Драйвер GeForce 572.16 WHQL забезпечив програмну підтримку GeForce RTX 5080 та RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

Там 5080 это мусор уполовиненый. 5090 нема нигде пока
VolandInferno
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 30.01.2025 16:57Да я часто на неё натыкался но всё лень было использовать - так какой пресет то самый хороший сейчас ?
J, це саме Transformer Model

Відправлено через 40 секунд:
FurryGentleman: 30.01.2025 16:57Да я часто на неё натыкался но всё лень было использовать
Дуже зручна софтіна.
DiGiTaL
Member

Повідомлення

erkins007: 30.01.2025 16:585080 это мусор
ничего себе мусор :gigi:
Евгений King
Member

Повідомлення

"Окрім того, у драйвері GeForce 572.16 WHQL фахівцям Nvidia вдалося розв'язати деякі проблеми. Серед них мерехтіння G-Sync Compatible моніторів, коли частота кадрів опускається нижче позначки 60 fps, і micro-stuttering (посмикування зображення через великі затримки між кадрами)"
Ахахах, а мені не вірили, що G-Sync статтерить і взагалі гівно :lol:
Перевіряти я його повторно звісно не буду. Хоча знімаю шляпу, не пройшло і 2 роки як Nvidia його пофіксила, чи пройшло... ))
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

VolandInferno: 30.01.2025 16:34 наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с) :D
спойлер
Зображення
Що це означає?
Royalfree
Member

Повідомлення

Интригующее начало: "Новое семейство ROG Astral было вдохновлено безграничными просторами и красотой космоса"
Я так понял, что под безграничными просторами и красотой космоса подразумевается стоимость. :laugh:
MetalistForever
Member

Повідомлення

Royalfree: 30.01.2025 18:29
Интригующее начало: "Новое семейство ROG Astral было вдохновлено безграничными просторами и красотой космоса"
Я так понял, что под безграничными просторами и красотой космоса подразумевается стоимость. :laugh:
Они не умеют рекламировать : Наш ROG Astral настолько дорогой, так как дизайн к нему делал известный японский дизайнер "Хиракири Ямамото"... делая дизайн для нашей ведущий видеокарты ,Ямамото, вдохновлялся безграничными просторами и красотой космоса , а так же звездой Бетельгейзе . P.S. Вот и наша видеокарта настолько дорога и далека , как и Бетельгейзе :D

Хокку :

Горобець сіл на дерево
Подув вітер
Подивився горобець на ціни на Asus
І впав в Astral
Востаннє редагувалось 30.01.2025 18:37 користувачем MetalistForever, всього редагувалось 2 разів.
stoned
Member

Повідомлення

Евгений King
Зазвичай таке на моніторах непідписаних в драйвері, доприкладу в мене на профільному підстаркуватому TUFі все життя спостерігається баг зі статтерінгом адаптивки, залежить від драйвера, в якомусь лікують а в якому знову з'являється.
Лікується доволі просто: вимкнути і увімкнути монітор. :think:
спойлер
На стареньких драйверах часів Тюрінг-> Ампер ще доволі часто був такий баг. :laugh:
Зображення
Востаннє редагувалось 30.01.2025 18:43 користувачем stoned, всього редагувалось 3 разів.
Royalfree
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 30.01.2025 16:02 нету еще никаких новых драйверов ни на сайте ни в приложении
Есть в приложении. Уже часа 3 как появилось.
Сidonix
Member

Повідомлення

Я за менше взяв 4090 рік тому)
kairo
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 30.01.2025 18:27
VolandInferno: 30.01.2025 16:34 наконєцто я дождався скільки сидів ждав ждав і все такі єсть(с) :D
спойлер
Зображення
Що це означає?
Що тепер DLSS можна оновлювати в іграх із рідної утиліти замість сторонніх програм.
bombeybox
Member

Повідомлення

DiGiTaL: 30.01.2025 17:08ничего себе мусор
Нвідіа з 5080 просто повернула нам часи Максвелла, коли погнавши частоту - можна отримати буст фпс, а не просто гарненькі цифри мегагерців :D
спойлер
Зображення
Шкода, що вона не зможе нам так повернути ще ціни Максвелла :(
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

4080 від 70к.
5070ті на четверть дешевше. Виходить від 52.5к :facepalm:
Earanak
Member

Повідомлення

aaleksandrenko, есть же 4080 Super от 48-50к :
https://hotline.ua/ua/computer/videokar ... rt=priceUp
stoned
Member

Повідомлення

High+PT+DLSS:Q [Transformer]
566.36:
1280x720
Зображення
3440x1440
Зображення
572.16:
1280x720
Зображення
3440x1440
Зображення
VBerezovsky
Member

Повідомлення

В Stalker 2 так і не дає свапнути DLSS через Nvidia App, налаштування тупо відсутні.
kairo
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 30.01.2025 19:13 В Stalker 2 так і не дає свапнути DLSS через Nvidia App, налаштування тупо відсутні.
DLSS Swapper спробуйте.
stoned
Member

Повідомлення

VBerezovsky
Чекати патчів, певно завезуть з хадварною підтримкою DXR колись там потім.
спойлер
Доречі з ручною заміною бібліотеки доволі файно почав бігати в DLDSR+DLSSQ
80-90 кадрів в 5К :gigi:

Зображення
Зображення
Зображення
VolandInferno
Member

Повідомлення

kairo: 30.01.2025 18:50Що тепер DLSS можна оновлювати в іграх із рідної утиліти замість сторонніх програм.
Тільки не для всіх, а для тих, які типу "підтримуються".
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Можно дешевле 100 тыщ 4090 взять, зачем 5080 за 73 нужна вообще?! В чём смысл? Тысяч за 40 я бы ещё как-то понял, типа убогая но недорогая в сравнении с 4090.
Востаннє редагувалось 30.01.2025 19:49 користувачем Inqizitor2022, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти