S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Artem_K
Member

Повідомлення

Знайшов 5 фінал.
Пострілявся з полковником, і поки далі йшла кат-сцена, закінчилося у нуль здоров'я від кровотечі ... тихо лежимо з полковником ... блимає іконка що треба б полікуватися ... кнопки не жмуться, рюкзак не відкривається, на фоні бескінечні воплі Долина про кулон ... все :)
Барбарис
Member

Повідомлення

Торба лиха, перезавантаження допоможе, теж раз було таке.
Тут декому пощастило, але Фауст небезпечний суперник: спершу швидко завалив, а через лутання вони мене зажали за ящиком - респ його був далеко, а вибираєшся на відкритий простір і, або він контрить, або копії розстрілюють. Але підібратись можливо.
Торба лиха
Junior

Повідомлення

Барбарис: 03.02.2025 09:49 Торба лиха, перезавантаження допоможе, теж раз було таке.
Тут декому пощастило, але Фауст небезпечний суперник: спершу швидко завалив, а через лутання вони мене зажали за ящиком - респ його був далеко, а вибираєшся на відкритий простір і, або він контрить, або копії розстрілюють. Але підібратись можливо.
Дякую , вже завалив :beer:
Robostyle
Member

Повідомлення

У кого еще такая фигня
спойлер
Зображення
Зображення
Eduard1980
Member

Повідомлення

Robostyle: 04.02.2025 00:40 У кого еще такая фигня
спойлер
Зображення
Зображення
Ой-вей, як то можна було розгледіти? :think:
VovaII
Member

Повідомлення

Robostyle
А когда оно проявляется? Может аномалия какая и кровосос полтегрейст шалит?

Eduard1980
Оно наверно двигается?
Robostyle
Member

Повідомлення

Экран 34, эти пестрые хрени хорошо видно ибо выделяются на фоне серости и они не статичны, текстура принимает нормальный цвет при приближении
Это баг. Только вот чей - видеопамяти или уё5?
VovaII
Member

Повідомлення

Robostyle: 04.02.2025 14:05Только вот чей - видеопамяти или уё5?
Тестуйте на інших іграх, що чимало відео пам'яті використовують?

Скріншоти у вас обидва нічні. А в день трапляється?
Robostyle
Member

Повідомлення

VovaII
Да. И на некоторых других локациях тоже
VovaII
Member

Повідомлення

Robostyle
Походу тут на форуме не попадалось пока? Может чуть разгон снизить?
Robostyle
Member

Повідомлення

Видяха в стоке. Да и gddr6x может в коррекцию ошибок, к тому же смотрится все это как не артефакты пикселей а как битая текстура.

Я вообще не парился с этой фигней честно говоря, пока вчера в Форзе цвета на тачке не «инвертировались» прямо на глазах. И то же самое, никаких артефактов, сбоев, ошибок, мерцаний…
shnok
Member

Повідомлення

Вирішив зіграти поки в відпустці. Взяв в знайомого навіть спеціально 7900 замість моєї 4060ті. Перше враження в нативі, без поліпшень що це за овершарп, я навіть подумав що знайомого відеокарта артефакти кидає). Не знаю як з dlss, але на карті від амд, найкраще працює як не дивно tsr, потім почав гуглити і знайшов цьому підтвердження
спойлер
https://www.techpowerup.com/review/stal ... omparison/

Можливо комусь знадобиться, щоб не клацати параметри. На генераторі кадрів така велика затримка( все одно що в воді)що не уявляю як люди з цим грають. Гра подобається, не жалкую що придбав.
Nutbar
Member

Повідомлення

shnok
FSR в цій грі працює абсолютно жахливо. А от DLSS, особливо нова версія, надзвичайно круто (приклади https://imgsli.com/MzQyMDgy і більше тут https://www.techpowerup.com/review/nvid ... e-quality/). З амд найраще використовувати XeSS або TSR, але явно якась підстава для власників червоних карт.
0kie
Member

Повідомлення

Nutbar
Накинул на вентилятор? Где по ссылке FSR для второго Сталкера? :facepalm:
MaximusEr
Junior

Повідомлення

Ну що, козаки, самостійно винайшов фікс для Двупалова :super:
Проблема: іноді, коли приносиш креслення придушувача для Двупалова, в його кімнаті немає Щерби- тоді квест лочиться, професор не починає діалог і далі гра не просувається. На Редіті рекомендували через консольні команди скасувати квест і стартонути наступний, але так гра може перестати видавати квести взагалі.

Я проблему вирішив інакше- можна прийти до Двупалова, стати трохи лівіше нього і вчерез консоль заспавнити Щербу командою:

Код: Виділити все

XTeleportNPCToPlayer ScientistSerba
Одразу почнеться діалог і гра продовжиться без проблем.
Nutbar
Member

Повідомлення

0kie: 05.02.2025 13:36 Nutbar
Накинул на вентилятор? Где по ссылке FSR для второго Сталкера? :facepalm:
Ви серйозно? Порівняння з fsr ОДНИМ постом вище за посиланням на текпаверап під спойлером. Я поділився власними враженнями, підтвердивши наявність проблеми, і доповнив інформацією про нову модель длсс. Який вентилятор?
Omelya
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 02.02.2025 00:37
ya98: 01.02.2025 21:44 Omelya
Есть мод убирающий компиляцию. Игра грузится буквально сразу после заставок. Ссылку не дам(смутно помню, что нельзя давать ссылки на левые ресурсы), но Вы легко нагуглите по названию "No Shader Warmup".
Это не мод, просто прописать в Engine.ini
спойлер
[/Script/Engine.RendererSettings]
r.PSOWarmup.WarmupMaterials=0
так помогло вилічило. хто не знає як,то почитайте чи відео на ютубі гляньте. дякую :beer:
AFU_power
Member

Повідомлення

Hotspur: 02.02.2025 21:55 Такс, переміг фауста. ну спеціально навіть складність понизив. все б нічого АЛЕ ЛАГАЛО дуже сильно. АЖ до 5-8 ФПС з 50-60 звичайних. треш якийсь
AMD Ryzen 7 3700X
AMD Radeon 5700

Lenovo IdeaPad 5 Pro AMD Ryzen 5 6600HS, LPDDR5-6400 16 Gb, RTX 3050
Дивно навіть, чому б це грі лагати на таких топ конфігураціях...
Hotspur
Member

Повідомлення

AFU_power: 05.02.2025 16:42Дивно навіть, чому б це грі лагати на таких топ конфігураціях...
звичайно. так 50-60 фпс а тут 5-8 і проблема саме в конфігурації ПК. сходи проспись і не пий самогон
AFU_power
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.02.2025 17:17
AFU_power: 05.02.2025 16:42Дивно навіть, чому б це грі лагати на таких топ конфігураціях...
звичайно. так 50-60 фпс а тут 5-8 і проблема саме в конфігурації ПК. сходи проспись і не пий самогон
Коли 3050 та 5700 стали топ картами? Враховуючи факт, що в 3050 недостатньо врам для мінімальних вимог другого сталкера
Відповісти