше, особливо якщо час від часу змінюєш житло або від powerbank треба заживити, то краще 1 роутер.