Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Hacking Subaru: Tracking and Controlling Cars via the STARLINK Admin Panel
https://samcurry.net/hacking-subaru
Хто там на субариках їздить? Для вас скайнет вже майже настав :rotate:

Відправлено через 25 хвилин 56 секунд:
Відносно недавно десь була новина що америкоси масово скупляють старі карбюраторні автівки в приступі параної щодо злому і працездатності після ядерних ударів. Не так вже й смішно звучить.
Rucha
Member

Повідомлення

Scoffer: 31.01.2025 12:52 Відносно недавно десь була новина що америкоси масово скупляють старі карбюраторні автівки в приступі параної щодо злому і працездатності після ядерних ударів. Не так вже й смішно звучить.
"Мабуть щось знають" © :rotate:

Відправлено через 5 хвилин :
heidfeld: 30.01.2025 20:52
Scoffer: 30.01.2025 20:10
Мазда змінила логотип
Зображення
Як на мене - потворно
та кому она нужна. у нас же все от китай мусора прутся.
япония же шлак делает, судя по минусам от форумчанам, когда я советую японские фирмы.

а вот китай рулит. пушка :gigi:
А як так вийшло, що японська фірма Mazda під виглядом Mazda EZ-6 випускає китайський шлак фірми Changan?
zmax
Member

Повідомлення

Rucha: 31.01.2025 13:20А як так вийшло, що японська фірма Mazda під виглядом Mazda EZ-6 випускає китайський шлак фірми Changan?
так само як і Honda з Honda M-NV.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Scoffer: 31.01.2025 12:52Хто там на субариках їздить? Для вас скайнет вже майже настав
В нас той сервіс не працює, щоб через інтернет щось можна було розблокувати))
heidfeld
Member

Повідомлення

Rucha: 31.01.2025 13:20 А як так вийшло, що японська фірма Mazda під виглядом Mazda EZ-6 випускає китайський шлак фірми Changan?
выпускаемые с 2024 года совместным предприятием Changan Mazda[1].
наверное потому что кЕтаезы продавливают нормальных автопроизводителей создавать совместные предприятия с их шлако брендами, чтобы тырить технологии у япошек, европейцев и т.д и т.п, нету совместного предприятия-плати большие пошлины или вали с рынка, вот производители и прогибаются, терять то рынок с млрд населением никто не хочет. Так что любитель китай шлака успокойся, скоро все нормальные бренды закроются или продадутся кЕтаезам, будешь радоваться.

VW он уже сыпется, останавливает и продает заводы. Спасибо кЕтаезам и тем кто их покупает.
Scoffer
Member

Повідомлення

heidfeld
Почекай, тут мова не про виробництво. Всі з піною доводили шо китайці не можуть в інженерію, а виявилось шо це японці потихеньку забувають як робити автівки, і не просто замовили випуск в китаї за власними кресленнями і технологіями, а купили готові машинокомплекти і лише клеять наклейку. Мазда з хондою перетворились на богдан :laugh:
heidfeld
Member

Повідомлення

Scoffer: 31.01.2025 14:48 heidfeld
Всі з піною доводили шо китайці не можуть в інженерію, а виявилось шо це японці потихеньку забувають як робити автівки, і не просто замовили випуск в китаї за власними кресленнями і технологіями, а купили готові машинокомплекти і лише клеять наклейку.
откуда вообще инфа, может это разработали японцы, а т.к предприятие совместное и производят в китае, назвали платформу кЕтайским чанганом.
Я сильно сомневаюсь что мазда, а уж тем более такой жирный производитель как хонда, опустились до того что им разрабатывают кЕтайцы. я сомневаюсь что япошни на такое хоть когда-нибудь пойдут.
Rucha
Member

Повідомлення

heidfeld: 31.01.2025 14:57
Scoffer: 31.01.2025 14:48 heidfeld
Всі з піною доводили шо китайці не можуть в інженерію, а виявилось шо це японці потихеньку забувають як робити автівки, і не просто замовили випуск в китаї за власними кресленнями і технологіями, а купили готові машинокомплекти і лише клеять наклейку.
откуда вообще инфа, может это разработали японцы, а т.к предприятие совместное и производят в китае, назвали платформу кЕтайским чанганом.
Я сильно сомневаюсь что мазда, а уж тем более такой жирный производитель как хонда, опустились до того что им разрабатывают кЕтайцы. я сомневаюсь что япошни на такое хоть когда-нибудь пойдут.
Ага, а Sharp штучно створив Тайвань аби перенести туди виробництво. :rotate:
В Mazda EZ-6 від японців лише назва та трохи дизайну. Deepal L07
Відповісти