Знайшов 5 фінал.
Пострілявся з полковником, і поки далі йшла кат-сцена, закінчилося у нуль здоров'я від кровотечі ... тихо лежимо з полковником ... блимає іконка що треба б полікуватися ... кнопки не жмуться, рюкзак не відкривається, на фоні бескінечні воплі Долина про кулон ... все
Останні статті і огляди
Новини
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Artem_K
Member
-
Барбарис
Member
Торба лиха, перезавантаження допоможе, теж раз було таке.
Тут декому пощастило, але Фауст небезпечний суперник: спершу швидко завалив, а через лутання вони мене зажали за ящиком - респ його був далеко, а вибираєшся на відкритий простір і, або він контрить, або копії розстрілюють. Але підібратись можливо.
Тут декому пощастило, але Фауст небезпечний суперник: спершу швидко завалив, а через лутання вони мене зажали за ящиком - респ його був далеко, а вибираєшся на відкритий простір і, або він контрить, або копії розстрілюють. Але підібратись можливо.
-
Торба лиха
Junior
Дякую , вже заваливБарбарис: ↑ 03.02.2025 09:49 Торба лиха, перезавантаження допоможе, теж раз було таке.