Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Forza Horizon 5 вийде на консолі PlayStation 5 цієї весни

Майки йдуть правильним шляхом.
Nutbar
Member

Повідомлення

Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки :super:
DuckRider
Member

Повідомлення

Nutbar: 31.01.2025 12:25 Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки :super:
А форза 5 тут при чём? Это же очень унылая игра в очень унылом сеттинге. Не унылую часть майки больше не продают с начала этого года
OldBoyUA
Member

Повідомлення

Це все весело але постійне забирання культових гонок через ліцензії на авто дістало . Починаючи з культових NFS , закінчуючи не такими давніми Driver Blur Grid Dirt . Гарні серії але найкращі частини вже не купити , а потім ниють за піратство . :(
Nutbar
Member

Повідомлення

DuckRider
Я погоджуюсь, що четверта частина в чомусь була краща. Але ж п'яту назвати поганою аж ніяк не можна, є свою плюси. Мій коментар був про те, що зараз на PS5 настільки жалюгідний вибір, що ця гра прям кардинально змінить ситуацію на краще.
Tetronga
Member

Повідомлення

Nutbar: 31.01.2025 12:25 Дуже хороша новина. Нарешті на PS5 будуть круті якісні веселі гонки :super:
Мені складно уявити людину, якій цікаві автомобілі і при цьому яка між ФХ і Гран Турізмо обере перше. Це ж буквально солянка ідей із купи проектів минулого. І взагалі в мене від ФХ5 були відчуття роду "гоночносодєржащая, ідентічная натуральному" через свою казуальність у всьому - геймплеї, механіці, прогресії etc :tomat:

Реально веселих гонок рівня МоторШторм чи Флетаут 2 вже давно немає, тільки одна інді гра на згадку приходить. Забув назву, але ви знаєте, я думаю
kairo
Member

Повідомлення

Gran Turismo
Reinmar
Member

Повідомлення

Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
Nik29-7777
Junior

Повідомлення

Reinmar: 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))
kairo
Member

Повідомлення

Nik29-7777: 31.01.2025 14:52
Reinmar: 31.01.2025 14:47 Краща гоночна гра на сьогодні буде доступна усім,супер
Вона на жаль не буде доступна усім. бо треба спочатку купити пс5 а потім ще і гру за пару тисяч )))
Гра доступна на ПК та Хбоксі. Чи ви хотіли в неї без заліза грати?
Відповісти