Пропоную обговорити Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни
Майки йдуть правильним шляхом.
Останні статті і огляди
Новини
Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни
-
Lekrs
Member
-
Nutbar
Member
Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки
-
DuckRider
Member
А форза 5 тут при чём? Это же очень унылая игра в очень унылом сеттинге. Не унылую часть майки больше не продают с начала этого годаNutbar: ↑ 31.01.2025 12:25 Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки
-
OldBoyUA
Member
Це все весело але постійне забирання культових гонок через ліцензії на авто дістало . Починаючи з культових NFS , закінчуючи не такими давніми Driver Blur Grid Dirt . Гарні серії але найкращі частини вже не купити , а потім ниють за піратство .
-
Nutbar
Member
DuckRider
Я погоджуюсь, що четверта частина в чомусь була краща. Але ж п'яту назвати поганою аж ніяк не можна, є свою плюси. Мій коментар був про те, що зараз на PS5 настільки жалюгідний вибір, що ця гра прям кардинально змінить ситуацію на краще.
Я погоджуюсь, що четверта частина в чомусь була краща. Але ж п'яту назвати поганою аж ніяк не можна, є свою плюси. Мій коментар був про те, що зараз на PS5 настільки жалюгідний вибір, що ця гра прям кардинально змінить ситуацію на краще.
-
Tetronga
Member
Мені складно уявити людину, якій цікаві автомобілі і при цьому яка між ФХ і Гран Турізмо обере перше. Це ж буквально солянка ідей із купи проектів минулого. І взагалі в мене від ФХ5 були відчуття роду "гоночносодєржащая, ідентічная натуральному" через свою казуальність у всьому - геймплеї, механіці, прогресії etcNutbar: ↑ 31.01.2025 12:25 Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки
Реально веселих гонок рівня МоторШторм чи Флетаут 2 вже давно немає, тільки одна інді гра на згадку приходить. Забув назву, але ви знаєте, я думаю
-
kairo
Member
Gran TurismoNutbar: ↑ 31.01.2025 12:25 Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки
-
Reinmar
Member
Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
-
Nik29-7777
Junior
Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))Reinmar: ↑ 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
-
kairo
Member
Гра доступна на ПК та Хбоксі. Чи ви хотіли в неї без заліза грати?Nik29-7777: ↑ 31.01.2025 14:52Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))Reinmar: ↑ 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер